SMUTNÝ ANDĚL

Můžeš se svého anděla také na cokoli zeptat, nebo se sním poradit, svěřit se mu…a pokud se cítíš sám, můžeš se mu jen tak schoulit do náruče a užít si jeho lásky k tobě…....Uvědom si, že tento anděl s tebou kráčí životem, ochraňuje tě když jsi v nebezpečí, vede tě když neznáš cestu, hýčká tě když je ti smutno, miluje tě a je s tebou v dobách dobrých i zlých…..Nejsi nikdy na nic sám…..Nech otevřít svou mysl, ať se ti vyjeví situace kdy s tebou tvůj anděl byl,……kdy ti pomáhal a staral se o tebe…………………..
Teď ještě jednou prociť naplno energii svého anděla strážného a zapamatuj si jí, podle této energie či barvy ho pak vždy poznáš.
Nastal čas se rozloučit……Poděkuj tedy svému andělskému ochránci, rozluč se a vydej se po cestičce zpět……Jdeš krásnou přírodou, všude kolem tebe září duhové barvy,….jdeš zpět, ke svému tělu, do doby tady a teď……. Jsi tady a teď,…… uvědom si svůj dech,….. své ruce a nohy…. Až budeš chtít tak si otevři oči. 
Uvědom si, že svého anděla máš vždy při sobě, když na něj pomyslíš, můžeš se s ním radit a žádat ho o pomoci i nadále. Bohužel se ale i andělům stáva, že jsou smutný, bezmocný a neví jak dál. Tak se raději ztrati, schovají se. Ale v Tvé mysli a srdci stále zůstane, patří ji právem kus Tebe

O autorovi

  • Jméno anonym.1
  • Bydliště
  • Mám webku, skype a telefon.. Už dávno bych vše zrušila a přístroje rozmlátila, jen kdybych nebyla zvědavá na to, kdo a proč mě pravě ruši:-)))
Můj profil

Poslední návštěvy