LEZ MA KRATKE NOHY

Lež má krátké nohy...

Když nad tím přemýšlím,tak jediné co mě napadá na to říct je PRAVDA!
Proč lidé vlastně lžou?Kvůli strachu a zbabělosti?Někdo tvrdí,že z milosrdenství.Když ostatní začnou lhát nám,zjistíme,že to bolí.Lhát se dá úplně ve všem a úplně každému.Ale najdou se tací,kteří poznají když lžeme.Já si myslím,že na každou lež se jednou přijde.Ať hned nebo později,ať už pátráme po pravdě,nebo k nám sama zabrousí...
Podle mého názoru je PRAVDA snesitelnější, než jakákoliv lež,myšlená s dobrým úmyslem.Protože poté co se na ní přijde,přichází bolest,zklamaní a ztráta důvěry.
Na pravdě je spoustu krásných věcí,jednou z nich je,že si nemusíme pamatovat komu jsme co řekli.Když mluvíme pravdu nemáme pocit viny,která je jen vymyšlenou lidskou emocí.
Sama jsem poznala,že říkat pravdu je o mnoho snažší,než vymyslet nějakou kvalitní lež,na kterou se stejně přijde.Pravda někdy nebývá pěkná,ale pokud si daného člověka vážíme.Pak není co řešit...

O autorovi

  • Jméno anonym.1
  • Bydliště
  • Mám webku, skype a telefon.. Už dávno bych vše zrušila a přístroje rozmlátila, jen kdybych nebyla zvědavá na to, kdo a proč mě pravě ruši:-)))
Můj profil

Poslední návštěvy