60 pravd o ženách

  1. Ženy se stále nad něčím trápí a vždy si najdou nějaký problém. Nejčastěji jsme to my. Kromě toho je v kuse sužuje zdraví – mají migrény, mykózy, PMS, blbý tlak … Ať to vypadá jakkoli špatně, buď klidný. Statisticky nás s jistotou přežijí.
  2. Na prvním rande si žena nikdy neobjedná to, na co má opravdu chuť. Dá si malý Caesar salát bez pečiva, ale bude omdlévat závistí nad tvým medium stejkem s hranolky.
  3. Pokud s tebou partnerka mluví o problémech v práci, s rodiči, s kámoškou, s čímkoliv.. Většinou nečeká, že jí poradíš řešení. Celkem stačí, když ji vyslechneš. Úleva?
  4. Pusu jí dej nejpozději na druhém rande. Jinak si bude myslet, že nemáš zájem a ocitneš se v kategorii kámoš, nebo homosexuál.
  5. Když v nějakém podniku odejdete na toaletu oba, na 100% tam bude třikrát déle než ty. Máš pár minut k dobru na veselý flirt s číšnicí. (Pozn.: s druhou polovinou rady se osobně neztotožňuji)
  6. Na záchodové prkénko si opravdu sedne jen doma nebo v 5ti-hvězdičkovém hotelu. Všude jinde levituje ve sjezdařském postoji.
  7. Pokaždé sní zhruba polovinu rtěnky či lesku, co si nanese na rty. Za rok tak zbaští průměrně dvě balení nepoživatelné barevné směsi.
  8. Dvě ze tří žen si pravidelně barví vlasy. Často téměř identickou barvou, jakou mají od přírody. Neptej se proč …
  9. Poprvé se s tebou pomiluje až poté, co si důkladně oholí nohy a “bobra” vydepiluje na malého úhledného “plcha”. Pro jistotu to téměř každá dělá už před prvním rande, i když většina ti dá až po třetím.
  10. Krátce na to, co ty před ní začneš pouštět větry, přestane být s holením před sexem tolik důsledná.
  11. Každá žena nabeton změní účes a nakoupí si kopu nových hadrů, hned jak se rozejdete.
  12. Někde v kýčovité krabičce nebo hrací skříňce má odložené všechny fotky, dopisy a jiné upomínky na své bývalé.
  13. Některé jednou za čas –  jiné pravidelně – provětrají všechny tvoje kapsy, šuplíky, mobil nebo počítač a hledají stopy po jiných ženách. Ne vždycky je žene podezření, často je to jen nepotlačitelná ženská zvědavost.
  14. Pokud má fakt podezření, že ji podvádíš, je schopna tě špehovat, vyptávat se nenápadně tvých přátel, lézt ti do pošty. Ty zazobanejší na tebe možná pošlou soukromé očko.
  15. Alespoň jedna její kamarádka by se s tebou chtěla vyspat.
  16. I ty máš aspoň jednoho kamoše, se kterým by si dala říct. Tak bacha …
  17. Pěkná baba chodí s ošklivou kamarádkou, aby si připadala ještě atraktivnější. Škaredá baba chodí s pěknou kamarádkou, aby posbírala, co zůstane.
  18. Pozor na ženské, které nemají žádné kamarádky. Jsou divné a po čase nesnesitelné.
  19. Pokud si chceš být jistý, že večer bude sex, jen tak mimochodem jí vyprávěj, jak s tebou dnes flirtovala nějaká atraktivní kozatá číča z práce. U 68% to zabírá.
  20. Když si vyrazíš někam bez ní, zavolej kolem desáté (dříve než začne být ona nervózní a ty opilý), a řekni jí, že ti chybí. Ona usne jako batole a ty to můžeš klidně roztočit. Když se pak nad ránem připlazíš domů, nikdo tě nebude čekat s výrazem pitbulla a rukama v bok.
  21. Každá rozumná žena ti potvrdí, že upřímnost a pravdomluvnost není vždy nejlepší volba.
  22. To, že máš velký penis neznamená, že se můžeš vykašlat na předehru.
  23. Šířka je důležitější než délka.
  24. S erotogenními zónami opatrně! Klitoris není žvýkačka a bradavky nejsou špunty od vína.
  25. Nikdy přesně nezjistíš, kolik mužů měla před tebou. Většina řekne, že pět. Průměrně to znamená, že dvanáct.
  26. Když ženy ovulují, dávají přednost drsným machům a příležitostnému sexu.
  27. Riziko nechtěného těhotenství je při sexu na jednu noc mnohem vyšší, neboť ženy jsou na něj náchylné právě ve dnech, kdy jsou nejplodnější.
  28. Víš co žena v posteli opravdu potřebuje? Dobrou přikrývka. V noci je jim zima více než nám. (Proto se tak těsně přitulují, a bolí nás pak z toho za krkem.)
  29. Na jednoho muže, kterého miluje, průměrně využije deset jiných. Pokud si jí už nainstaloval systém do počítače, zařídil opravu auta, vynesl klavír do šestého patro a stále jste se nedostali do ložnice, jsi jen jeden z těch deseti.
  30. Každá tvrdí, že ji nejvíce potěší malé romantické drobnosti. Každou opravdu potěší šperk nebo kožich.
  31. Ženy mají rády překvapení (květiny, večeře při svíčkách, rekonstrukční práce v domácnosti, šperk nebo kožich). Většina z nich přirozeně očekává, že je překvapímejednou za měsíc, jinak jsou z toho rozčarované, mrzuté a ty netušíš proč, protože jsi nic neudělal. Tak právě proto.
  32. Nikdy ti neřekne pravdu, kolik ve skutečnosti stály ty nádherné kozačky a kolik dává měsíčně na záhadná mazadla, kterých má plnou koupelnu. K tomu co řekne, si přičti 40-100% a jsi blízko skutečnosti.
  33. Jsi na blondýnky? Tak si rychle užívej. Podle všeho do 200 let pravé blondýnky vyhynou. (pozn.: Tak tohle nás asi zas tak trápit nemusí..:)
  34. Průměrně dvě její nejlepší kamarádky vědí o tobě úplně všechno. I to, jakou polohu máš nejraději, nebo jestli byl její orgasmus včera pravý a jestli ti smrdí nohy.
  35. Mokrá podlaha v koupelně, vlhký ručník na zemi, chlupy ve vaně a záchodové prkénko nahoru vytočí každou ženu do nepříčetnosti.
  36. Pokud ji necháš vyhrát v nějaké nenáročné sportovní disciplíně, téměř určitě si večer užiješ skvělý sex.
  37. Nedělej si zbytečné naděje. Přenosy z play off extraligy pro ni nikdy nebudou zajímavé. I když během hokejového mistrovství světa nosí tričko s v národních barvách a fandí jako divá.
  38. Alespoň jednou za čas ji nech vybrat film, na který se spolu podíváte a zdrž se následných komentářů. Nezabije tě to. (Což ovšem při vkusu mnohých dívek vyžaduje opravdu velké sebezapření!)
  39. Vždycky bude chtít, aby jsi řídil ty. I když pojedete jejím autem.
  40. Vždycky chce věřit, že to co jí říkáš, je pravda.
  41. Vždycky když jí oklameš, přijde na to.
  42. Vždycky, když před ní něco tajíš, provalí se to.
  43. Vždycky uvěří, že teď jsi se změnil a že se to už nestane. Jsou až zázračně nepoučitelné.
  44. Většina žen potřebuje k životu latentní napětí. Čas od času se prostě potřebuje pohádat, vyštěkat nebo vykřičet a ty nikdy nebudeš vědět, kdy si naběhneš rovnou na vidle. Bude tě buzerovat za něco, čím jsi ji naštval před 100 lety, za to, co jsi udělal, za to, co jsi neudělal, za to, co se chystáš udělat, i za to, o čem si myslím, že se chystáš udělat.
  45. Ať se pohádáte jakkoliv a pro cokoliv, vždycky bude od tebe čekat, že TY se omluvíš.
  46. Nejjednodušší způsob, jak mít svatý klid, je dát jí vždycky zapravdu.
  47. Sem tam dones láhev lepšího vína a tvář se, že romantický večer a hloubavé rozhovory s ní tě strašně berou. Aspoň na pár dní přestane mít ten trpitelský výraz a nebude si na nic stěžovat.
  48. Pokud náhodou potkáš takovou, co tvrdí, že i jí jde pouze o sex a pobavení, vezmi jed na to, že dříve či později se do tebe zamiluje a začne dělat scény.
  49. Každá čtvrtá sní o milování s jinou ženou. Tvoje šance, že to jednou i provede a vyzve tě k tomu, jsou však mizivé.
  50. Když se s tebou nechce milovat, není to vždy proto, že nemá chuť. Často je to proto, že si připadá tlustá, málo atraktivní nebo nemá oholené nohy.
  51. Každá chce, aby byl muž voňavý, dobře oblečený, citlivý, něžný a chápavý. A aby neměl problém dát někomu do držky na obranu její cti.
  52. Používej antiperspirant, hol se, používej hydratační krém, ale nikdy nebuď v koupelně před zrcadlem víc času než ona.
  53. Likvidace hmyzu, plašení hlodavců, zakládání ohně a práce s příklepovou vrtačkou budou vždy patřit do tvé kompetence.
  54. Měl by jsi zvládat valčík i latino a umět ji vést. Ženy jsou přesvědčeny, že dobrý tanečník je i dobrý milenec.
  55. Nepodceňuj líbání. Je pro ně mimořádně důležité. Pomalu a něžně, drsně i vášnivě … sleduj atmosféru a řeč jejího těla.
  56. O svých bývalých mluv minimálně, vždy s respektem, nikdy vulgárně a nikdy na ně nevzpomínej v souvislosti se sexem.
  57. Po prvním sexu chce 18% žen slyšet “Byla jsi skvělá.” 82% žen chce slyšet “Kdy tě zas uvidím?”
  58. Všechny bojují za rovnost šancí a chtějí vydělávat tolik jako my. Téměř všechny ovšem čekají, že budeš na prvním, druhém i dvacátém třetím rande platit ty.
  59. Sériové vražedkyně nejčastěji ujíždějí na otravě jedem.
  60. Ostatní vraždí většinou náhle v afektu a většinou kuchyňským náčiním. Nožem, pánví, sekáčkem na led … Jestlis to s něčím fakt přestřelil, nezůstávej s ní o samotě v kuchyni.

Tohle je paradni :) neco i sedi :)

Přidej komentář