KLUKŮM VSTUP PŘÍSNĚ ZAKÁZÁN!
Publikováno: 29.Září 2008
v 18:29

Kategorie: Barbie styl

Autor: VeronaK13

komentáře (33)
Barbie styl | Barbie styl

Tady je něco co by měla splňovat každá barbie...

♥ Upravné nehty- středně dlouhé, s francouzkou manikúrou ( nebo jen průhledným, zlatavým zkrátka pastelovým lakem ovšem ne do barev: zelená černá atd!!..)

♥ Zdravé vlasy- bez lupů, suchých konečků, mastné pokožky hlavy.. Nemusí být blond barva! Barbie styl neudává povinnost ničit si vlasy kysličníkem! Proto klidně barbie můžou být i zrzky..

♥ Společenské chování, výborné výsledky ve škole, slušný slovník.

♥ Pěkná postava, není nutné aby byla opálená sluncem-známe samoopalováky, takže ty peníze klidně obětujeme do umělého sluníčka.

♥ Zdravá strava.

♥ Vždy upravená-nikdy ne rozcuchané vlasy, zmuchlané oblečení. Není podmínkou mít něco růžového na sobě, ale ve vašem šatníku panuje ve většině oblečení růžová. Spíš je kladen důraz na srpávné zvolení střihu oblečení, perfektní kombinovanost.

♥ Znalost jazyků, znalost módních značek, návrhářů.. POZOR! Není potřeba nakupovat značkové oblečení, protože to není barbie ale trochu shampoo styl!

♥ Kosmetika- perfektní a bezchybný make-up..Většina pěněz vkládána právě do kosmetiky a oblečení. Pěstění pleti a těla. Znalost a používání kvalitních kosmetických značek. (avon, oriflame)

♥ Vnímat styl barbie jako součást života- žádné pozérství!

A teď několik tipů, jak hned okolí zareaguje, že jste barbie: čelenky, minisukně, doplňky, balerínky..atd...

Mnoho lidí se domnívá, že barbie se řídí určitými pravidly..ale pravdila má barbie v sobě! tím je myšleno, že barbie neposlouchá např. satanismus, emo hudbu, ale klidně si poslechne ráda kromě slaďáckého popu a popu i hip hop či r´n´b.

Tenhle článeček jsem okopírovala z blogu   http://coolgirl-blog.blog.cz/   ...mimochodem,supr blogísek...DOPORUČUJU

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Mitty Koolson 16.08.2014 15:52:16

Závist? To jako všechny musíme být barbíny, nemůžeme vyznávat i jiný styl? Opravdu si nemyslím, že za tím, že nemáme rády barbíny stojí závist;). Pusťte si Xindla a pak něco melte.

el 12.01.2014 11:32:22

myslím si že ti co nás holky barbie stlu pomlouvají tak jsou blbí... může za to jenom závist

Aďule barbie 23.03.2013 11:14:28

No, vždycky se mi Barbie styl líbil ae nepropadala jsem mu, ae od té doby co jsem cetla tenhle clanek zacala jsem být barbie styl, někteří říkají že jsem blbá bárbína ae me to nevadí nezálezí na blbých kámosích kterí nedokázou ocenit, ae zálezí na tom, jak to cítíme uvnitř... ať uz je nekdo emo, scene.. neberme mu to, nesuďme ho za to... je to jen jeho osobní věc za kterou je stastný.. TAK HOLKY S BARBIE STYLEM JDEME DO TOHO!!!!!!!! :)

Vanísek 22.04.2012 16:10:51

♥♥♥♥Ahoj zrovna tenhle barbie styl pořebuji ne že jsem nějaká barbína ale chci vypadat dobře♥☻☺♠♣♦○◘•ahoj☻☺

Nellynka :* 05.03.2012 13:03:06

Jako aby vám to bylo aspoň trochu jasný, když se někomu tohle líbí, tak jde jen o o blečení a ne o to co má v mozku, jednoduše řečeno, kdyz nekdo bude myslet normalne a bude se oblikat do ruzove tak ho hned odsuzujete ze je nejaka namyslena fiflena? Zamyslete se prosímvás :DD

Addy 25.02.2012 14:10:30

Ahojky :) takže proti žádnýmu stylu nic nemám. a sama jsem něco mezi scene,barbie a rock,posloucham rock ale i dance,pop a disco. scene-oblíkam se barevně, barbie-růžová se mi líbí! prostě...barbie styl není ten "přehnaný styl barbie" kdy se holka chová jako naprostá hloupá blondýnka! :) mějte se

belatrix lestrangeová 27.12.2011 10:46:14

echci tady někoho urážet, ale mně se tenhle styl oblékání nelíbí. Copak je normální mít pořád nádherný účes a vypadat vždy dokonale?! K životu přece patří rozcuchané vlasy a zamazané oblečení od odpoledního válení v trávě! Stejně tak jako roztrhané tepláky po tom, co člověk vylezl na strom pro nějaké to ovoce a ruce od uhlí po opékání buřtů! Mně prostě přijde, že tenhle styl je hrozně omezující! Jak si můžete pořádně užít např. tábor nebo školu v přírodě, když k tomu patří zamazané oblečení a další podobné věci! Na můj vkus je to ďééééééésně nepřirozené! Jsme ale ve svobodné zemi a tak ať si každý nosí co chce! Já zase nosím hromadu dřevěných korálků kolem krku a na rukou, barevné náramky z bavlnek, batikované oblečení, různé indiánské přívěsky a amulety a ve vlasech mám nejrůznější druhy copánků! Neohlížím se na to, že mám třeba trochu ušpiněné džíny a rozcuchané vlasy! Ale jak říkám každému se líbí něco jiného a nechci ho za to udsuzovat!echci tady někoho urážet, ale mně se tenhle styl oblékání nelíbí. Copak je normální mít pořád nádherný účes a vypadat vždy dokonale?! K životu přece patří rozcuchané vlasy a zamazané oblečení od odpoledního válení v trávě! Stejně tak jako roztrhané tepláky po tom, co člověk vylezl na strom pro nějaké to ovoce a ruce od uhlí po opékání buřtů! Mně prostě přijde, že tenhle styl je hrozně omezující! Jak si můžete pořádně užít např. tábor nebo školu v přírodě, když k tomu patří zamazané oblečení a další podobné věci! Na můj vkus je to ďééééééésně nepřirozené! Jsme ale ve svobodné zemi a tak ať si každý nosí co chce! Já zase nosím hromadu dřevěných korálků kolem krku a na rukou, barevné náramky z bavlnek, batikované oblečení, různé indiánské přívěsky a amulety a ve vlasech mám nejrůznější druhy copánků! Neohlížím se na to, že mám třeba trochu ušpiněné džíny a rozcuchané vlasy! Ale jak říkám každému se líbí něco jiného a nechci ho za to udsuzovat!echci tady někoho urážet, ale mně se tenhle styl oblékání nelíbí. Copak je normální mít pořád nádherný účes a vypadat vždy dokonale?! K životu přece patří rozcuchané vlasy a zamazané oblečení od odpoledního válení v trávě! Stejně tak jako roztrhané tepláky po tom, co člověk vylezl na strom pro nějaké to ovoce a ruce od uhlí po opékání buřtů! Mně prostě přijde, že tenhle styl je hrozně omezující! Jak si můžete pořádně užít např. tábor nebo školu v přírodě, když k tomu patří zamazané oblečení a další podobné věci! Na můj vkus je to ďééééééésně nepřirozené! Jsme ale ve svobodné zemi a tak ať si každý nosí co chce! Já zase nosím hromadu dřevěných korálků kolem krku a na rukou, barevné náramky z bavlnek, batikované oblečení, různé indiánské přívěsky a amulety a ve vlasech mám nejrůznější druhy copánků! Neohlížím se na to, že mám třeba trochu ušpiněné džíny a rozcuchané vlasy! Ale jak říkám každému se líbí něco jiného a nechci ho za to udsuzovat!vv

Natušik 30.11.2011 18:51:45

Chujoviny sú tu popísané...kde si videla se sa barbie dobre učí.Ja mám barbie style a vetšinou kombinujem čiernu s ružovou a ešte niečo...Skoro nijaka barbie nema dokonalu kozmetiku Tak drž piču..Jasne

Lotus93 18.08.2011 07:33:46

No holky já nevím. Nikdy jsem nedbal na to jak člověk vypadá nebo jak se obléká. Ale když vidím takhle zmalovanou barbie holku napadne mě 6 věcí
1) Neváží si peněz
2) Určitě ještě nepracovala
3) Má vysoko nos
4) Bere ohled spíše na majetnost
5) Určitě to nemá v hlavě v pořádku
6) Nezná odpovědnost a úctu

I když je ta holka sebevíc v pohodě, tak mě tyto věci napadnou. Jak tady píšeš vrážej peníze do těch malovátek, až si budeš vydělávat sama, zjistíš že si radši koupíš něco více potřebného. Až získáš odpovědnost zjistíš že ti je jedno co si oblékneš, budeš mít v hlavě tolik povinností a stresu že si to ani neuvědomíš. A pokud chcete udělat dojem na kluky, tímhle uděláte jenom dojem na debily kterým záleží pouze na vzhledu. A s těmi nebudete šťasné.

