01.Únor 2008
A hle tak už máme únor,toto letí co?
No já zítra odjíždím na hory ,tak se těším,i když teď momentálně jsem v takovým rozpoložení,že nevím vůbec nic,v hlavě a v srdci pusto prázdno.
Dokonce bych řekla že nemám ani cestovní horečku,ale to už jsem říkala včera.
V Malém princi se píše jedna zajímavá věc a to : ,,Je smutné zapomenout na přítele.Každý nemá přítele."
A proto nezapomínejte na své přátele,já už jsem si myslela že na mě kamarádka zapomněla,ale naštěstí ne.
Hlavně si myslím ,že člověk by si měl tisíckrát rozmyslet,co napíše nebo co řekne.Ne vždy se to daří,to vím a také vím že se dá velmi snadno někomu ublížit.Myslím ,že to znáte z obou stran.
Už od pondělka mám trochu smutnou náladu,a tak jsem koukala i na smutné filmy.Zkoukla jsem Podzim v New Yorku a pak taky Seznamte se,Joe Black.Oba filmy jsou krásné a každý trochu jiný,ale oba byly o smrti a v tom druhém měla smrt vlastně hlavní roli (Brad Pitt).První byl o dvaadvacetileté slečně,která se zamiluje do o dost staršího muže.Na dvd byl krásný dvojřádek : ,,On se zamiloval poprvé,ona navždy..."
Vysvětluje to vlastně celý film,on byl chronický sukničkář a ona smrtelně nemocná.Jednoduchá dějová linie,která vždy dojme.
Druhý byl kapku složitější,i když osobně si myslím ,že jste ho už viděli.Smrt touží poznat svět dospělých a tak se v přestrojení v Joea vydává na svět,kde se zamiluje do krásné lékařky....
Chcete vědět co jsem tento týden udělala bláznivého?Není to sice nic moc,ale když mi někdo napíše nebo udělá něco nepříjemného,tak si jdu něco pěkného koupit.Někdo si kupuje boty,ale já si koupila dvoje náušnice a třetí mi přijdou poštou.Jedny vypadají jako vínové perličky , druhé jsou modří pavoučci no a třetí jsou asi nejhezčí a přijdou poštou ale nedají se jen tak popsat.Vypadají jako kapičky vody.
Tak já jdu balit a nebuďte na sebe zlí a neubližujte ostatním,nestojí to za to ani vám ani jim.
 
autor airelle | 21:23 |


Komentáře (2):


08.02.2008 23:02:31, airelle

Děkuji,drahá.Ale jinak v to co jsi napsala doufám,tedy v to forever friends...

01.02.2008 23:06:03, crazycar

Forever friends, dear :)