Spisy od deathboy

Tohle nemá chybu. Všechno napsal uživatel DeathBoy a já si to sem kopčim pr případ že by smazal diskuzy kde to všechno je protože tohodle by byla škoda je to prdel

 

____RANDE S TRPASLICI____


No tomu neuverite. Vcera jsem si dal rande se slecnou tady z libimseti se kterou jsem si psal asi mesic. Byla pekna a mila, mela pekne fotky, sice jen do pul tela, ale vypadala na nich opravdu hezky, kdyz sem se ji zeptal, jestli pujdem na kafe, tak se neustale vymlouvala. Rekl jsem si, je pekna, tak co blbe. No a nakonec se mi ji podarilu ukecat. Dali jsme si spicha na Palacaku. No a kdyz tam tak jdu, tak jedine co tam vidim je pomnik a jakesi decko. Tak si rikam, to tezko bude ona a usmeju se. Sednu si opodal na lavicku a tajne cekam na svou novou lasku. Zrejme se opozdila . Tak cekam, cekam a nic. Koukam na to decko a bylo mi nake povedome. Vytahnul sem mobil a zacal ji volat kde jaako je kuwaaa. Kdyz sem si vsiml, ze to decko tez telefonuje bylo mi to uz naky divny, a kdyz sem se ji zeptal, kde teda jeee, rekla, ze uz tam davno stoji. Polozil jsem telefon a obesel jsem ten pomnik. No a kdyz jsem dosel k tomu decku, co nevidim. Byla to ona, mela asi metr 10 a ja myslel, ze me trefi. Mno bylo mi blbe se vykecat z toho, ze uz nemam cas, tak sem ji chytnul v podpazi, odnesl do tranvaje a jel s ni do mekace. Tam si s ni dal asi 3 kafe. Pokec dobrej. Ale kdyz se me zeptala, jestli dame sex.. vzal sem bagl a utek rychlosti svetla




*****************************************************************************

___BYLA TLUSTA JAKO PRASE___



ahoj, stala se mi zas hrozna storka. Sel jsem se psem a co se nestane, zacala me balit nějaka veprice s pudlikem. Byla velice nenapadna. Nejdriv rikala j,ak krasneho mam bulika, ale ze pry z nich ma respekt.. no rekl jsem jeste aby ne, kdyz jsou vycviceny na lov divokych vepru. Nepochopila to a usmala se. Zacal jsem se smat. Ona ze pry se hezky smeju a ze vypadam moc hezky a ze jsem i pekne obleceny. A to jsem mel na sobe pumpky a mikinu s kacerem donaldem. No byla opravdu nenapadna. Rikala, jestli bych ji dal na sebe cislo, ze by me rada zas videla. Ze pry toho ratlika sveho venci neustale sama. Usmal jsem se svym zakernym usmevem a rekl "ani se nedivim, kdyz vypadas jak almara a malo kdo je stehovakem". Natoz se urazila rekla, ze jsem hajzl a odesla. No cestou domu jsem se jeste dosti uchechtaval :D Nevim proc, ale na ty tluste prasnice ktere by nemeli poustet na vychazku z veprinu mam opravdu stesti.



*****************************************************************************

___TO ME POSER NA HOLY ZADA____


Normalne co se mi zas nestalo!!!! dal sem si rande s holkou o5 z libka. A vse super, byli sme na veceri v kine.Vse sem platil, ale bylo mi to jedno, libila se mi. No pak jsme sli domu oba spolu. Padli sme si do oka, kdyz uz jsem byl u ni, sedeli jsme tak na posteli, zniceho nic se svlekla. Vyspali jsme se spolu. Pozadovala ale sprcku. Bylo mi to divny v dnesni dobe a sprcka? fuj! No ale co lepsi s gumou, nez nic. Tak sem ji tak klatil a vse v pohode, i do analu to chtela. Kdyz jsem se ji udelal na xicht, normalne sem nechapal. Rekla, ze ji dam za sve sluzby 1500,- pry mi dava slevu. Vyvalil jsem oci a rekl jsem "to si snad delas prdel." A ona, ze ne. No tak sem ji dal 1,5 klacku a sel domu. no jo no super. Tak sem si rikal jaka je to super holka a pritom kurwa to je!!! No podes, mam proste smulu. Nejdriv trpaslice, pak veprice a ted kurwa.

no ne nadarmo se rika na prvnim rande dava jen kurva

no sem o dva a neco litru chudsi, sice s praznym pytlem, ale ted budu tejden o hladu... pac nemam na zradlo!!!

tak se chci zeptat.... nema nekdo neco k jidlu? mam hlad





*****************************************************************************

___KRASNE OPALENA___


tak jsem si dal zas rande. Co vam budu povidat, hruza des. Pekna byla, myslel jsem, ze je pekne opalena. Spletl jsem se, ciganka to byla! No rikal jsem si, nebudu rasista, prohodim s ni alespon par slov.. kdyz zacala mluvit hatmatilkou a kazde druhe slovo bylo more, rozbrecel jsem se jak zelva. Klekl na kolena a zacal nadavat na tu picu nahore, co zrovna chcala (myslim boha a prselo). No pak jsem se zvedl ze zeme, rekl jsem ji jestli by nemohla mluvit normalne, ze ji nerozumim, a v tom pribehlo 5 tmavych chlapcu, "zrejme cizinci" rekl jsem sia slusne je pozdravil. Bohuzel pri me smule odpoved na pozdrav byla mile prekvapiva "naval telefon a penezenku." Vydal jsem jim muj novy krasny mobilni telefon a narachanou penezenku. Po obdrzeni dvou monoklu na moje oci jsem slusne podekoval, sebral bryle a odbelhal se do ustrani, sedl jsem si nalavicku.. Pri me smule cerstve natrenou a zacal fnukat. Proste nemam sanci poznat normalni slusnou hubenou peknou holku, co neni tlusta, blba, ciganka ani trpaslice. Se na to muzu vysrat!



*****************************************************************************

__HOVNO ASITKA!!__


no rika se, ze do tretice vseho dobreho, ale tohle uz je moc. Ani na 5- tym rande jsem nesklidil uspech, ale jen velkou bouli a pokarani :D
konecne jsem si myslel, ze mi svita na lepsi casy.
myslel jsem si, ze jsem sbalil krasnou vietnamku, ale spletl jsem se.
zacalo to hezky, povidali jsme si na libimseti.cz , prohodili par vzkazu. Po asi 2 dnech jsme se dohodli, ze pujdem na kafe. Kdyz nastal ten velky den, coz bylo dnes, oblekl jsem si sve spodni elastcke pradlo, natahl sve krasne mrkvace a rolak se sobem co jsem dostal na vanoce, pomalu se vydal do mesta na sve rande s asiatkou. Kdyz sem se sni sesel vypadala pekne, nemela moc sikme oci, zrejme misenka rekl jsem si. Ale to mi nevadilo. Asi po pul hodine konverzace co, vam budu vypravet, jistil jsem, ze to neni asiatka ani misenka, ale ze mila slecna ma zloutenku typu "C". No super, rekl jsem si a urychlene se odebral na verejne WC si vydrbat jazyk a umyt radne svuj penis. Preci nebudu ryskovat, ze ji chytnu (tu zloutenku myslim). Bohuzel jsem pri drbani sveho velkeho macateho udu byl pristizen statnim organem, ktery me se slovy ty deviante klepl pendrekem do hlavy. Skacel jsem se k zemi jako hruska. Kdyz jsem se po dvou hodinach probral z bezvedomi na policenji stanici s bolesti hlavy, a vse radne vysvetlil statnim organum, sklidil jsem velky smich.. me to vtipne moc neprislo. Bylo videt, ze jsem je dobre pobavil, dyz me pustili domu jen s karnym pokaranim a velkou bouli na hlave. Pripadal jsem si jak mongol, ktery si nikdy nesezene peknou holku na zasranem libku.


*****************************************************************************

__RANDE S EMARKOU__

Cus, tak jsem si tu na libku vybral slecnu. Byla pekna, mela velice slusivou patku a pekne obleceni. Prohodil jsem s ni par vzkazu a vymenil icq cislo.. Po zaslani par fotek jsem si rek, ze by to mohla byt ta prava. Nechtel jsem, aby mi utekla s jinym, tak jsem ji poslal fotku sveho udu a tim jsem se zbavil konkurence Po kratkem rozhovoru jsem si s ni dal rande. Protoze se hezky oblekala, musem jsem nechat svuj rolak se sobem a pumpky doma, Otevrel jsem svuj satnik a oblekl se jako do divadla. Vzal jsem si sve krasne prouzkate spolecenske kalhoty, me slusive tricko s kacirkem a kravatu. Na to jsem nasadil sako a prispendlil na nej par odznacku od sveho 11- ti leteho batra. Bohuzel svou bujnou hrivu jsem pred nedavnem ostrihal, tak jsem si jen nageloval vlasy a splacnul jsem je do tvaru rozjeteho lejna. Vydal jsem se na cestu za svou vysnenou devkou, pardon, divkou. Kdyz jsem prijel na Vaclavak pod ocas, kde jsme se meli sejit, bylo tam asi 5 slecen. Nevedel jsem jaka to je., vypadaly vsechny stejne. Same patky, ruzove vlasy, prouzky a samej odznacek. Stoupnul jsem si tak, abych byl nejvic videt. Kkdyz ke me prisla velice slusiva patkonosicka a oslovila me, zjistil jsem, ze to neni ona, ale jen skemrajici pica o cigo Asi po 10- ti minutovem zpozdeni konecne prisla ona. Pry si musela prevazat zapesti, nedavno se pry porezala. No zrejme naky uraz z domova. Kdyz jsme zasli do Mc Donald's a dali si dlabanec, zacala hrozne vyblbovat. Strkala si brcko od sejku do nosu a blbe se smala, zrejme si chtela dat lajnu koksu. Ale bohuzel jsem drogy nechal doma. Byla s ni docela sranda, i kdyz jsem se chvilema nudil. Asi tak po dalsich 20- ti minutach se me konecne zeptala, jestli pujdem k ni domu, ze tam nikoho nema. Rikal jsem si, svita na lepsi casy, konecne vypraznim pytel. Kdyz jsme k ni prisli, o unavne ceste, kdy vyblbovala v metru a ja se v celku stydel Sundal jsem si sve luxusni sako a dal ho na vesak. Rekla, ze pujdem k ni do pokoje. Nevahal jsem a rychle tam vbehnul. Kdyz jsem vlezl do jejiho pokoje, stuhnul jsem jak beloch v cikanske ctvrti. Vsude samej plagat od kapely s nazvem My Chemical Romance , samej plysak a na stole fetacka vybava. Teda myslel jsme si to, pac tam bylo zrcatko a ziletka. Kdyz mi rekla, posad se na postel, zacal jsem si pomalu svlekat kalhoty. Rekla s udivem, co to delam? A ja "no co by, pripravuju se na souloz." Nepochopila to. Asi po 5- ti minutovem rozhovoru jsem se dozvedel, ze nechtela sukat, ale rezat se do zapesti a versovat u toho. Rozbrecel jsem se. Nevim proc, ale zacala plakat taky a sedla si pod stul, co mela v koute. No nejvic trapas. Radsi sem se sebral, kopnul do ni se slovy "mohli jsme se rezat u sukani ty cour" a odesel.

sice si s ni do ted pisu, ale sukat spolu zrejme nebudem. Proste ja mam smulu. Kdyz je holka pekna a hubena, tak je uplne blba. No co jsem mohl cekat, kdyz ji bylo teprve 14 let.




