Kolikrát se snažím poradit druhým a přitom se svými radami ani já sám neřídím. Možna jen čekám na to kdo poradí mně, kdo mně chytne za rameno a řekne jak se mám zachovat co mám řict a jak se k věcem postavit. Jenže stejně kdyby se někdo takový lecjakou nahodou objevil tak sam pochybuju že bych se jeho radami řídil. Možná je to tim že sám nikomu nevěřím a vtěhle věcech se musím rozhodnout jen já sám. Ač většina mých rozhodnuti která jsem dosavať vživotě udělal nebyla tak docela správna, ubližil jsem tim sobě ale co je nejhorší že jsem ubližil i těm druhým a hlavně těm kteří pro mně byli vživotě moc duležití.

Občas když si to všechno promitám pospátku tak sy říkám co by teť asi bylo kdybych se zachoval správně a nebo jen trochu jinak. Ano mnohokrát jsem slyšel že bych svých skutku neměl litovat a že všechno špatné je pro něco dobré. Jen stále nevím kde to dobré na tom všem mám hledat. Je pravda že jsem si parkrát myslel že to je konec že se mi život zhroutil jak domeček s karet, ale nakonec jsem musel to přejít a říct si že tím život přece nekončí. Přec jednou se musí začit dařit, no a pak jsem zjistil že jsem zase šlapnul do bláta ale v tu chvili mně to už vubec nezaskočilo. Trapil jsem se pokažde to nepopírám, jen to už vypadalo strašně rutině vždycky všechno tak skazit a přitom jsem ani nemusel, mnohokrát jsem věděl jak je správné se zachovat. Jenže nezachoval jsem se tak protože jsem mněl strach stoho co bude pokud konečně nepůjdu cestou v blatě. Děsil jsem se toho co mně čeka, vždyť jsem byl zvykly se ve svych špatných rozhodnutí topit a přectavit si že bych mněl čelit opačne věci bylo pro mně jako sci-fi knížka vydaná na planetě Kripton. Opravdu ekzistuji věci mezi nebem a zemi ktere člověk nikdy nepochopí to mi věřte a nebo nevěřte je jen na vás jak se rozhodnete ale rozhodněte se správně. Protože spravná rozhodnuti jsou ta která nemusíte a ani nechcete zmněnit.

Možna si řeknete že život skítá i jine možnosti samozdřejmně mate pravdu život má možností tolik kolik sami chcete a to neřikám proto že mi to život ukazal vždyt ho mam ještě celý před sebou ale proto že to ukázal už dávno jiným.

napsal/a: Tony.wolf 16:48 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář