Nejlepší vtipy 20 | Vtipy

Václav Klaus přijde takhle z háku, Livie mu podává papuče a všimne si: "Panebože, ty jsi dneska ale strhanej." Klaus se usměje a opáčí: "Miláčku, doma mi můžeš říkat Václave."


Víte, proč Jiří Čunek nechal vystěhovat Romy ze Vsetína? Protože ho předbíhali ve frontě na sociální dávky.



Dva psychoanalytici se potkají a jeden druhého pozdraví: "Máte se dobře. Jak se mám já?"



Zazvoní u paní Hamáčkové soused. Hamáčková jde otevřít. Otevře. Soused je opilý, kymácí se, sotva stojí. "Co si přejete?" ptá se jej. "Já jen, že došla vodka, tak se du zeptat, esli je to jen u mě nebo v celým baráku."



Moje přítelkyně se mě ptala, proč ne nemilujeme jako ve filmu……, tak jsem jí ošukal do prdele, párkrát jsem jí proplesknul, řval na ní sprostý nadávky, vystříkal se jí do obličeje a otřel si ocas do jejích koz...... čímž se přišlo na to, že se nekoukáme na stejné filmy!‘



Manželka peče štrůdl, a před tím než ho vloží na pekáč do trouby, tak odřízne oba konce.
Manžel se na to dívá a ptá se, proč je odřezává.
"Takhle jsem se to naučila od maminky," odpoví mu manželka. Za měsíc jedou navštívit manželčiny rodiče, a tam manžel vidí, jak tchýně odřezává konce štrůdlu. Zeptá se tedy proč. Tchýně mu odpoví:
"Protože mám malej plech!"



Tři hodiny ráno, v zámku zarachotí klíč a notně podroušený muž se šine do chodby.
Do běla rozpálená manželka v noční košili se na něj rozkřikne: "Teď se chodí domů?"
Muž :" Hráblo ti, si du pro kytaru"



"Jéjej, Mařenko, dlouho jsem tě neviděla, jak se máš, co rodina?"
"Ále, celkem to jde, dcerka se vdala moc dobře. Ten její hodně
vydělává, takže holka je doma,ráno nemusí vstávat, pak sedí u holiče, pak se sejde s kamarádkami na kafe a dortík, večer s mužem na večeři do restaurace. No zkrátka super!" "No a co syn?"
"No ten už neměl takový štěstí. Furt v práci. Vzal si mrchu, která se jen válí, vysedává u holiče, kafrá s kamarádkama po kavárnách, a ani večeři mu neudělá, takže jí jen po hospodách..."




Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pust si ho
pozpátku. Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.