Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy nemalicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tunejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.Jeho snaha po dokonalosti ho nutí stavět vysoké požadavky nejen na sebea své spoluobčany, ale i na celé své okolí.

Ale má skrupule. Je dráždivý, někdy popudlivý, tvrdohlavý a často říkávěci, o nichž mnoho nepřemýšlí. Přesto je možno dát na jeho mínění,neboť má pro každého dobrou radu. Je prudký a schopen vznětu, dá selehce strhnout, občas i ke zcela neuváženým nerozvážnostem, čímž všakvětšinou škodí sám sobě. Drak je značně inteligentní, bystrý i vperspektivním uvažování, svéhlavý, houževnatý a velkorysý. Je velmipyšný. Dovede být v každém povolání úspěšný zejména pro svojilogičnost.

Jestliže se věnuje velké věci, dosáhne zpravidla cíle. Bohužel má istejný úspěch, postaví-li sebe a veškerý svůj talent do služeb zla.Zkrátka je vždy vítězem. Pokud jde o lásku, je velmi mnoho milován, ačsám doopravdy miluje jen velmi zřídka. Nezná proto hoře lásky, svéoběti nechává většinou zcela nelítostně v zoufalství. Drak září svouosobností, která je ale pouhou fasádou.

Je to nádherný exemplář člověka, fantastického zvířete, které všakpodle libosti dští oheň, zlato nebo vodu, ale posléze, jako v pohádce,i sám často uhoří. V Asii je symbolem pozemského štěstí a nebeské moci.

napsal/a: Vampire.Lady 19:04 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář