_IzZi_Sacek_

Sme taký praštěný děwčata... xD

10.Únor 2009

Hořelo! 10.2. 2009

       Krásné místo ta Osada...U Kadaně...

   Awe někdo nechtěl aby se nám tam lííbilo...Pstě Přiložily sme do kamen s Mííšou a Adou šly sme se projít..a asík za 15min. sme byly z5a najednou ČOUD všude .My to snad de z naší chaty...Hej co ?!..To je z naší chaty...!!!!Běžely sme jak o život...Děda vyběhl z jedný chaty do druhý....Do druhýho patra a nemohl dolu ptž se ohen rozšííířil...Byl to děs běžela sem s mííšou aspon pro baťohy s věcma dovnitř..Hnusnej štiplavej kouř..!!!Nedalo se tam vydržet..Uplně sme se dusila humus.... A pak dopííči nechaly sme tam etě plno věcí např. : Žehličky na wlasy, nabiječky na fouuny , řetízky, sluchátka a určo etě nějaký hadry....Chtěly sme tam etě běže awe už to nešlo .Dusily sme se....    Volejte HASIČE... Holky žebřík ... To bylo něco a né jak v nějakejch Americkejch filmech .. to bylo pstě na živo a byl to humus nechtějte to zažíít..Ten kdo to zažil ví jaký to je ..Na konec už to pak šlo .....Awe sanita jela pllo Míši dědu nějak dlouho........PSTĚ CHATA V PLAMENECH ... DĚDA NA BALKONĚ NEMOHL DOLU. Byl to děs...etě ted se klepu když to pííšu ..a vzpomenu si na to ..

  ...

PS: Míšo chudák chata. Awe hl. že sou všichni v pořáádku ...  Nvm co by sem dělala kdyby se někomu z nás něco stalo..!!!

A etě táta volá co je brááchovy nvm co by mu mělo bejt...Prej má otřes mos´ku ..To mě dorazilo nejvíííc za ten podvečer..!!!!

Autor: _IzZi_Sacek_ v 21:01 |



Komentáře (3):

« Domů | Přidej komentář



14.02.2009 20:03:13, _CrAzY_SaBiNkA_

achjó... to je wzpomínek , který se mi wybawujou ... Miško , zlató ... Jak sme si tam hráli s barbínama ... Jak sme tam spali 4 na jednom letišti a kolem 4 wolný postele ... :( nezapomenu ... newer ...

12.02.2009 11:51:59, -kissinka-

Nikdy na tu chajdu nezapomenu...na ty časy když jsme byli malí...etě teď když si na to wzpomenu chce se mi brečet..Ten den byl...hroznej...

10.02.2009 23:52:27, ...JiriK....

možná sem si z toho na místě dělal srandu ale chtěl jsem odlehčit tu atmosféru tam ještě teď se klepu fakt že jo