*****************************************************************************

___BOZE, MELA PENIS__


Ahoj, no co vam budu vypravet. Brouzdam si tak na libimseti a najednou vidim uplne nadhernou slecnu. Tak jsem nevahal a rychle ji napsal. Asi po hodine jsem na svou skvelou a originalni vetu "budeme kamaradi?" dostal odpoved "nasrat buzno". Tak jsem zacal brouzdat, znovu sice znacne zklaman, pac to mohla byt ta prava, ale co nadelam. Tak si tak zas brouzdam a najedou uvidim fakt luxus kundu, super postavicka. Po procteni jejiho profilu do podrobna, coz znamena kouknuti na intimne a na partnera, jsem poznal, ze bude asi inteligentni. Hned jsem ji napsal svou oblibenou vetu "budeme kamaradi?" Asi po 5 minutach jsem dostal odpoved "klidne". "Uf" rekl jsem si, prvni kladna reakce za dobu co jsem tu registrovan. Tak jsem si s ni zacal psat. Vse v pohode, zjistil jsem, ze neni z Asie a ze ji neni 48 let, ale ze je ji 18 a je z Prahy. Ulevil jsem si. Kdyz jsem pak zas sednul k pocitaci a zacal si s ni tokat a psat zamilovane vzkazy, bylo mi super. Po dvou dnech jsem ji napsal, ze ji miluju. Opravdu jsem to tak citil a zeptal jsem se ji, jestli to citi taktez. Rekla, ze ano, ze jsem uzasny. Zacalo mi busit srdce a hned sem ji zval ven. Bylo to uplne jak z pohadky, dali jsme si rande na Andelu u KFC. Kdyz jsem na sebe hodil sve super obleceni, tentokrat jsem si nebral ani mrkvace ani pumpky ani rolak se sobem, ale stylovou teplakouvou soupravu od Adidasu a dorazil na misto urceni, zacal jsem se modlit aby prisla, a byla normalni.Kdyz jsem se domodlil a vstal ze zeme, odehnal lidi co mi hazeli drobny, konecne prisla. Usmal jsem se na ni a podal ji ruku a rekl "ahoj, ja jsem Marek." A laskovne jsem zazertoval a dodal "chtela bys muj parek?" Usmala se, predstavila a dala mi pusu. Malem mi odkaplo nedobrovolne semeno. Kdyz jsme se dohodli kam pujdem, navrhl jsem, ze treba do kina, a pak muzem jit do pandy na jidlo. Rekla "dobry plan." Sli jsme na film Vaclav. Pekne to bylo a docela jsem se ve Vaclavovi poznal. Taky takove pako jako ja. No, nenapadne jsem si presouval svoji ruku za jeji hlavu na rameno. Kdyz uz se mi to povedlo, film skoncil. Byl sem nasran. Sli jsem na jidlo a u jidla sme si pekne povidali, rekl jsem si, na tohle ji dostanu do postele. Zakoukal jsem se ji do oci, zaostril, nahodil vyraz hladove selmy a zacal ji hypnotizovat. Kdyz mi rekla co blbnu, a proc silham, jestli pry nemam nejakou ocni vadu, zakecal jsem to nenapadne a rekl, ze jsem naky unaveny. V tom navrhla "no ja bydlim tady kousek, tak jesli chces, muzes si u me na chvilku odpocinout." Svita na lepsi casy, rekl jsem si :) Kdyz jsme k ni dosli, zacali jsme se libat. Rekla, abych si lehnul na postel, ze si da sprchu. Bylo mi hned jasne, ze chce sukat. Ted uz se nic posrat nemuze, velke pero mam, inteligentni jsem, peknej taky. Proste tohle je ta prava a s ni chci byt!! Svlekl jsem se do trenek a zachumlal pod deku. Kdyz sem uslysel tect vodu nedalo mi to. Sice nejsem zadny smirak ani uchyl, ale proste jsem se sebral smer koupelna a strcil oko do klicove dirky. Zvesela si cumim a koukam, jak se meje. Mela peknou prdelku aj zada, roste super postavicka. Ale pak mi pero kleslo, chtelo se mi zvracet. Kdyz se totiz otocila, v kline misto mindy, bimbalo ji pero. Ale kozy mela pekny, to se musi uznat. Nicmene to nemenilo nic na tom, ze mela pero bozee!!!!! Rychle jsem se oblikl a vzal nohy na ramena. Kdyz jsem dosel domu, hodil jsem savli. Bylo mi zle a byl sem tak nasran, ze to nebylo ani mozny.

ja fakt na ty zensky nemam stesti :( najde se tu prosim nejaka normalni, co neni ani tlusta ani trpaslice ani cikanka ani devka ani se zloutenkou ani transka?
prosim uz chci normalni holku!!




*****************************************************************************

__FLUSLA MI DO XICHTU__

A kopla do rozkroku se slovy jsi hajzl. Ale abych zacal od zacatku. Sel jsem si tak ven, ze se projdu. No a jak si tak jdu, tak za mnou pribehla takova slecna sirsi postavy, "almara", a zacala do me hustit "ty si ta pica z libimseti, co si dela prdel z tlustych!" Ja na to "no jo no, ty kobliho, to sem presne ja." Nez jsem dorekl jak je tlusta a ze smrdi, dostal jsem facku, az mi slitly popelniky. Kdyz jsem je sebral a usklibl se na ni se slovy "na vic se nezmuzes, ty hrosi prdeli, to uz i korbel sadla ma vetsi paru!". Natoz me kopla do rozkroku, az to zakrupalo. Plivla mi do tvare, rekla, ze sem hajzl a odesla. Tak jsem si tam sednul opodal na patnik celej dobitej a rikal si "boze, co tem lidem je, proc jsou tak hnuy a tlusty!"



*****************************************************************************

___OSUKAL JSEM JI AJ PES___


no co vam budu povidat. Jdu si jako vzdy tak venku a narazi na me jedna krasna slecna. Hned jak na me promluvila "ahoj ty jsi ten borec z LST", vedel jsem, ze chce prcat. Priznal jsem se, ze jsem proste nejlepsi a zacal jsem se smat kolemjdouci tluste marce. Se slovy "muzu si o tebe natrit chleba, mam rad sadlo," no vratil jsem se ke konverzaci s tou kraskou. Zjistil jsem, ze je opravdu nadrzena. Asi to bylo tim, ze se rozkrokem trela o lavicku. Tak sem ji navrhl, ze jestli chce, tak ji tam podrbu (jak slechetne, ze?). Nez stacila rict "ne", uz jsem ji drbal na minde. Chtel jsem zjistit, jestli nema ciste nahodou penis. Netvarila se moc nadsene!, pac na nas koukalo asi 50 lidi!. Rrekla mi, ze jsem opravdu magor a jestli nepujdu k ni, ze nema nikoho doma. Rekl jsem, ze ano. Kdyz jsme dosli k ni a do jejiho pokoje, odhazoval jsem cestou dily me skvele krasne teplakove soupravy. No kdyz se na me koukla, malem vytekla, pry tak krasne vypracovane a svalnate telo a tak velky penis jeste nevidela. Jeste aby ne, kdyz ji bylo zhruba 13 let. Ale to mi nevadilo, preci jen se to nikdo nedozvi. No kdyz sem ji vysvlekl z tech hadru, co mela na sobe, a ze to trvalo (no jo, barbiny), zacal jsem ji jebat. Rvala jak cerstve protrzena. Asi panna, rekl jsem si. Pritvrdil jsem, zacal ji fackovat a mlatit a rvat na ni "ty cupko jedna mala!". No jak si ji tak klatim a uzivam si to, najdenou cejtim, jak mi do pytle narazil studenej cumak jejiho cokla.. Nadskocil jsem jak kamzik pri odstrelu a vyskubl se z pici. No co nasledovalo dal, tak to bylo drsny. Pes me zastoupil, curak jeden!!! No rekl jsem si "hm super, tak ted uz ji ho tam nedam, preci ji nebudu mrdat po coklovi !" No tak sem si ho vyhonil, hodil ji to na xicht, vzal teplakovku a sel domu.

ja si fakt v klidu ani nezamrdam, to je desny!


*****************************************************************************

__KORBEL SADLA__

aneb jak nasrat prodavacku z Lidlu ....
Ahoj, kdyz jsem dnes dorazil domu po me analni fieste, tak prvni vec co jsem udelal byla ta, ze jsem otevrel lednici. Pri mem zdeseni byla totalne przna. Tak jsem vzal igelitku vod Lidla a sel jsem na nakup, kdyz jsem dorazil do obchodu co mam asi tak 10 km vod baraku pres zablacene pole, sundal jsem zablacene holinky a dal je do kosiku a zacal brouzdat kramem. No bylo tam docela narvano i kdyz byla sobota. Zacal jsem tedy nakupovat. Capnul jsem syrecky z prvniho regalu a jak tak koukam, pozorovala me docela pekna slecna. Nenapadne jsem syrecky odhodil. Preci nebudu za trapaka co kupuje smradlavy sejry a popadl cedar preci jen luxusnejsi syr. Smala se na me jako debil asi videla jak zmatkuju. Bylo to vcelku legracni jak jsem se tam motal u tech syru. No jo rusna noc a jeste rusnejsi rano. Cejtil jsem se trapne.. po chvilce mi doslo proc se na me tak gebi. Byla postizena. Prisla si pro ni maminka a utrela ji kapajici sliny. No zvedl se mi kybl.. jeste ze jsem nemel co zvracet. Capnul jsem sve smradlave sejry a soupnul do kosiku. Zasel pro chleba a pak pro sadlo. Bohuzel sadlo nemeli, tak jsem se sel zeptat prodavacky jestli by mi nedala korbel sadla, ze jim tu sadlo asi doslo. No zrejme to spatne pochopila, protoze byla celkem obezni a nazvala me sprostakem coz me dost nakrklo ja takovy mirumilovny clovek preci bych neurazel nakou veprici...co si mysli pica jedna smradlava vobrostla tukem. Nasral jsem se a pustil se do ni.. se slovy ,,jezis ja nevedel ze vepri nemaj sadlo.. a vubec jak to ze nejses u koryta v ohrade zachvilku bys mela jit na porazku uz ses docela macata"... no vlepila mi takovou facku, ze jsem s sebou vzal regal s moukou no co se dalo cekat ze.. No slitnul jsem jak spageta do hrnce pred varem. Kdyz jsem si tak lezel rozplaclej na zemi, vzpomel jsem si na Naruto .. jak Kakas sensej ucil toho maleho blondateho zmrda jak ma pouzivat cakru... zvednul jsem se a zacal mavat rukama jak silenej. No co vam budu povidat, nezabralo to.... mlatila me hlava nehlava... az se cela zapotila ... ale ja... ja vydrzel!! Ustal jsem rany od kopyt! pripadal jsem si fakt drsne. Odhodil sve moralni citeni. Vzal baleni kastrolu co tam zrovna meli v akci jen za 399,- a omlatil jsem ji je o hlavu. Nez prisel vedouci, veprice byla napul nasoukana v hrnci se slovy ,,staci jen osolit podlejt vodou a mate upeceno" jsem odesel z kramu.. Samo sebou syrecky a chleba jsem nezaplatil
zkurvenej Lidl a zkurveny tlusty vztahovacny prodavacky.



*****************************************************************************

__OSTRIHAL JSEM MAMINKU__

Ahoj tak pred asi 10 minutama me oslovila moje maminka jestli bych ji neostrihal, ze nechce davat 500 kc za kadernika. No rikam si ..byt ji tak radsi 500 dam .. No tak sem ji rekl aby si umyla hlavu, aby ji to afro slehlo a ja to aspon ostrihal rovne. Mezitim co si matka prala hlavu, jsem zacal hledat nuzky a hreben. Bez uspechu. Vzpomel jsem si, ze muj milovany tatinek nuzky znicil, kdyz si naposled strihal sve drapy na nohou. Pac nemohl najit nuzky co jsou na kere. No tak jsem zapremyslel a napadlo me, ze pritelkyne meho bratra neco mozna mit bude.. preci jen je to zena. Sel jsem tedy do jejich pokoje.. mimochodem bydlime v byte 3+1 a je nas tu zhruba 5 +1 pes + kocka, takze docela cikanska rodinka. No kdyz sem se ji zeptal jestli nema nuzky a hreben odpovedela mi hezky: ,,na co ty potrebujes nuzky a hreben?.. vlasy skoro nemas navic je mas mastny.. co si chces strihat a cesat??". Rekl jsem ze maminku. S radosti mi nuzky a hreben pujcila a pochvalila me, ze jsem hodny chlapec. Bylo mi jasne, ze ma moji maminku moc rada. Asi predem tusila jak strihani dopadne.
Zarval jsem na tu starou raspli aby pohla, preci jen cely den sedim u PC a brouzdam na libimseti tak nemam moc casu na nejake strihani ze. Vzal jsem nuzky do ruky a zacal maminku strihat, kdyz maminka rekla, ze to chce jen o 1cm bylo jiz pozde, smiknul jsem ji tesne pod uchem..do ted mela vlasy pod lopatky. Rekl jsem ,,hups"... Ona na me ,,co se stalo??" .Tak sem ji zdelil co jsem udelal. Se zdesenym pohledem koukla do me ruky, kde jsem drzel pramen vlasu a rekla ze sem debil a ze za trest nedostanu zadne kapesne. Dale rekla, abych to teda smiknul aspon rovne, kdyz uz jsem to takle zbabral.. no tak sem ji dal na hlavu radsi kastrol abych to stihnul rovne a zacal jsem ji smikat jako divej vlasy litali do vsech stran. Kdyz jsem kastrol sundal, mamince to velice sluselo vypadala jak voskubany kure. Smiknul jsem ji jeste ofinu, docela mi to ujelo. Co se dalo cekat, kdyz mam krive ruce. Kdyz jsem se na ni kouknul, tak vypadala jak 50leta emarka.. nu coz... stane se.... kdyz prisla pritelkyne od brachy do kuchyne pac mela hlad vyzirka jedna.. koukla na matku a zacala se hrozne smat se slovy ,,jsem rada ze jsem ti ty nuzky pujcila" a odesla. No, ale to nebylo to nejhorsi, kdyz se mamka koukla do zrcadla, zacala rvat.. Pry ze vypada jak idiot co jsem to udelal, Tak jsem ji zdelil no to mas tak, kdyz chces usetrit 500 za kadernika tak se nediv, ze ted vypadas jak debil:) a odesel jsem do pokoje a zacal jsem se hrozne smat.Jaky jsem to ale sikovny chlapec. Jsem docela zvedav na reakci meho otce az ji uvidi treba si zas po dlouhe dobe vrzne myslim mamku.


no jo nekdy se proste vyplati dat 500 za ostrihani.


*****************************************************************************

__JEDEN DEN V ROLI NACKA__

Ahoj
Tak me predevcirem napadlo, jak bych se citil jako privrzenec Adolfa Hittlera. Proto jsem vzal holici strojek a oholil jsem si hlavu. Bylo to osvezujici, kdyz jsem si vzal boty co jsem mel z vojny, bylo mi jeste lip. Nasadil jsem bombra a inteligence poklesla. Nevim proc, ale ma pravice sla vzhuru. Bylo mi fajn vsechny myslenky sly pryc a mel jsem cistou hlavu. Na nic jsem nemyslel jen na sebe a na to jak mi je fajn. Sel jsem se tedy projit ven a potkal jsem meho jiz ted bejvaleho kamarada roma. Z niceho nic mi bylo divne, neustale jsem myslel na svoji kuchyn jak tam mam plynovou troubu, no nevim proc jsem na to myslel. Kdyz jsem ho pozdraviil se slovy ,,nazdar negre" netvaril se moc mile zeptal se co mi je odpovedel jsem ,,coby? nic! jen nemam rad negry chces na hubu ty cmoude??". Koukal na me s otevrenou pusou, no tak jsem mu do ni narval svoji pest. Bylo mi skvele. No asi po 10 minutach co jsem do nej busil jak do boxovaciho pytle, jsem si z tvare otrel krvave skvrny kapesnikem, zvedl pravici a zahajloval. Byl jsem na sebe pysny. V tu chvili jsem chtel ze sveta zprovodit veskere tmave fleky, preci jen bila je lepsi jak cerna. Tak si tak z vesela pochoduju a najednou vidim fakt nechutnyho cloveka. Mel dredy, celej propichanej no proste naka fetka. Tak jsem ho chytil za ty jeho spinavy camcoury na hlave a vyskubnul mu je z hlavy. Moc mu tam ani nedrzeli . Po vytrzeni veskerych picingu co mel v hube jsem se zacal hrozne smat jak z nej chcala krev. Stejne mel rad bolest, preci normalni clovek by si na xicht dobrovolne nenechal dat naky kruhy.. No proste to byl nakej debil. Tak sem do nej kopnul, pozdravil nad nim vudce a sel pryc. Cestou jsem potkal par holohlavych kamamaradu a krasne jsem si snima pokecal, fakt sme si rozumeli vykladali si hystorky o tom jak mlatili na fotbale par lidi a kopali do cikanu. Skoda jen, ze jsem u toho nebyl. No dal jsem si s nima par piv, zazpival par skvelych nacistickych hitu, pozdravil vudce a sel domu. Kdyz me uvidela matka a ja ji slusne pozdravil haj hittler, dostal jsem facku no co Vam budu povidat, serezala me jak psa. Kdyz jsem se musel vysliknout a dat si studenou sprchu. Bylo mi najednou divne tolik informaci se mi rvalo do hlavy, dokonce jsem zjistil k cemu je i ta vec na umyvadle s tema stetinkama a ta hnusna horka vec co vypada jak buchta, ale kdyz si do ni clvoek kousne tam mu tece pena z ust. No bylo mi divne, dostal jsem takovou intelektualni facku az to nebylo mozne. Jeste ted se mi to vraci tak se omlouvam za pravopis a prosim Vas lidi ... neholte si hlavy nenoste kanady a maskace a uz vubec nehajlujte a neslavte narozeniny pana Adlofa Hittlera..
Do ted se omlouvam svemu romskemu pritely, ze jsem ho zbil jak psa, jen za to jakou ma barvu pleti. Pritom je hodny ani moc nekrade..


*****************************************************************************

___MELA SKLENENE OKO___


Ahoj.. Tak jsem si dal dnes zas rande. No co Vam budu povidat, mam z toho psychickou ujmu, ale lepsi ujma nez plnej pytel. No zacalo to hezky. Potkal jsem ji v tramvaji, sedla si vedle me chvilku tak na me pokukovala jednim ocickem a pak ji to nedalo a musela mi rict jak sem hezky. Tak jsem ji podekova a oplatil jsem ji pochvalu rekl jsem ,,no taky nejsi k zahozeni". Kdyz se me zeptala odkud jedu rekl jsem ze zrovna z fitka. Chtel jsem zapusobit. Samo sebou ze jsem lhal. Byl jsem v prasecaku kydat hnuj, ale to je vlastne taky posilovna. Zacala me chvalit a rikala, ze tez chodi nekdy cvicit a jestli chci tak at si sahnu na svaly. No sahnul sem ji samo sebou, ze na mindu . Usmal jsem se a povidam jo je to poznat. No koukla se na me docela divne ale po chvilce se ji to zacalo libit. No, kdyz se po 10 minutove stimulace klitorisu udelala mel jsem mokrou ruku i prez kalhoty. Docela sila rekl jsem si. Vsiml jsem si, ze vedle sedela jaka si babicka co na nas celou dobu cumela a lestila si brejle.. pac asi neverila vlastnim oci. Drkla do dedka a rekla mu vidis to a ty na me ani nesahnes. Nedivil jsem se mu, to je to same jako kdyby drzel v ruce vysusenou svestku. Ble... Kdyz jsem se zas zacal venovat slecne a konecne se ji predstavil dozvedel jsem se, ze bydli jen par zastavek od meho bydliste. Tak sem se ji zeptal nenapadne, jestli se nechce stavit na kafe, soulasila. Bylo mi to divny takova pekna holka to byla a hned souhlasila. Zacal jsem se bat, ze ma nakou vadu, ale nezdalo se mi to z huby ji netahlo, mela pekny usmev akorad ji trosku ujizdelo oko, ale to mozna bylo tim svetlem. Mela dokonce natupirovane vlasy a v nich krasnou maslicku z vanocniho stromku. Jeste jsem se ji projistotu zeptal na vek. Kdyz rekla ze ji uz bylo patnact ulevilo se mi,preci jen by maminka nekoukala moc hezky, kdybych si ja v petadvaceti privedl domu trinacku. Nemusi preci vedet, ze jsem prase. Kdyz jsme dorazili ke me, nastesti tam krom psa nikdo nebyl, kdyz mila slecna Ema "tak se jmenovala" videla meho krasneho pejska "bullteriera" zacala ho hned hladit, jenze muj pes je muj pes a jak se rika jaky pes takovy pan no je jasne, ze ji hned zacal ojizdet nohu! Okrikl jsem ho se slovy "nepredbihej cokle" no a raci sem ho zavrel do loznice rodicu.Se slecnou jsem si sedl do kuchyne shodil ze stolu spinave nadobi a zakopal ho pod stul .Vzal skoro cisty hrnek udelal jsem ji kafe a sobe nalil colu . Zeptal jsem se jestli tam chce mleko, rekla ze ano otevrel jsem lednici hm mliko nebylo, jen laktoza od kojici pritelkyne meho bratra tak sem ucvrnk trochu do kafe. Snad ji to bude chutnat. Preci mleko jako mleko ne. No, kdyz sme dopili kafe zeptal jsem se jestli nechce videt muj penis, souhlasila tak jsem ji vzal do meho pokoje vytahl sve vele pero a zacal pozovat. Pripadal jsem si jak model. Slintala a osahavala me vypracovane a sexy telo, zacal jsem mavat s perem nad hlavou jak kovboj s lasem. Kdyz otevrela udivem pusu bylo hned jasne co udelam. Zasunul jsem ji ho az pod mandle, no po 20ti minutovem oralu rekla abych ji to udelal, ze uz ji cvachta i v botach no odhrnul jsem z postele drobky a polozil ji, svleknul a pripravil se na stouch! No, kdyz sem ji ho tam s rozebehem narval.. zakvicela jak divoke prase pri kastraci a pak jsem uslisel jsem jakysi podivny zvuk, jako kdyby upadla na zem kulicka. Podivam se tedy na zem a malem to se mnou seklo. No do kulicky to nemelo moc daleko ze zeme na me koukalo jeji krasne modre oko. Myslel jsem ze mi zvadne. Pripadal jsem si jak v Total Recal. No proste mutace jak cip. Sice byla krasna, ale tohle byla sila. Na druhou stranu lepsi jak kdyby nemela ruku nebo mela pero. V tu chvili mi to doslo. Proc truchlit pro oko a delat si z toho velkou hlavu, kdyz je to vastne vyhoda preci. Dalsi dira navic. Zacal jsem ji mrdat jeste vic a dokonce se mi na xichte objevil vrazebny usmev. No, kdyz sem ji protahnul i dulek od oka a pokryl ji xicht spermatem bylo mi dobre. Musel jsem se pochvalit. Preci jen sem konecne udelal dobrou vec a nevykopal ji driv nez sem si vrznul. Podrbal jsem se na koulich a pomohl vycistit dulek po oku, kdyz jsem ji tam natlacil i oko docela to mlasklo. Rekl jsem ji, ze mi ani nevadi ze ma sklenene oko :).. Preci jen na ni muzu zleva delat xichty a ona me neuvidi :) no dal sem ji na sebe telefoni cislo a se slovy uz musis jit zachvilku ti jede tramvaj sem ji vykopal z bytu. Jsem proste gentelman..

No doufam ze se mi zitra ozve a ja si zas vrznu .. Preci jen lepsi jak dratem do oka


*****************************************************************************

___DEN V BLAZINCI___


Ahoj stala se mi docela legracni prihoda. Normalni clovek by se za to asi stydel ale jelikoz ja nejsem normalni tak se nestydim. Takze zacalo to tak, ze jsem byl predevcirem chlastat, pac jsem se rozesel se slecnou po jednodenim chozeni. No proste sem mel nervy nadranc a musel sem se hrozne opit. Zlomila mi srdce cupka no zlil jsem se jako prase a odhodil sve zabrany co jsem videl to sem oliznul a s kym sem mluvil toho sem malem ojel. Prste byl jsem nametenej jak delova koule v zadnici hrocha. Kdyz sem se tak vravoral domu, zastavil jsem se cestou v nonstopu do te doby bylo to bylo jeste normalni. Zniceho nic se mi chtelo hrozne chcat, tak jsem si ulevil. bohuzel prodavacce se asi nelibilo ze zrovna mocim do lednice s bagetama zarvala na me, ze jsem prase a ze zavola policii . Zalekl jsem se capnul pochcanou bagetu a utekl. Sice za mnou vybelha ale ja byl rychlejsi.. Bezel jsem jak o zivot a zacal pri behu ladovat bagetou, kdyz jsem ji dojedl a utrel si pomocene ruce do statniho organu nebyl trikrat nadceny to vam reknu rovnou omluvil jsem se slovy ,,sorry ty modra pico".Koukl se na me docela nasrane a rekl dychnete na me, no tak sem na nej dych a jako maly bonus jsem pridal zvratky, nepodekoval mi za to, poblil jsem ho do hlavi k pate silne nasran a rozcarovan privolal kolegu co mocil zrovna v krovi no a zacala komedie. Nejdriv takovy to sahnete si na nos, tak sem to udelal ale nevim proc ale v tu chvili co jsem si sahal na nos me bolelo oko. kdyz mi rekl abych zacal hopsat na leve noze a pritom si hladil pravou rukou bricho a levou rukou krouzil vodorovne nad hlavou zacali se oba smat.. No jo nedoslo mi, ze si ze me delaj prdel v jejich nejvetsim zachvatu smichu jsem vzal nohy na ramena a zacal utikat no jo vsimli si toho bezeli za mnou . klickoval jsem vsude mozne Nebylo to ale umyslne, ale docela to pomahalo, kdyz jsem si to zamiril k Vltave policajti nechapali. Skocil jsem do ni sipku a snazil se jim uplavat. No podarilo se do vody me nepronasledovali . Tak si tak plavu a plavu v te krasne osvezujici 2stupnove vode a pomalu zjistuju, ze mi je zima kdyz jsem doplaval na druhy breh, teda aspon sem si to myslel.. Vylezl jsem z vody a svlekl se donaha . No preci nebudu mit na sobe mokre veci zacal poskakovat, abych se zahral bohuzel me videl naky kolemjdouci a zavolal sanitku, coz jsem nevedel do doby nez prijela.. Kdyz vylezli dva panove v cervenych vestickach a zeptali se me co blbnu, rekl jsem co by cvicim ne? Nalozili me do sanitky, myslel jsem ze jedem do nemocnice, no nebyl jsem daleko od pravdy.Sice to byla radoby nemocnice ale byl to ustav pro chorobomyslne v Bohnicich, kdyz me dovlekli k doktorovi a ten se me zacal vyptavat, nevericne koukal s otevrenou pusou a kroutil havou, rekl, ze se unich ohreju. Byl jsem rad pac mi byla zima. Kdyz me odvlekli na pokoj kde byli podivny lidi, znejistil jsem trosku sem se probiral z deliria, ale zadna slva a zacinal jsem si uvedomovat, ze to bude asi spatny. No vysral jsem se na to hupnul na pelech a usnul. Kdyz jsem se krasne doruzova vyspal a zacal protahovt, rikal jsem si .jo dneska bude krasny den otevrel jsem oci a ehm byl sem na pokoji s 5 lidma.. Nechapal jsem co se deje.. Z prvu jsem si myslel, ze se mi to vsechno zdalo ale opak byl pravdou a tohle byla drsna realita..Sednul sem si na postel a zacal premyslet co bude dal.Z nicoho nic slysim naky duty narazy, tak se kouknu co se deje a tam jakysi pan busil hlavou vo zed. Rekl jsem si pomuzu mu, no co vam budu povidat , vysral jsem se na to nazul boty a sel za sestrou. Kdyz jsem prisel na sesternu nebo jak tomu rikaj videl jsem tam obezni sestru jak se tam laduje koblihou. zeptala se co chci. Rekl jsem ji, ze chci domu a ze nejsem zadnej blazen, ze je to ve jen nedorozumeni. Rela mi jo to rika kazdej. Nasrala me pica jedna tlusta rekl jsem ji ,,ty kravo jedna prezrana, zavolej mi doktora co ma nakej mozek s tebou se vybavovat nebudu ty mas v hlave jen plany na to jak vyzrat lednici". Nasrala se . Capla me a chtela do me narvat naky prasky. Asi na ulkidneni...ale zachranil me doktor kterej tam zrovna prisel a zarval co se to tu sakra deje..tak jsem mu zdelil ze nejsem blazen a ze chci domu, rekl abych ho nasledoval do kanclu tak sem s nim sel no, sedl si podival se na me a rekl ,,tak co pak Vas trapi?"...no vylil jsem se mu jak kybl chcanek do kanalu. Mluvili jsem asi 5 hodin .Solidne sem mu vymyl svejma kecama mozek.. Po tom co jsem domluvil mu zacali i kapat i sliny z pusy. Rekl jsem ze chci ven na reverz a on ze jo . no vodkejval mi vsechno i to ze ta tlusta sestra potrebuje okmzite liposukci.. no zbalil sem si svejch 5 svestek a se slovy me uz tady neuvidite jsem rychle vypadnul. Mel sem docela stesti Vam povim.. Nepral bych to nikomu.

*****************************************************************************

___RANDE S HIP-HOP LADY___


Ahoj co vam chci napsat je docela tragikomicke.... takze:)
Zacalo to tak. Sel jsem neco zaridit na postu. To vite platit alimenty na dva fakany neco stoji, smejdi maly. Mel jsem je prodat so Svejcarska za tucny obnos na organy.. a ted me misto toho, abych mel za ne prachy tak je musim solit, ale to je jedno. Takze jak sem rekl sel jsem na postu zaplatit ty 2 polozky k zivotu nepotrebne a kdyz si tak odchazim z posty vidim opravdu krasnou blondynku s rovnym ksiltem no proste naka hip hop lady.. Mela tak 170 no jo o 2 cm vetsi ale na to seru.. Hlavni je to, ze byla hubena:).. tak sem si rek parada ideal. No, ale to jsem si myslel do doby nez jsem se s ni dal do reci. Pozdravil jsem ji slovy Cus ty si ale kocka. Odcekla mi.. ,,ja vim".. no docela me to zarazilo pac takove ego mam snad jen ja.. Zeptal jsem se ji jak se jmenuje, Odpovedela ze Linda. Rekl jsem krasne jmeno, odcekla ,,ja vim"... no rekl jsem si s tou si budu asi hodne rozumet. No tak ji aspon ojedu no povidal jsem si sni asi 15 minut ...dohodli jsme se ze zajdem za 3 hodky ven .Chtel jsem si dat jeste sprchu a voholit koule pac mi bylo zrejme ze si vrznu, asi jsem jasnovidec ci co. No dosel sem dom hodil sprchu, voholil kladu a zacal se oblekat. Vzal jsem si na sebe nobl obleceni tak abych ji sdednul, hodil sem na sebe svou milovanou teplakovku od adidasu, sebral stribrnej retez co mam na psa a zavesil na krk. Vzal tatovu bejzbolovou capku a zehlickou ji srovnal ksilt a nasadil ji na hlavu. Capnul jsem matcinu ortopedicou bilou obuv a v tu chvili sem si pripadal jak drsnej nigga z Bronxu.... projistotu sem se jeste navonel a vydal se na rande. Kdyz jsme se sesli, rekla ze vypadam jak Fiftycent a ze mi to fakt slusi. Zacal jsem mluvit o hip-hopu a delat, ze o tom neco vim. Rekl jsem, ze mam rad Marpa, Supercroo, Fiftycenta, Tupaka no v tu chvili jsem vedel, ze u ni boduju. Asi to bylo tim, ze mi zacala sahat do rozkroku.. Zrala mi vsechno co sem rek. Nakecal jsem ji, ze po vecerech rapuju a ze delam drsnej beatbox.. Rekla, abych ji neco ukazal. No tak sem zacal delat pofiderni zvuky hubou nekdy i zadkem. Maval jsem u toho rukama jak kdybych odhanel roj divokych vcel, no docela mi to slo napoprve... Pripadal jsem si fakt cool.. rekla ze sem drsnej typek, no proste pipka. Zeptala se jestli hulim. Rek jsem jasny, kdyz vytahla pytlik s koprivama a myslela si ze to je fakt kvalitni skero zacal sem se smat. Vyndal jsem palicku holandu a ubalil brko, kdyz jsem to vodpalil dal si 3 prasky a poslal sem to ty borce zjistil jsem ze do ty doby asi hulila jen koprivy. Pac byla tak zhulena, ze placala paty prez devaty.No mozna to bylo i tim ze to byla blondyna, tak sem ji zatahnul do vchodu a vojel, no sice se u toho asi 3x poblila, ale to me nesralo aspon jsem si zas vrznul. No bylo mi ty holky lito. Coz se sam divim, lezela tam tak bez kalhot ve vlastnich zvratkach s vystrcenou prdeli, voblik sem ji zpet kalhoty a votrel hubu od zvratku. Odtahnul ji na lavicku tam ji posadil a rek zustan a ani se nehni!!... pro nekoho zajdu. Vypadala skoro jako mrtvola, no tak jsem sel jako by pro pomoc.. Je jasny ze sem se na to vysral a sel domu.. Umyl jsem si pero dal cigo, nazral se a sel na libko. Od ty doby ubehlo uz asi tak 15 hodin tak doufam, ze tam jeste nesedi venku uz je docela kosa.



****************************************************************************


__PRY JSEM PRASE__


Ahoj vcera jsem byl se svoji pritelkyni venku a nechapu co se to stalo, ale z niceho nic zarvala fujjjjj a dala mi facku :(( Chvilku jsem premyslel jestli je to tim, ze jsem si potaji uprdl, ale pak mi doslo ze tim to asi nebude. Tak jsem premyslel dal a pritom si pomalu zandaval penis do kalhot a premyslel proc to udelala. Po dalsi chvilce jsem se ji radsi zeptal proc to udelala??!! Odpovedela, ze jsem nechutne prase a urazilase. Sla domu a ja sebral a sel taky. Porad mi to vrtalo hlavou.. Co se stalo?? A proto se ptam.... Nevite cim by to mohlo byt? Nejsem osklivy ba naopak. Myslim, ze jsem hezky a roztomily, navic jsem Emo a to je dnes v mode. Ale tim to asi taky nebude. Poradite mi prosim!??




