Obchod

27.Červen 2009

Bylo sobotní odpoledne jako každé jiné až na nezvykle šedé nebe a sem tam spadla kapka, V zadní části londýnského Kenstingtonu , v malém rodinném domku žil chlapec, který snil dnem i nocí o jedné dívce ze sousedního domu. Ta dívka jmenovala Vanesa a pracovala jako brigádnice v obchodě. Toho odpoledne cítil chlapec, že se něco stane. Šel do obchodu kde dívka pracovala, vešel do dveří a…….. Dívka tam stála jako každý den. Koupil si co potřeboval a zase odešel s klidným pocitem v duši. Vrátil se domů, ale u dveří zase ucítil ten divný pocit. Obrátil se a opět rozešel k obchodu. Když už se blížil k obchodu náhle zaslechl křik. Obrátil se směrem ke kostelu a tam to bylo. Dívka ležela na dlažbě bez hnutí, kolem ní spousta lidí a všude kolem byla krev. Chlapec se rozeběhl k místu kde dívka ležela. Až na místě dopadu té dívky zjistil, že je to Vanesa. Se slzami v očích se rozeběhl domovu a cestou si říkal v hlavě ‘’PROOOOOČ???’’ Přišel k domovním dveřím a ve schránce našel dopis, který byl adresován právě jemu. Nervooozně otevřel ten dopis úhledným písmem napsáno:
       MILUJI ŤE, VŽDY SEM SE TI TO BÁLA ŘÍCT, ALE TEĎ      
       UŽ TO STEJNĚ NEMÁ CENU. UŽ NECHCI ŽÍT,
       PROTOŽE UŽ MÁM PLNÉ ZUBY LÁSKY, KTERÁ
       BOLÍŽIJ DOBŘE A PŘEJI TI ABYS NETRPĚL JAKO JÁ.
       MILUJI TĚ A VŽDY BUDU MILOVAT.
                                                                                     VANESA     Chlapec se neuvěřitelně rozplakala vběhl do svého pokoje. Ještě jednou si početl co mu dívka v dopise napsala. Nevěděl co má dělat. Celý se klepal a plakal. Šel do koupelny a vzal si svou žiletku. Ani nevěděl co vlastně dělá. Sedl si do kouta, neměl tu už co dělat. Dívka o kterou stál jako o nikoho jiného, se zabila kvůli tomu že se bála, že on jí nechce….V duchu si říkal-NEBOJ JÁ TĚ V TOM NENECHÁM!!!!!!! MILUJI TĚ! VÁŽNĚ UŽ BUDEM ZA CHVÍLI SPOLU.
Zhaslo světlo. V bytě bylo ticho. Chlapec slyšel jen tlukot svého srdce. Chlapec si vytáhl rukáv a přiložil žiletku k zápěstí a ucítil studený dotek ocelového plíšku. Udělal jeden tah po kůži, cítil jak mu žiletka rozřezává jeho zesláblou kůži. ,,Ještě chvilku má lásko.’’ a…….Najednou nastalo smrtelné ticho. Chlapec vykrvácel. Duše opouští jeho chladné tělo a a zavírá mu nehybné, zaslzené oči.
                                
                                                                KONEC

napsal/a: XxPsYcHoTiCiDeAsxX 22:53 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

HeLe_Wo_Co_TaDy_Go 17.08.2009 16:00:53

Segra, mas fakt talent. Furt ti rikam :vydej to knizne...
neee to ty neudelas. Sou za to slusny prachy :P


HeLe_Wo_Co_TaDy_Go 17.08.2009 16:00:02

Segra, mas fakt talent. Furt ti rikam :vydej to knizne...
neee to ty neudelas. Sou za to slusny prachy :P


_Im_Michell_ 01.08.2009 12:45:44

Je to kráásnýý :(


__RenAthQa__ 01.08.2009 12:24:09

jhuuuu upa besthiiik clanek ale smutny x'( fnuk