test ppp   22.Duben 2008


Slovní hodnocení

Myslíte si, že nyní trpíte mentální anorexií.
Váš odhad se s výsledkem testu shoduje.

1. Sebe, zejména své tělo, vnímáte dost negativně, zřejmě se sama se sebou cítíte špatně. Takové vidění sebe a pocity z toho pramenící vyvolávají velkou nespokojenost se sebou, je zde velké riziko vzniku poruchy příjmu potravy.

2. Vaše omezování se v jídle v souvislosti se snahou snížit svou tělesnou hmotnost je velice rizikové pro vznik mentální anorexie. Jde o nebezpečnou poruchu s následkem řady tělesných i psychických požíží.

3. Riziko rozvoje bulimie je u vás velké, omezování stravy, následné přejídání a zvracení je velice nebezpečné a vede k řadě tělesných i duševních potíží.

4. Pravděpodobně netrpíte sklonem se přejídat a vaše chování není rizikem pro rozvoj záchvatovitého přejídání či bulimie.

5. Zřejmě trpíte depresemi, které se také projevují negativním sebehodnocením a zacházením s jídlem. Deprese je riziková pro rozvoj poruchy příjmu potravy.

6. Vaše potřeba vše zvládat perfektně je velká a nejspíše má i velký vliv na vaše sebevědomí. Kladete si též vysoké cíle, které je obtížné zvládnout. Takový postoj je velmi riskatní pro rozvoj poruchy příjmu potravy.

7. O tématu poruch příjmu potravy toho na obecné rovině víte celkem dost, přesto vám doporučuji podívat se na další informace.

Máte-li zájem, můžete se zde podívat na správné odpovědi k obecným informacím o ppp.

Odhad poměru tělesné hmotnosti vzhledem k výšce najdete zde. Výpočet BMI je uznávaným odhadem světovou zdravotnickou organizací (WHO).


napsal/a: X-TinaA. 10:16 | Má dieta atd :-D Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář