Test pro muže

Podle nejnovějších výzkumů lze velice snadným způsobem zjistit, jak je na tommuž se svou psychickou zdatností. Spolehlivým ukazatelem je jak a kde nakupujesvojí "denní potřebu". A právě podle těchto znaků lze muže rozdělit do několikaskupin.

1) Odpadlíci
Odpadlíci tento druh zboží zásadně nenakupují, protože volí"alternativní metody", které nevyžadují ochranu. Raději si kupujíobrázkové časopisy pro dospělé nebo se doma zavírají na záchodě.

2) Srabi

Také nikdy nenakupují, prezervativ jim kupuje manželka, přítelkyně,bratr, sekretářka nebo sociální pracovnice. Poznáte je podle toho, ženeví, kolik taková věc stojí. Někteří ani neví, kde se taková věc dákoupit.

3) Ustrašení
Jejich jedinou záchranou jsou automaty. Mají už předem vytipovánamísta, kde je zaručeně neuvidí matka, otec či spolužák nebo kolega zpráce. Minci mají pečlivě připravenou, aby celá operace trvala conejkratší dobu. Když je pozorujete, nápadně znervózní a předstírají,že si chtěli koupit jízdenku na autobus.

4) Průměrní

Kondom nakupují v obchodě, ale jen v samoobsluze. Zároveň si alemusí zakoupit několik dalších neužitečných věcí (kartáček na zuby,toaletní papír nebo prášek na praní pro manželku), aby nevypadalinápadně, když mají v košíku pouze jednu krabičku (případně vícestejného druhu, jsou-li zdatnější). Stydlivější typy prezervativukradnou, koupí si něco jiného a prodavačce nechají spropitné.

5) Odvážní
Ti nakupují všude, i tam, kde obsluhuje prodavač(ka). Kdyžpožádají o zboží, tváří se jako by si kupovali pračku nebo šiškuchleba. Od nákupu je může odradit pouze dlouhá fronta nebo pokudnevedou kondom s jejich oblíbenou příchutí.

6) Speciální případy
Vyhledávají pouze drogerie, kde prodávají ženy (a zvláště tymladší). Nakupují s nadšením, největší radost jim činí, když seprodavačka zeptá, jakou velikost by si přáli. Stává se jim, žedokonce nakupují, i když zboží nutně nepotřebují.