18.Leden 2009

6 triku ..... jak na kluky ....

6 triku, které na kluky zabírají

Jasně, že si můžeš vyhlédnout kluka a požádat ho o telefonní číslo, ale proč nezkusit trochu tajemna a sofitikovanosti? Díky tomu tě nepustí z hlavy.

1) Svůdná ignorace

Důležitý je oční kontakt s týpkem, kterého sis vybrala. I když se tváří, že je minimálně Orlando Bloom, musíš mu dát aspoň nepatrně najevo svůj zájem. Ale jakmile si jednou vyměníte dlouhý pohled z očka do očka, přestaň ho kontaktovat. Sleduj klidně i mouchu topící se ve tvém drinku, ale hlavně nekoukej na něj! Bude se snažit tvůj pohled zachytit za každou cenu, a jelikož se mu nebude dařit, nezbude mu nic jinéh,o než za tebou přijít.

Důkaz, že trik zabral: Jakmile začne přesouvat nábytek, aby se dostal do tvého zorného pole, zabodovala jsi!

159


2) Kočka s myší

Letmé doteky přivádějí většinu kluků téměř k šílenstí. Ale jestli na něj fakt chceš udělat dojem, buď ještě rafinovanější! Tvoje signály by neměly být tak jasně čitelné. Pošeptej mu tajemství - budete u sebe blízko a z tvého horkého děchu u jeho ucha mu přeběhne mráz po zádech. Poté si sedni zpátky, abys obnovila prostorové hranice mezi vámi. Tato psychologická hra na kočku a myš způsobí, že po tobě bude toužit víc a víc.

Důkaz, že trik zabral: Bude zkoušet staré fígly jako: "Jéé, ukaž, ty máš tak krásně malý ruce.." a podobně.

3) Líbací maniak

Bavíte se spolu už tři hodiny, takže vaši kámoši ohleduplně opustili místnost, aby vám dopřáli soukromí.. Nejlepší čas, aby udělal první krok, že jo? ŠPATNĚ! Staň se nedosažitelnou! Jakmile se pokusí o mazlení nebo líbání, na chvíli ho zadrž, vyzvi ho k tanci, odskoč si na záchod nebo mu vyprávěj nekonečnou historku. Čím víc budeš polibek oddalovat a hrát si na nedostupnou, tím víc tě bdue chtít. Ale pozor - nic se nemá přehánět!

Důkaz, že trik zabral: Má plnou pusu orbitek a tic-taců současně :-)

4) Záhada Blair Witch

Pokud začneš být víc nedostupná, budeš působit záhadně, a to je to, co kluky přitahuje jako můry světlo! Změň svůj denní rozvrh tak, aby nevěděl, kdy a kde se nečekaně vynoříš. Sedíš při obědě v jídelně každý den u stejného stolu? Přesedni si! Chodíš sobotu co sobotu po nákupech? Přesuň okukování hadříků na neděli! Buď nepolapitelná - dožeň ho k tomou, že tě začně postrádat a řešit, kde (a s kým!) zrovna jsi...

Důkaz, že trik zabral: Jakmile se mu podaří tě příště objevit, nebude na nic čekat, přijde a řekne: "Ahoj, tajemná cizinko!"

5) Provokatélka

Věnuj klukovi pět minut, a hne si bude myslet, že tě má zmáknutou. Nechceš mu to trochu ztížit a opepřit? Pokus se ho vykolejit z jeho dráhy! Chvíli si s ním povídej, a jakmile začne nabývat na sebejistotě, nenuceně odběhni a začni se bavit s někým jiným, pokud možno s klukem. Pocit ohrožení a představa, že už by ses nemusela vrátit, potlačí jeho mužské ego a přehnanou hrdost a donutí ho jednat!

Důkaz, že trik zabral: Baví se hodně hlasitě o blbostech s holkou stojící za tebou. A jeho smích rozhodně nezní přirozeně...

6) Královna noci

Určitě znáš ten neustále se opakující program každé párty: začíná se u stolu s občerstvením, kde se stojí tak dlouho, dokud počet účastníků mejdanu je převážen počtem chlebíčků. Následuje několikahodinový taneční maraton, který zvolna přechází v bloumání a poflakování se kolem parketu. Ani tehdy si však nechceš připustit, že party je u konce, takže většinou odcházíš rnuděná, stejně jako zbytek vytrvalců, kteří s tebou drželi krok. Tvůj objev samozřejmě už dávno odešel... Příště udělej na party takový rozruch, že mu to nedá odejít! Přines speciální občerstvení, ukažte s holkama vzrušující taneček, rozjeď karaoke.. A nepřehlédne tě!

Důkaz, že trik zabral: Cestou domů od něj dostaneš textovku: Vrať se, bez tebe to tu není ono.


Nepřežeň to:

Budeš vypat trapně, když ...

  • ...zmeníš číslo mobilu 5 minut potom, co jsi mu ho prozradila...
  • ...přijdeš na schůzku tak pozdě, že už mají v pizzerii zavřeno...
  • ...se tě zeptá, čím tě (a tvé známé) tolik urazil...

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů