BIGI

Bigiho blog hudba,hry,filmy a spousty dalšího
 

Gigi D´agostino

Gigiho mládí

Roku 1967, konkrétně v neděli 17. prosince, přišel na svět maličkýLuigi. Narodil se hned poté, co se jeho otec Nicola a matka Rosapřestěhovali ze Salerna na jihu Itálie do severoitalského města Turínav regionu Piemone, provincie Torino. V této zemědělsky rozvinutélokalitě (obilí, víno) a průmyslově vyspělém městě (FIAT) Gigi vyrostl.

Kdy přesně jsi začal svou kariéru?
Začínám ji každý den...

V době jeho mládí se Itálií šířila hudba hvězd jako Al Bano, RicchiE Poveri, Adriano Celentano, Drupi, I Santo California, DomenicoModugno a další. Jejich muziku Gigi vnímal a samozřejmě ho ovlivnila.Některé jejich hity posléze předělal nebo z nich použil určité prvky.

Jak jsi vlastně začal?
Začal jsem s touhou tance a smíchu, protože tanec a smích znamená volnost a svobodu, hudba je svoboda.

Gigi měl už od malička velký sen - stát se uznávaným na poli hudby.Již od svých nejmladších let, na české poměry opravdu velice brzy,navštěvoval různé diskotéky a hudební akce, kde koukal DJpod ruce a poté doma sám zkoušel to, co dokázal zachytit. Postupně sedostal až k pozici, kde ovládal světelné efekty (to mu bylo asi 16let). I díky této funkci získával zkušenosti a cit pro muziku. Postupemčasu se propracoval až za mixpult. Nejdříve jako pomocný DJ a poté již sám za sebe (roku 1986; v 19 letech). Tím otevíráme další kapitolu jeho života.

Začátky DJe

Jednoho večera jsem dal reproduktory na balkon a pokusil se sdílet emoce, které jsem cítil při poslechu hudby, s lidmi na ulici.

Mixování ho bavilo a i když muzice věnoval většinu svého času,uživit ho nedokázala. Pracoval proto jako instalatér a zedník, přičemžpo večerech hrál v řadě diskoték v Turíně a jeho okolí. NapříkladDiscoteca Patio, Pacha, Area, Palace a v mnoha dalších, ta úplně prvníbyla v Klubu WoodStock. Vystupováním získával další kontakty a zkušenosti, až se mu roku 1992 podařilo zremixovat song Sexo Sexo discografie pro věhlasného Wendy Garciu. I díky tomuto remixu získal další možnosti a tak vznikl remix Rave Tirolers - Uipy discografie.

První velkou párty jsi zorganizoval k Tvým 23. narozeninám.
Majitelklubu se mě ptal, zda nechci znovu přijít; po několika letech jsem měljiž vlastní osazenstvo a přestal jsem hrát na malých párty a začal vjednom z nejvýznamnějších turínských klubů Ultimo Impero.

Jeho talentu si všiml italský DJ Gianni Parrini, který s Gigim vytvořil projekt Voyager. V roce 1993 společně vyprodukovali singly Baseball Furies discografie a Hypnotribe discografie. V témže roce se Gigi také stal hlavním DJ klubu Ultimo Impero, kde působil rovných pět let až do roku 1998. Potkal se zde se Sandro Bitem a všiml si ho zde také Michele Generale,který s ním začal spolupracovat nejdříve v projektu Gas a poté společněs Danielem Maffei v projektu Daniele Gas a tím Gigi začal produkovatsvou vlastní hudbu.

Producent

Ve výše uvedených projektech společně s Michelem Generale vyprodukoval první bombu s názvem Creative Nature vol.1 discografie.Styl elektronické progresivy se uchytil a tento song byl velice kladněhodnocen, a tak měl Gigi chuť tvořit. Sám za sebe vydal The Mind'sJourney discografie a ještě stvořil několik remixů.

Ti, co se nechají unést fascinací a nechají ji ze sebe proudit, ti mohou vytvářet moc nádherné věci.

Dalším velkým úspěchem byl singl Sweetly discografie,který zapůsobil na Gianfranca Bortolottiho a Gigi se tak dostal roku1995 do teamu Media Records. Tento singl dosáhl předních míst mnohahitparád. Středozemní progresiva, tak se začalo říkat stylu, který Gigivymezil a protože měl tento žánr obrovský úspěch, Media Recordszaložili speciální label přímo pro releasy v tomto duchu - BXR neboli Brixia Records (Brixia je latinský název města Brescia - Boloň).

Poté Dagi začal se svými přezdívkami, které v současnosti ještě rozšířil. Jako D'Agostino Planet vydal veleúspěšný singl Fly discografie. Pak přišlo první album s názvem Gigi D'Agostino discografie. Titul plný nádherných melodických, převážně instrumentálních písní, byl velice kladně hodnocen a za výbornou prodejnost mluví Zlatá deska.Jeden z nejkrásnějších titulů, které kdy Gigi za celou svou kariéruvydal. V poměrně krátké době spatřilo světlo světa další album AJourney Into Space discografie.Kvalitativně i prodejnostně na tom bylo hůře, ale žádný propadák tonebyl. V tak krátkém časovém úseku se ještě podařilo vydat výběrovéalbum The Greatest Hits discografie s největšími hity.

Ještě si stihnul poskládat a mixnout dvě kompilace Le Voyage '96 discografie a Le Voyage Estate discografie. A aby toho nebylo málo, vydal ještě dlouhou řádku úspěšných singlů. S kamarádem a kolegou z BXR Mauro Picottem stvořili singl Angel's Symphony discografie. Pokračoval singlem Gigi's Violin / Elektro Message discografie a cover verzí úspěšného hitu od jeho oblíbených U2 - New Year's Day discografie.

