Zaručeně šťastné manželství

1. Moje žena a já chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobrérestaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle místníspecialitu. Přitom si užíváme příjemné společnosti. Ona chodí v úterý,já v pátek.

2. Máme oddělené ložnice. Její je v Brně, moje v Praze.

3. Beru svou ženu všude. Ona však vždycky najde cestu zpátky.

4. Když jsem se zeptal své ženy, kam by chtěla jít na výročí našísvatby, odpověděla, že někam, kde dlouho nebyla. Tak jsem jí navrhlkuchyni.

5. Vždycky se držíme za ruce. Kdybych ji pustil, šla by na nákupy.

6. Má elektricky vyhřívanou postel, elektrický mixer, elektrickýopékač topinek, elektrickou kulmu, elektrickou troubu, elektrickoumyčku nádobí. Jednoho dne povídá: Všude spousta technických vymoženostía já si přitom nemám kde sednout. Tak jsem navrhl, že jí koupímelektrické křeslo.

7. Moje žena mi řekla, že ji zlobí její auto. Prý má vodu vkarburátoru. Vzal jsem tašku s nářadím a zeptal se, kde je. Odpověděla,že v rybníku.

8. Nechala si dát v salonu krásy pleťovou masku z piešťanského bahna. Dva dny vypadala skvěle. Pak bahno opadalo.

9. Ráno běžela za popelářem a volala: Stihla bych ještě odvoz? Popelář se jen vyklonil z okénka a řekl: Ale jo, naskočte si!

10. Podle statistik je manželství jednoznačně číslo jedna v příčinách rozvodu.

11. Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce. Nechtěl jsem ji přerušovat.

12. Poslední hádku jsem zavinil já. Když se mě žena zeptala, co je v televizi, odpověděl jsem, že tištěné spoje a prach.