Mischa 02.08.2011 22:49:10

Anet a Vaness......nevím zda to dokážete ve svejch zdeformovanejch,ulízlejch,vodbarvenejch hlavách pochopit ALE!Emaři maj mastný vlasy??všichni?? A do*rdele odkdy?!A nemusíte tu psát sáhodlouhý články o to jak děsně by jsme měli žít v souladu a blablabla..............a na tenhle blog jsem narazila náhodou při vybírání barbínky pro příbuznou tak ticho!kdybych já osobně psala o barbie stylu z vlastních zkušeností...hmmm...asi by to nebylo zrovna krásný......

Maruška beruška 25.01.2011 17:13:02

Ahojky,
já osobně si myslím že je to hloupé se hádat jaký styl a jaký zase ne. Sice jsem zastánce barbie stylu ale všechny styly mají svoje klady i zápory. Ale stále se ptám:proč ty rozepře proč si nepodat ruce a říci: každý má jiný styl. Ale přesto můžeme být spolu kamarádi a můžěme to všechno respektovat, a můžeme být na to hrdí jací jsme, jací jsme byli a jací budeme. Vy nejste hlupáci. Tak proč si nepoodáte ruce a neřeknete: byl/a jsem hloupá že jsem si myslela že můj styl je nejlepší všechny styly jsou fajn. A neřenete: omlouvám se všem jiným stylům. ♥♥♥♥!!!!

Anet 07.01.2011 21:41:56

Co tu sa*ra nadáváte? Že je emo nejlepší a nadáváte jim, že jsou barbie? A co je vám ku*va po tom? Co je vám do toho že nějaká holka, které neznáte ani její jméno, bydlí na druhé straně republiky a co je vám do toho, že je to barbiena? Ony zase nemaj rády emo, a taky vám budou psát na stránky hnusné komentáře. Nechte je sakra být a vypadněte na svoje stránky o svém stylu.
Ne, opravdu se jich nezastávám, mám svůj takový nějaký zmuchlaný, špinavý, ,co mi padne pod ruku, to si obleču´ styl a růžové afektované napudrované a ,,slaďoučké" barbienky fakt nemusím. Ale proč se jim do toho sakra montovat? Je to jejich život, ne lidi? Tak je nechte být, myslete si, jaké sou to blbky a vysmějte se jim, ale psát jim to asi nemusíte, ne? Myslím, že nejsou tak blbé a že ví, že všem nejsou po chuti. Stejně jako vi víte, že někteří lidi taky nemusí emo. takže klídek a padejte pryč, já padám taky ;)

Pre Vanesscu 05.01.2011 17:09:24

PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČO !

Vaness 05.01.2011 17:06:33

Holky co tady deláte :) Podla mne je to stránka o Barbie style tak nechápu co tady deláte s blbými komentáři ze EMO JE NEJLEPSi .. Podla mne je to jenom závist , protoze kdybych emo holky co se oblíkají do tmavých smutných fareb nezávideli krásnym , upraveným holkám tak by sem ani nešli .. Tak nechápu fakt :) Každý má svuj styl každému se líbi dačo jiného .. Nejdu jsem psát že Barbie style je Super nebo že EMO JE 1 .. :) Nebudú takové díte ale pochopíte to když dospejete .. Mám svuj stýl , mám svuj vzhled a zakladám na len na týchto veciach .. Podle mne by se každá holka mnela starat o sebe a nechodit s mastnými vlasama jenom proto že to udáva jej stýl .. Každý by mnel zakladať na svém rozumu a když se nekomu líbi barbie stýl , muže se ták obléct ale jenom proto že tu nekto napíše že bárbie girl má zakázané kouřit anebo chodiť do clubov na párty tak to hnet neznamená že kuli tomu že se mi to líbi přestanú delať neco , co mne bavíí.. Každá z nás by mnela zmýšlet podle sebe !! .. To je vše holky , doufam že si vstoupite do svedomí .. Já mám svuj stýl a jsem ráda že jsem jedinečnná ! A mneli by ste si to uvedomit .. Holky , nic v zlom ináč :) Bye ;)

Mischa 22.12.2010 14:11:33

Přesně EMO EMO EMO EMO!!!! EMO je nejlepší!!!!

EmoArra 21.12.2010 22:36:15

barbie styl je hnusnej,Emo je lepší!!!

For Misha 10.12.2010 19:59:37

JO!dokud si to nepouštěla svým kámošům! XD

Mischa for Jája 10.12.2010 15:47:34

Jináč EMO pohádka byla super xD

For Misha 10.12.2010 15:26:04

jo a mimochodem proti emo sme nikdy nic neměla!a ty to víš!!!!vzpomen si na naší emo pohádku! XDDD

For Misha 10.12.2010 15:23:09

proboha prober se!!!!to sem já nepsala nikdy nepíšu nikam svoje jméno a že se někdo jmenuje jak já tk za to nemůžu!a tys nikdy gothik nebo co nebyla a nikdy sem to o tobě neřekla!!!tys byla barbie pks sama nevěděla a ted si náš známej černej emouš!!! jestli si uvěřila TH tk to si skončila velmi nízko s tvou vlastní inteligencí!táááák a máš to!A mimochodem!kontroluj své občasné výbušné sklony a nejdřív si zjisti pravdu!

Mischa 10.12.2010 14:57:20

Hele Jájino! Jestli myslíš mě tak já ti nikdy do Barbí stylu nenadávala,tak co děláš?? Já ti nevim ale přijde mi že si taky dost přimysluješ a stěžovat si tady někde na nějakym blogu to je trochu trapný ne??Ještě že mi to Terka H. poslala!

Barbienka ♥♥♥ 25.08.2010 07:16:43

Je to skvelí styl...Zbožňujem Bárbie ♥ Som závisla na rožuvej,kozmetike,oblečení a na garnier farbe:Blond xD Ale nepáči sa mi že nás inteligentné každý odcudzuje ako sprosté fifleny :((

Barbiska 22.07.2010 10:54:20

Barbi styl je ten nejúžasnější styl,úplně jsem mu propadla, v mém šatníku nenajdete jinou barvičku než růžovou a bílou,jsem závisla na nakupování kosmetiku pokud si každý den něco nového nekoupim mám depresi :D Každý den nosím jiný účes,dokonce jsem si nechála prodloužit vlasky,je pravda že ostatní holčiny mně nenavidi a zavidí mi a tohle já vůbec neřeším.Barbi styl je je ten nejlepší styl:D

Ta nejnormálnější tady 30.06.2010 22:18:22

Barbie styl smrdí!!! Jste kravky!!!!

misinka.misinka 21.06.2010 14:18:30

lidi ja sice barvy nejsem ale hledala sjem enco o tom pac dneska na me na ulici hulakali jeee barbi a to jen proto ze jsem si koupila kostickovanou ruzovofialkovou minisukni a mam ruzovy boty a trtenku do ruzova a to jsou jediny veselsy barvicky co ve skrini mam jinak mam zeleny cerny proste tmavy a chladny barvy tak jsem chtela zmenu vzdyt prece neznamena kdyz ma nekod na sobe neco ruzovyho ma upraveny vlasy ze hned musi byt barbi? to je to samy kdyz jsme chodila v tmavim taky to neznamenalo ze jsem emo jako nevim todle to rozlenovani me prijde na nic jendou se oblecu do ruzova podruhy do cerna a treti den do bila a to neznamena ze budu barbi dalsi den emo a ten 3 ani nevim pak kdyz sjem se vracela jsem si zas vyslechla ze jsem devka jako nevim mylsim ze zase sukni hodim do skrine vratim se k tmavym barvam a budu mit klid nikdo se zamnou nebude otacet a ukazovat si prstem jen proto ze mam kriklavejsi barvu obleceni

didi 02.04.2010 22:08:48

dala bys tam nejake obrazky obleceni? treba jake styly atd??? a muzu byt barbie s brylema??

barbinka 01.04.2010 18:32:59

Asi máš smzsl pro humor ale já ne.

míša 01.04.2010 16:27:07

Může být barbie s brýlema???

BARBIE DENULINKA 28.12.2009 18:43:52

když jsem barbie mohu mít nalakované nehty barevnym lakem ae jen růžovim ???? Jinak barbie style je super DOPORUČUJU:-*:-*

teruska 13.08.2009 19:47:18

jj máte pravdu kluci a
´t si myslí svou ae a
´t si to myslí v duchu!!! jsem také barbie a je to ten nejhezčí styl.jj tady ten článek je pravdij až moc!!!
I love barbie!!!

Jerry 02.07.2009 14:02:54

bože šilenost tohle :-! na blití...fifleny růžový...namyšleny kravky tak akorat ste

julča 18.06.2009 15:06:34

je to užasny moc me to bavi ale kluky sem nepustim

Jája 07.04.2009 20:34:23

Přesně tak holky!!!Tenhle článek je upe nejvíc pravdivej!!Sem barbie!!Kámoška je ghotička a řika mi že sem hoérská bárbína..jenom kuli tomu že posloucham hip hop!!!Pořád ňáký narážky an barbie styl!!Ale já se to naučila tolerovat...kašlu na ní..je mi to jedno taky s emi její styl nelíbí!!Ať žije Babrie styl!!