I´m here ...

autor: ZZZdenulka | 18.Říjen 2007

Tak jsem tu zas....dneska sem měla docela dobrej(spíš vyváženej den:D)

Ráno jsem měla až na 8:40 pak několik střídavě nudných předmětů zakončených hodinou rodinné nauky:D

Pak jsem valila domu již po školním obídku (byl květáček s bramoborama s tatarskou omáčkou).

Po šílené cestě šalinou a trolejákem jsme konečně dorazila domů... a hupsla do vany,když jsem měla zrovna v oku šampón tak zazvonil zvonek od spodních dveří a v zápětí dolítla ségra ;Zdeni dole máš asi Kačku Fialovou a Kristinu .

Říkám paráda:D,tak jsem se oblíkla a dovalila do SKAUTSKÉHO DOMU o ulicu vedle. Tak jsem strašně dlouho plkala s Kačkou,která byla převlečená za Vochomůrku:D,kvůli malejm dětem z jejího oddílu:Dto bylo krááásnýNajednou mi došlo,že mám ještě trenál,tak jsme rychle doma popadla co jsem viděla a valila na trenálU dveří jsme potkala Bárču,tak mě doprovodila až k tančáku a perfektně sme pokecali ...u tančáku sme se rozešli a keho nevidím maličký děcko a nad ním Radima. Trenál byl v pohodě,ale haafec namáhavej,ale i přes to jsem si to užívala(nebudu říkat,že dávala...ale užívala).

Po trenále si vzala slovo Gitaa předvedla nám nový návrh...dalších tréninků  na další vystoupení do Janáčkárny:D s nádhernýma maskama.I kostým zní mooc dobře,jen nefím jestli to v něm budu dávat,tak asi budu muset shodit mno:D.takže ve čtvrtek-jak budou prázdniny-máme první trenál v 18:30 do 21:00,tak jsme zvědavá.zatím si to zkusím a uvidím,každopádně ve výkladu mě to velice zau

Pak jsme mluvili s Mončou a řešili sme takej malej technickej problémek,kterej ještě hodlám dořešit!!

jalo:D.