****************************************************************************

___VEPRICE___

Dnes jsem byl venku na prochazce a jak si tak jdu, tak vidim hrozne tlustou slecnu. Zacal jsem se hrozne smat. Ona se na me divne podivala. Rekl jsem ,,necum ty vepri", zavidis, ze jsem hubenour jeste k tomu fesak, co ty veprice z veprina a zacal jsem se ji jsete vic posmivat. Rval jsem na ni, ze je tak tlusta, ze uz ma misto krve marmeladu a tak. Vtom se stalo neco opravdu necekaneho. Ta veprice s hrosima nohama se rozebehla proti me, citil jsem jak se chveje zem, pripadal jsem si jak v jurskem parku, zkamenel jsem a byl jsem jak pribitej. Nez ke me veprice dobehla, orosila se jak rani trava po utoku 8 ozralu. Promluvila ke me, proc se mi smejes? nemuzu za to, ze jsem tlusta a vyndala si bagetu z kapsy. V tom jsem vybouch jeste vic. Veprice se nasrala a vrazila mi tou mastnou rukou facku. Skacel jsem se k zemi jak briza po utoku 6ti drevorubcu. Kdyz jsem se probral veprice byla uz pryc. V tom jsem si uvedomil, ze je spatne se smat tlustym lidem, ze jsem se zacoval opravdu moc spatne.....
Uvedomil jsem si, ze z chyb by se mel clovek ucit ................
Takze priste az se budu zas smat ...........................utecu




****************************************************************************

___UMREL MI KRECEK___




Dnes mi umrel muj milovany syslik :( Mnel jsem ho moc a moc rad:( Byl pro me vsim.. Hlavne kamaradem :(( Proto na jeho pamatku zakladam tuto diskuzi :(
Vcera jsem mu totiz koupil syslici, mel to byt darek k nasemu výroci, ale od te doby co jsem ji dal k nemu do klece s ni zaca zurivel soulozit. Soulozili opravdu vsude .. v behatku, v krmitku na zrni, v pelechu v prolejzacce aj na mrizich... asi tyto moresy odkoukal o de me myslel jsem si, ze takove cune muzu byt jen ja. Spletl jsem se. Byl tak hbyty, ze zaneradil celou klec. Tejne jsem je pozoroval. Pak se z nicehoz nic prestal hybat. Asi to nezvladlo jeho srdce, umrel.... Dosti me to vzalo a proto jsem se rozhodl, ze snim jeho varlata. Musum rict, ze byli velice chutna, ale nejvic jsem byl nastvany na tu syslici, protoze jsem mel sveho sysla velice rad, a ona ho zabila! Klepnul jsem sni 6x o zed. Kdyz se prestala hyjbat stahnul jsem ji z kuze a snedl...

Ted mam oci pro plac. umrel mi muj nejlepsi kamarad.
Na pamatku mi nezbylo nic vic nez dva hadriky na bryle:((

Sysle muj kde je ti asi ted konec :(


****************************************************************************

___VENCENI PSA___


Ahoj stala se mi zvlastni vec. Dnes rano jsem sel vyvencit sve prasatko. Chtelo se mu chcat a kadit, knucelo a smrdelo jak bolava noha krysiho albina. Tak jsem se s nim vydal do Prazskych ulic. Tak si tak jdu a vencim ho a z nicehoz nic zacalo kadit, no bylo by to zcela v poradku, kdyby to nebylo uprostred chodniku mezi lidma. Citil jsem se velice trapne. Zarval jsem na nej zlostne ,,ty jedno blbe tluste posrane smradlave prase.... to se dela srat uprostred chodniku!!!!" V tom se otocila jaka si jdouci plnostihla pani a rekla "no dovolte mlady muzi ja tu jen prochazim"... Usmal jsem se a rekl jsem omlouvam se, to nebylo na vas to bylo na to druhe prase, to vedle Vas to co vypada jak jak prasopes. V tom vykrikla ,,to uz prehanite pane! To je moje dcera!!" Usmal jsem se jeste vic. Rekl jsem: ,,pani asi jste velice vztahovacna vuci sobe a sve dceri.. ja tu vencim psa ktery vypada jak prase a ne Vas a vasi dceru". Pani rekla, aha tak to se omlouvam, myslela jsem ze to bylo na nas. Odpovedel jsem vsak to je v poradku, kdybych vencil Vas, mel bych Vas na voditku a nenechal bych vas srat uprostred cesty. Pani se na me divne koukla popadla to obtloustle prase "svoji dceru" a odesla na tranvaj... a ja? Ja jsem vzal tu hromadku trusu a psa a sel domu.



****************************************************************************

___BEZDOMOVCI___


Ahoj vcera vecer jsem videl jak soulozi dva bezdomovci u popelnic. Prislo mi to velice nechutne. Soulozili jak dve zurive opice, bylo to desive a nechutne fuj .Tak jsem vzal klacek a stouchnul jsem do nich. Nestalo se nic.Porad soulozili. Udelalo se mi zle.. Dedek zacal prirazet jeste vic. Zezelanal jsem a poblil se. Odnesli to jeho zada. Dedek prestal prcat druheho, otocil se ke me celem a ja ja zkamenel. Byl to muj tata.
Povidam tati kurva co to delas!!!!!!!!!!! Odpovedel ,,synu az budes starsi pochopis, ze zenske jsou na hovno, porad jen remcaj a jsou protivny"...
Omdlel jsem. Probral jsem se az doma. Od te doby se nemuzu tatovi podivat do oci. Je to nehorazne prase. Doufam ze nebudu jako on!!!!!!



****************************************************************************


___RUCE OD SLIZU___


Ahoj dnes rano jsem se probudil a mel jsem ruce od slizu. Prvne jsem si myslel, ze to mam od sveho slimaka, ze jsem mel dalsi poluci, ale spletl jsem se. Odkryl jsem deku a koukam poluci jsem nemel ja, ale moje pritelkyne. Byl to hnus, jeste ze spala chudera. Sel jsem tedy do koupelny a vzal velkej kartac na psa a kybl s mejdlovou vodou donesl jsem to do pokojicku a zacal ji drhnout mezi nohama. V tom se probudila a rekla co to delam jestli jsem normalni tak jsem ji rekl, ze kdyz spala tak zrejme vytekla. Nechtela mi to verit a rekla ze sem ji urcite znasilnil ve spanku a ze jsem uchyl. Zbalila si veci a odesla.. :( ted nevim co mam delat... nebere mi telefon.. :( poradte prosim.



****************************************************************************




a na zaver :D



__HLEDA SE HERECKA__

Cus hledam herecku na natoceni analniho porna...
Je to charitativni akce. Veskery vytezek penez a tvuj honorar pujde na podporu detskych domovu a postizenych deti...
Takze jestli mas zajem a naladu podporit dobrou vec tak mi napis..

Nejdriv si te ale oskousim jestli jsi dobra...

klistyr podminkou


****************************************************************************

napsal pan Bio - DeathBoy