KLUKŮM VSTUP PŘÍSNĚ ZAKÁZÁN!
Publikováno: 11.Září 2008
v 15:30

Kategorie: vše pro krásu

Autor: VeronaK13

komentáře (5)
Kosmetické triky topmodelek | vše pro krásu

Chceš mít krásně rozzářené oči hned po ránu?

Namoč vatové tampónky do studeného mléka a na pět minut je zkus přiložit na opuchlá víčka!

Právě když to nejmíň potřebuješ, objeví se ti na čele nebo na nose pupínek?

Přímo na zčervenalé místo přilož kostku ledu a vydrž nejméně 20 sekund - led zmírní zánět. Pak použij hydratační krém a oblíbený korektor.

Jak na sametově hladké ruce?

Budou krásně jemné, když si je na 10 minut ponoříš do lázně ze 2 šálků plnotučného mléka a 2 šálků heřmánkového čaje.

Chceš bělejší zuby?

Zapomeň na citron, který ničí sklovinu! Máme tip, který voní i chutná! Jednou za čas (ne pravidelně!) si zuby přejeď čerstvými jahodami - osvědčeným přírodním bělidlem!

Aby lak na nehtech déle vydržel!

Před lakováním si nehty otři octem, který je dokonale očistí a odmastí. Použij podkladový lak a krásné nehtíky ti vydrží mnohem déle.

Jak mít sexy vlasy?

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy. Jedině zastřihávané a pravidelně myté lesklé vlásky ale vypadají krásně zdravě a sexy! Proto je třeba často používat balzámy, kondicionéry a další ozdravovadla. Neboj se jich a zkus je nějaký čas používat opravdu po každém mytí!

Nejsladší rty

Trápí tě suché a popraskané rty? Dá se na ně s úspěchem použít třeba med (pokud na něj nemáš alergii), nebo kosmetická vazelína, kterou seženeš v každé lékárně.

Líbí se ti porcelánová pleť?

Pokud nejsi právě příznivcem solárka, mohla by tě zaujmout takzvaná "vypínací" maska na pleť. Je prý oblíbena hlavně v Japonsku… A jak na to? Nech si na deset minut na tváři zaschnout vaječný bílek.

Voda je základ!

Žádná z modelek nedá dopustit na obyčejnou vodu! Nezapomínej ani ty na hydrataci zevnitř. Zkus třeba pít 14 dní opravdu pravidelně každý den minimálně 2 litry vody. Uvidíš, jak se ti zlepší pleť!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Jana 21.09.2011 21:51:51

Ahoj holky, nabízím krásné a levné šperky: postříbřené, pozlacené, stříbrné, z nerezi, hematitu řetízky, náramky, prsteny, přívěsky, náušnice, kravatové spony. Opravdu velký výběr za dobré ceny od seriozní firmy, je možná i spolupráce.Pokud chcete napiště mi do mailu a já vám obratem odešlu katalog šperků,nebo další informace. :o)

E-mail: j.cihakova21@seznam.cz

Weru 25.07.2011 14:38:39

máš to tu fakt hezký

makafa 24.05.2011 19:32:39

moc hezky hlavne to s tema vlasama

piča piča 05.04.2010 20:20:16

pičo pičo pičo pičo

terka 26.08.2009 11:29:35

jj fakt to pomaha je to bezva
díky