11.Leden 2009

Dnes zase přemýšlení jen o němCelý den jen sedím,koukám do blba a přemýšlím o něm. . .Co je na něm tak vyjímečného???. . .Proč jsem do něj tak hotová???. . .Proč pořád musím myslet jen na něj???. . .Proč nedokážu prostě říct nebudu ho řešitt a zapomenu na něj???...\TOHLE jsou otázky,který si pokládám už víc jak půl roku a pořád na ně nevím odpověd tak jsem se dnes snažila na to přijítA na co jsem teda přišla???Co je na něm tak vyjímečného?--Úplně všechno.Je jinej než ty ostatní a těch není moc.

                             Proč jsem do něj tak hotová?--Protože je tak vyjímečný.Protože není jako ty ostatní kluci.

                             Proč pořád musím myslet na něj?--Protože jsem do něj tak hotová.

                             Proč prostě nedokážu říct nebudu ho řešit a zapomenu na něj?--Protože je tak vyjímečný,protože na něj nedokážu nemyslet a to všechno je hlavně proto,že jsem do něj tak hotová.

Přišla jsem na to,že v každé otázce kterou si pokládám se skrývá odpověď na tu druhou otázku. . .i přes to,že prostě cítím to co cítím tak teď se budu snažit ze všech sil na něj přestat myslet.Tohle prostě nemá cenu řešit.Chci konečně najít někoho jako je ON,jen aby ke mně cítil to co cítím já k němuUž nechci být sama chci najít nějakýho normálního kluka se kterým bych byla konečně šťastnáTak já už budu končit tak se mějte zdááár

Vložil: _Petiii_ ¤