PSD!   15.Červen 2007


Členky skupiny PSD!

Nicole

Nicole Scherzinger

Nicole se narodila v exotickém Havaji(odtut snědá pleť).Už od malička se věnovala tanci a zpěvu.Ve čtrnácti se Nicole přestěhovala z Havaje do Kentucky.Ze začátku nemohla zapadnout mezi kolektiv kvůly pleti ,ale nakonec si našla spoustu kamarádů.Jeden čas si přividělávala jako modelka a po několika vystřídaných skupin se dostala k Pussycat Dolls.

oblíbená písnička z desky: Feeling Good

CarmitCarmit Bachar

Carmit je žena mnoha původů matka má holandsko-indonézké předky a otec je z Izraeli.Založila neziskovou organizaci Smile with me pro děti ,které trpí roštěpem rtu.Sama se s ním narodila(ale je k nepoznání).Vystupovala v klipu Ryckyho Martina - La Vida Loca a v moha jiných projektech jako například reklami a vedlejší role ve filmu.

Oblíbená písnička z desky: Beep

Melody

Melody Thorton

Melody má užasný hlasový rozsah po své mexické babičce ,která byla zpěvačka a její afroamerický dětdeček byl bluesový kytarista.Ještě před Pussycat Dolls doprovázela řadu zpěváků a zpěvaček.Než se PCD proslavili doprovázeli Christinu Aguileru v Mtv Diary kde je poprvé Melody oběvila.Jejich vystoupení se jí natolik líbylo ,že si ho nahrála a přehrávala pořád dokola.Až jednou se Melody dozvěděla že PCD shání členy neváhala ani minutu a vydala se na konkurz.

Oblíbená písnička z desky: Bite the Dust

JessicaJessica Sutta

Jessica se od čtrnácti věnuje tanci .Chodila do taneční školy kde jí natolik uchvátil balet že se mu začala věnovat ,ale po zranění se soustředila na divadlo.A po několika měsících se vrátila zase k tanci.Vystupovala v několika filmech a do Pussycat Dolls s dostal díky tomu že byla včas na správném místě.Když byla na taneční zkoušce všiml si jí zakladatel PCD Robin Antin.

Oblíbená písnička z desky: Hot Stuff

Ashley

Ashley Roberts

Už od tří let se věnuje tanci ,v desíti zpěvu.Přd 4 roky se přestěhovala do L.A. kde se oběvila v několika raklamách a pak si našla cestičku k PCD.

Oblíbená písnička z desky: Beep& Dont Cha

Kimberly

Kimberly Wyatt

Od sedmi let tancovala a od čtrnácti si tak přivyělávala na studie.V 17 dokončila studium a odstěhovala se do Las Vegas kde chodila na různé konkurzy.Tancovala na zaoceánských parnících a v kasínech.Potom se přestěhovala do L.A. a oběvila se v klipu Nicka Lacheye ,kde na ní narazil ,už zmíněný Robin Antin.

oblíbená písnička z desky: Stickwitu

Těcho šest talentovaných zpěvaček mají nahžavenou budoucnost!!!

Hodně štěstí holky.

napsal/a: Verca.K. 13:56 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář