No tak abych vam to tady trochu popsala...jsou to moje stranky.. no jak jinak. najedete tu vse co se mi libit tkze.. Piraty z karibiku Owena WIlsna .. MY chemical romance a tak.. si to tu uzijte a piste komentare:)
Publikováno: 28.Duben 2007
v 17:13



Autor: Weruushka

komentáře (0)
Pirati z KAribiku 3

Třetí díl veleúspěšné série.
Elizabeth je unesena orientálním pirátem Sao-Fengem. Mezitím vychází na povrch řada dalších potíží a ještě se musí přichystat další záchranná výprava.

Další informace: S hrdiny se vidíme velmi pravděpodobně naposled. Místo poslední bitvy, kde se kapitán Jack Sparrow, kovář Will a jeho družka Elizabeth utkají se všemi starými známými z jedničky a dvojky - těmi budiž například Norrington, Beckett a Jones, ale nebude samozřejmě chybět ani Barbossa Geoffreyho Rushe a ve dvojce nově do pirátského vesmíru vhozený Stellan Skarsgård alias Bill Turner. Postav tedy bude přehršel a finální boj o Sedm moří vskutku velkolepý. A aby to bylo zakončení se vším všudy, tedy absolutně stylové podle všech žánrových pravidel a diváckých předpokladů, dobro se zlem se utká na duchařské lodi ne náhodou připomínající Titanic. Parní stroj na hýřivé barvy, atraktivní lokace, sympatické postavy a z toho plynoucí popcornový mamon řídí i potřetí Gore Verbinski, šikovný to chlapík, který se díky zprvu nenápadnému remaku Kruhu dostal do hodně výsadního postavení mezi současnou režijní hollywoodskou smetánkou.

Originální název: Pirates of the Caribbean: World's End
Česká premiéra: 31. května 2007

Světová premiéra: 24. května 2007

Natočeno: USA 2007
Režie: Gore Verbinski
Scénář: Terry Rossio, Ted Elliott
Kamera: Dariusz Wolski
Hrají: Johnny Depp (kapitán Jack Sparrow), Orlando Bloom (Will Turner), Keira Knightley (Elizabeth Swannová), Jonathan Pryce (guvernér Weatherby Swann), Bill Nighy (Davy Jones), Yun-Fat Chow (Kapitán Sao Feng), Tom Hollander (lord Cutler Beckett), Jack Davenport (komodor James Norrington), Naomie Harris (Tia Dalma), Stellan Skarsgard (Bill Turner)
Přístupnost: od 12 let
Žánr: Dobrodružný / Akční
Distributor: Falcon

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Weruushka
Region: Brno-venkov
O mně: Chces vědět vic?... A kdo ne..?! =D
Můj profil

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE