TheSunNeverGoesDown

Až ti bude jednou v životě nejhůř, otoč se čelem ke slunci, a všechny stíny padnou za tebe!!! Love * Peace * Empathy

03.Únor 2009

NENÍ VŠE TAK JAK SE ZDÁ

ha hááá..tak to je k pobavení...v jednom večeru se mi obrátil celý svět naruby...ve všem...Sice práce je pořád tak v klidu jako doposud, ale hlavu mám plnou otázek...Postupně nacházím mnoho souvisejíchích odpovědí, a připouštím si jen ty uspokojivé...proč tak činím? abych realitu přizpůsobila stavu své havarované duše? aby to vše pak bylo snesitelnější..

....Nejsem z kamene, a ani tak nechci působit, na lidi v mém okolí, a že jich taky není nejmíň..Jedny máme rádi víc, některé zase méně, ale jsou součástí našich životů takoví, jací jsou - chci být taky taková...Svá, mít tu moc, rozdávat optimismus, umět podržet ve chvilkách nouzí a slín ze sebe dostáva t s rozumem---chci mnoho?

...Myslím, že na své osobnosti musím hodně zapracovat, ne ji násilně zmněnit, ale dát jí tvar a formu, která lidi kolem mne osloví, která je zaujme, ale ne pozérským gestem, ale individualitou osobnosti, názoru, jednání....života.....

...děkuju lidem, kteří mne obklopují...nabíjíte mně energií, positivismem, nábojem a touhou na sobě pracovat....nejsem slaboch...dokážu Vám to....všemm..

**love**peace**empathy**love**peace**empathy**love**peace**empathy**love**peace**empathy**love**

Autor: TheSunNeverGoesDown v 16:54 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář