Nejhorší den v životě!!!

Autor -Terka.Simikova- | 30.Květen 2009 | 22:28

Dnešek se vůbec neměl stááááát :-( sem totálně na dně!!! Už se vám stalo, že ten, kdo vám je úplně ze všech lidí na světě nejbližší, vás strašně podrazí? :-( vůbec nevim, co dál..nejradši bych nebyla! Já věděla, že na tu blbou párty s Werunou nemám chodit, ale zase sem se nechala ukecat :-(( jenže ona pořád něco musí organizovat! 

 

Prostě sme šli do klubu, protože Werča se zase chtěla přede všema předvést a někoho sbalit. Tak sme vyrazili s Jakubem a s ní, aby jako nebyla sama. Už první dojem z klubu sem měla fakt divnej..takový slizouni samý, polonahý holky..vůbec sem se tam nehodila..všude se někdo ocicmával, opíjel, všude kouř, smrad..hmm..tak sem se chtěla hned otočit a jít pryč..jenže Wera mě zastavila, že přece nebudu kazit srandu..tak sem zůstala..pak sem se nechala přesvědčit a začala sem tancovat..docela mě to i bavilo..jen když se přiblížil nějakej divnej chlap, tak sem se přitáhla ke Kubíkovi..pak tam moderátoři připravili nějakou pitomou hru..jako o sbírání podprsenek!..kdo donesl na pódium nejvíc podprsenek, tak vyhrál kabriolet na víkend zadarmo..takže furt chodili kluci a snažili se nás ukecat, abysme jim je pučily..Werča se samozřejmě ochotně zúčastnila..dokonce tam nějakýmu vnutila svoje telefonní číslo..no a když ta praštěná soutěž skončila, tak sme opět tancovali..docela sme se bavili..teda..někteří asi víc :-/

 

Začalo tam bejt hrozný horko..tak sem šla na chvíli na vzduch..a pak když sem se vracela..achjo :-( tak se Jakub líbal s jinou!!! Jako můj JAKUB!!! Mně se udělalo tak strašně blbě, začala sem řvát a vlastně brečim doteď :-( jak mi tohle mohl udělat!! Předevčírem na mě čeká před školou s kyticí, našim sem ho chtěla představit, měl to bejt můj první a on mě podváděl s jinou a ještě mě na to nechal koukat!!! Já neměla vůbec sílu se tam vracet..tak sem utekla na záchod..Weronika mě viděla, přišla za mnou..ale co..stejně mi nemohla pomoct :-( achjoo..proč to tak moc bolí! Jakub ani nevěděl, že sem ho viděla..měl přece jinou zábavu :-( oblejzat tam tu hubeňouru! Život je fakt strašně nespravedlivej..já bych tohle nikdy neudělala :-(( takže sem z tý úžasný párty odešla sama domu..naši mě tu uklidňujou..ale co zmůžou :-( Weruna tam zůstala, přece si nebude kazit dobrou zábavu svojí nejlepší kamarádkou :-( ať jde taky do háje..nejradši bych usnula a probudila se až někdy za 5 let :-(


Komentáře

« Domů

AishaBlack | 01.06.2009 15:04:16

Čus Teri, přečti si blog Docela good večer taky nějakého simika, je to článek hned nad tebou v nejčtenějších....Možná je to nahraný, lae přeju vám at je to fakt náhoda-bože taková romantika, brala bych(((((((((((:

Terka.Simikova | 31.05.2009 12:55:18

ja: to je radosti, co? Stejně moc dobře vim, kdo to psal!

ja | 31.05.2009 10:27:04

njn jestli to nebyl nahodou mish mash:-)

bara | 31.05.2009 09:43:52

To si delas srandu ne :(( co to je za blbce? Jako ti chlapi sou fakt neskutecny, mam podobnou zkusenost, drzim ti mocinky palecky, at to zvladnes!!

Přidej komentář