Letuška 1.třídy   30.Září 2007


Letuška 1.třídy

Donna Jensenová žije stejný život jako její vrstevnice z městečka Silver Springs. Netouží ovšem po ničem jiném, než vypadnout z rodného městečka a nedopadnout jako její matka - bývalá exotická tanečnice, která si život zkazila serií neúspěšných partnerských svazků.

Jednoho večera, když si připadá obzvlášt na dně, Donna v televizi uvidí rozhovor se Sally Westonovou - oslnivou zralou ženou, která našla smysl svého života jako letuška. Donna ani okamžik neváhá a vyrazí dobýt svět.

Malá letecká společnost Sierra Airlines se však ukáže být jen potvrzením skutečnosti, že by se nikdo neměl smířit s kompromisy. Lety z Fresna a zpět, trapné sexy uniformy a celková atmosféra začně Donně připadat příliš přízemní. Donniným cílem se stává velká, prosperující společnost Royalty Airlines provozující špičkové lety na mezinárodní třídě.

Absolvovat přijímací řízení a náočný vycvik není žádná zábava, Donna se však drží svého snu. Kariéra letušky v 1. třídě - a to potvrzuje i zkušená Sally Westonová, která se dívky ujme - ovšem předpokládá nechat dole na zemi celý soukromí život. A to i včetně sympatického studenta práv Tedda.

98745

napsal/a: Terriii 18:57 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář