mno prostě moje
Publikováno: 06.Květen 2010
v 23:11



Autor: Xtyna01

komentáře (0)
Juj
Proč láská tolik bolí? Proč? ? ? Taková jednoduchá otázka a odpověď? No to asi proto, že je to opravdový cit, do kterého jsme vložili část sami sebe a naší duše a hlavně srdce. A pak se najednou něco pokazí, a už to není to co dřív... Proč se to vlastně musí stát? Proč? Pak nám akorát zbydou vzpomínky… To je to nejkrásnější co nám vlastně zůstane… Vzpomínky na první polibky, první dotyky, první pohlazení a odejmutí a první krásná slovo jako třeba ,, Miluji tě '' Jak to krásné slovo, pro někoho možná jenom pár písmen, ale pro někoho to znamená třeba celý svět. Není nic lepšího, když je to slovo myšleno naprosto upřímně… Podle mě je asi lepší znát pravdu narovinu, ale také naděje umírá poslední, že… Tak teda nevím, co je lepší. Jestli čekat a trápit se nebo vědět na čem jste. Ono by asi bylo nejlepší vůbec nemilovat… Mnoho věcí by pak asi bylo jednodušších… Ale to krásné zato opravdu stojí. Vždyť ten kdo lásku nepoznal, tak po ní touží a také to bolí, že jí nemá. Nemá se ke komu přitulit, když je mu nejhůř, nepocítí ten nádherný pocit milovat a být milován. Ale ta bolest je hrozná, když se něco pokazí… Tak nevím co je lepší… Milovat nebo nemilovat?
Vím přesně, že kdybych měla možnost vrátit se na chvíli v čase, tak vím, který den bych si vybrala…. Tedy přesněji, jeden den si přeji zopakovat a jeden den změnit… Tak pokud někdo víte, jak se vrátit v čase tak se klidně ozvěte, budu ráda. Ono by to určitě pomohlo, nebo by mi aspoň bylo lépe… Chci se vrátit… Nebo tedy aspoň, aby to teďko bylo lepší… Miluji tě… jo docela si uvědomuju, jak sem naivní blbka a jak mi moc ubližuješ, ale láska je silnější no… Tak asi tak jak sem řekla …… Až sundám růžové brýle, možná pochopím…

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Xtyna01
Region: Louny
O mně: Jsem taková jaká jsem a nebudu ze sebe dělat to co nejsem,chci být jenom svá.V životě jsem toho dost hledala,dost jsem toho taky stratila a proto už radši nehledám..nic a nechávám tomu volný průběh..protože tak ják to má být tak to také bude..
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE