18.Březen 2009
shrnout poslední dva dny ? ! ..HRUZA ...ale včera to bylo v cajku jen od 16 do rana ..:) pač sme byli ve VM s Honzou a Iwett...Unčov (ještě že prohral xD) ale hrali líp než VM... a fanoučsi VM ? :D:D:D:D "nemáte fanoušky!!" .. uničov si udělal domací atmosféru ;) ...Achjo,jak mě bylo ,že jsme tam nehrali mi ..,strašně mě to bylo líto .. nedokázala jsem se ani soustedit na ten hokej ,Uničov měl ještě k tomu teměř stejny pokřiky ..a moc mito připominalo a myslím že  ne jen mě co ? ..(I&H) .. Zamrzí to ,že víte ,ze jste byli lepší ,ale štěstíbylo jinde ... zkurvenej Smeták , Handl,Sršeň a Ševčík ! .. <- uničováčtí buzeranti !
No jinak moje matk ami to samozdrejmě hnedka musela celý dojebat ..to by totiz jinak nebyla ONA ! .. Zas to její mínění ..její myšlení .její důvody a její výmysly..! mi posrali do pondělka svět! .. jako ,že mi zakaže PC -nesere mě to ... (pač já sem tam vždycky aspoň na pulhodky dostanu ;) .) ale to ,že mi dá zaracha po 5-8letech ..tak touplně posrala !!! ... Ale mám to vymšlený jak vidět aspoň Peťu :*** ještě že je ta škola si říkám xD .. no a když sme u te školy ? taky pěkně na pytel ... poslední dobou to dobře seru ,ale nejvíc fajn bylo doučování in car with Pítrs :) :* .. kují moc ,chapu to ;) ..
No nic asi si půjdu číct xDDD .. a učit se xDD pač ,když je tu takova diskriminace (ani nevim co to je xD , ale koho to sere? ) .. tk se nedá nic dělat,jen sedět nad knížkama ,tak doufám aspoň že mi někdo pisnete na mobil ..ať se moc nenudím ..tak čauko ;)
PS : VÝTRŽNÍK JO VÝTRŽNÍK ! ...rozkopl jim tašku s balonkama a papírkama --> borec P ..;) xDD Budou vedět ...
Vložil: _Petaak_ ¤