Emocionální požadavky ženy

Minulý týden jsme šli smanželkou do postele. Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat ahladit se... Už jsem byl pěkně nadržený a myslel jsem si, že je tooboustranné a že je to jednoznačně nasměrované na sex. Ale přesně v tuchvíli mi manželka povídá: "Poslouchej, já teď nemám žádnou chuť nasex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmul, jasné?"

Odpověděl jsem: "Coooooo?"

Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy."

Tak jsem to vzdal: tuhle noc jsem musel usnout bez sexu.

Následující den jsme šli s manželkou do nákupníhostřediska. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, ale drahýšaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezme všechny.Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plným porozuměním ihned kulaželezo, dokud bylo žhavé. "Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutněnové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dva a půl tisíce.Řekl jsem jí na to, že má absolutní pravdu a ať si je samozřejmě vezme.Pak jsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky azmizela uvnitř. Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty.Souhlasil jsem a pochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste jividěli... Byla nadšená, na vrcholu blaha. Nejspíš si myslela, že jsemse asi zbláznil, ale v tom momentě jí to bylo v podstatě jedno. Myslím,že jsem jí mým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma. Bylauž jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výraz jejíhoobličeje byl neuvěřitelný, to byste museli vidět. A v tom okamžiku misvým nejmilejším úsměvem povídá: "Už jsem spokojená, teď můžeme jít kpokladně!"

Měl jsem co dělat, abych se na místě nezačal smát,když jsem jí odpověděl: "Ne, ne, drahoušku, myslím, že momentálně nemámžádnou chuť na to, abych tyhlety všechny věci kupoval."

Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsemdodal: "Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmula." A když začalaprskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: "Ty neumíš prostě ajednoduše zacházet s finančními požadavky muže."

Myslím, že tak do roku 2013 nebudu mít žádný sex...

Mysli ze do roku 2050 :D

Přidej komentář