Žena v Kozorohu "Od ovládnutí k podmanění"

14.Leden 2006

Žena v Kozorohu "Od ovládnutí k podmanění"

Dvě tváře ženy v Kozorohu se uplatňují především v jejím milostném životě. S jednou tváří si chladně a vypočítavě hledá milence podle fyzických předností a bere si, Čeho se jí právě zachce, s druhou je bytostí oddanou až do odevzdanosti.

Žena v Kozorohu musí mí za sebou nejdříve první zkušenosti, teprve potom v sobě odhalí svou vášnivost, případně ji v ní odhalí někdo jiný. To pak vede poměrně divoký sexuální život. Ve dne je úspěšná obchodnice, dokonale soustředěná na svůj vzhled a vystupování, v noci to odhodí. Čistý sex dokáže oddělit od lásky. Je otázka, zda je při tom opravdu šťastná. Většinou se na to dívá jako na nutné zlo. Jenže zkušenosti, dobré i špatné, je přece jen třeba sbírat.

Má-li právě partnera, na němž jí nijak zvlášť nezáleží, je brzy nevěrná. Partnery na sex si najde a sama určí, jak daleko půjde. Ani její nejbližší přátelé nemohou říci, jaká měřítka přitom uplatňuje. Rozhodně by to mohlo být klidně trochu exotické... S láskami na jednu noc se miluje doma, v cizích bytech obvykle nepřespává.

Bez předehry se dokáže obejít, romantika a plápolavé světlo svíček jí nic neříkají. Leckdo si pomyslí, že nemá stud, neboť jde bez okolků rovnou k věci. Svlékne se a pak může divoký sex bez zábran klidně začít.

Při sexu nechce žena v Kozorohu přemýšlet, což jinak dělá nepřežitě. Teď ji ovládá tělo, a tuto přestávku plnými doušky vychutnává. Miluje bezmezně a má ráda riziko, je přístupná všemu, co dosud nezná - pokud ji to samozřejmě baví. Kdyby její krásný neznámý požadoval něco, co se jí nelíbí nebo co neprospívá jejímu tělu, rychle ochladne a hru skončí. V takových případech svého milence uprostřed noci vyhodí. Pokud se ten pán tváří nechápavě, protože si není ničeho vědom, opravdu se rozzlobí a jeho odchod urychlí tím, že mu demonstrativně otevře dveře. Pak si dá horkou sprchu a s příjemnou úlevou se zachumlá do peřin.

Skutečné upokojení najde žena v Kozorohu jen s mužem, kterého miluje. Potřebuje pocit, že je se svým partnerem cele, a na konci s ním splynout v mohutném orgastickém závěru. Jestliže pro ni muž něco znamená, udělá pro něj všechno, často dokonce na úkor vlastních přání. Předpokládá ovšem, že také on musí vycítit, vytušit, co chce ona. Pokud se to nestane, není to ten pravý partner. Ten pravý musí přesně znát její vlastnosti. Nijak netrvá na orgasmu, nýbrž více ji baví celá hra, její u jeho vzrušení, neboť ráda pozoruje na partnerově tváři rozkoš.

Při milostné hře se ukazuje ze své ženské stránky, dovede být odevzdaná, a dokonce se nechá i podmanit. Noční žena v Kozorohu nemá s tou denní zdánlivě nic společného. Muž ji nejsnáze vzruší něžnými vlhkými polibky po hrdle až k výstřihu, případně na uchu. Nejcitlivější je na vnitřních stranách paží a především na stehnech. Od lehkého hlazení v těchto místech může partner pokračovat až do centra její rozkoše a prstem může vniknout i dovnitř.

Když je jaksepatří vzrušená, snese i tvrdší způsob milování. Má ráda pomalé energické pohyby muže, který ji zcela vyplňuje. K jejím oblíbeným pozicím patří jednak klasická, na zádech, kdy cítí mužovu sílu, jednak se ráda miluje zezadu. Tu a tam se jí líbí, když se s ní zachází brutálně. Nemá nic proti tomu, aby jí partner připoutal nohy a ruce, aby byla bezbranná. Může to být i něco jiného, neboť zapovězené věci ženu v Kozorohu vždycky vzrušují.

Po namáhavá sexuální hře, při níž se zapotí, nechává ráda všechno pomalu a něžně odeznít. Líbí se jí, když ji partner hladí, když cítí jeho zájem a ví, že i on je spokojen.

přidej komentář