Rok 1996 byl však také smutný a mnoha lidem v Gigiho okolí se 2.května 1996 zatajil dech. Důvodem byla hrůzostrašně vypadající nehoda,kdy byl Gigiho Mercedes Benz SL prakticky zničen. Zranění však naštěstínebyla vážná. Můžeme jen hádat, kdo za tu nepříjemnou situaci mohl, dlefotografií šlo zřejmě o řetězovou nehodu, protože auto je nabourané jakna předku, tak na zádi. Hlavní však je, že nehoda měla šťastný konec.

Dalším výrazným titulem se stalo EP s názvem Gin Lemon E.P. discografie,velice povedená záležitost znovu převážně instrumentálních kousků.Dalším singlem, který stojí za zmínku je Music (an echo deep inside) discografie. Poté vychází singly Cuba Libre discografie a Elisir (Your Love) discografie, které sklízí další notný úspěch u fanoušků a druhý jmenovaný také v rádiích.

Příkře vzhůru

Rok 1999 byl pro Gigiho v mnohém zásadní a znamenal pro něho zlom vkariéře. Dá se říct, že cokoliv vydal mělo obrovský úspěch a Gigi zatyto tituly vyhrál několik platinových desek, což ho katapultovalo navrchol. Album o dvou CD L'Amour Toujours discografieurčilo další vývoj hudby Dagiho. Prodejnost byla monumentální, svědčí otom několikanásobná platinová deska v několika zemích a také to, že jestále k dostání. Album utváří a definuje další směr, kam se bude Gigihomuzika ubírat. Úspěch zaznamenaly i singly z tohoto alba.

Za Another Way discografie také získal platinovou desku. K dalším hvězdným singlům roku 1999 patří také Bla Bla Bla discografie, La Passion discografie a The Riddle discografie. Další platinovou desku Luigi dostal za EP Tanzen discografie. V tomto roce ještě stihnul sestavit a namixovat kompilaci Eurodance '99 discografie s největšími hity roku.

Dalším titulem, kterým posluchačům předává emoce, je EP Tecno Fes discografie. Velice známé, uznávané a v rádiích dosti hrané jsou dva remixy Cada Vez discografie od Negrocan a také remix songu Ice Ice Baby discografie.

Psal se již rok 2001, kdy byl Gigi oceněn jako Nejlepší italskýproducent taneční hudby a také jako Nejlepší italský umělec světa.Dalším Dagovo krokem bylo spojení sil s moderátorem rádia DeeJay Albertinem a vytvoření hitu Super discografie.K singlu byl natočen také originální a velice vtipný videoklip s oběmatvůrci. Úspěch byl neskutečný, singl se držel na 4. místě prodejnostiitalských CD po dlouhých 5 týdnů.

Následuje druhý díl EP Tecno Fes vol. 2 discografie, taktéž prodejně i kvalitativně na jedničku. Další EP s názvem L'Amour Toujours discografieobsahuje dva nové remixy stejnojmeného hitu a také cover verzi songu UnGiorno Credi ve spolupráci s původním interpretem Edoardem Bennatem.Kompilace Il Grande Viaggio di Gigi D'Agostino discografieobsahující nejen kousky od Gigiho, ale také upravené songy jinýchinterpretů, bylo přijato rozporuplně, i když si drží stále kvalitníúroveň. Neoficiální cestou se ven dostali také 2 mixovaná CD s názvemCapitulo Primero discografie a Capitulo Segundo discografie,které Gigi rozdal svým dobrým fanouškům po živém vystoupení. Jedná se odva sety poněkud tvrdšího ražení ve stylu progressiv house a electro,úplný tracklist není známý.

Na výsluní

Gigi toho má za sebou již hodně, má svůj věhlas a tak není problémdostat do rádia svůj vlastní program. Roku 2003 tak začíná vysílat svépravidelné sety na rádiu RIN - Radio Italia Network pod názvem IlProgrammino di Gigi D'Agostino. Každý týden zde uvedl své novinky apořad se udržel poměrně dlouho. Zakončen byl vydáním kompilace IlProgrammino di Gigi D'Agostino discografie, kde na 2 CD uvedl většinu těch nejlepších hitů tohoto rádiového týdeníku.

Od roku 1998 Gigi prakticky stále projíždí jižní Evropou a hraje vklubech především po celé Itálii, ale také v Německu, Rakousku a občasi v dalekém Španělsku. Všechna vystoupení objíždí v automobilu, protožese bojí létat letadlem. Od doby, co opustil diskotéku Ultimo Impero, tak nemá svůj domovský klub. Tím se mu stává až diskotéka Altromondo v Rimini, avšak nestává se oficiálně residentním DJ,přesto je tento klub chápán jako jeho domovský - Gigi zde vystupujevelice často a trvale zde můžete zakoupit zboží s Gigiho tématikou.Vyústěním této spolupráce je vydání exkluzivní kompilace GigiD'Agostino Live At Altromondo discografie, na které se nachází aktuální hity v promixovaném setu.

Agiho remix vychází také na singlu Objection (Tango) discografie od Shakiry. Dalším vydaným EP je první díl série Underconstruction: Silence EP discografie, které po delší pauze zaznamenalo obrovský úspěch. K songu Silence discografie byl také natočen vtipný, počítačově renderovaný videoklip.

Dotýkat se hvězd

Luigiho oblíbené motto "Čas pracuje pro mne" přesně značíčáru jeho hudebního života - dozrává a začíná produkovat obrovskémnožství titulů, které však neztrácí kvalitu a každý z nich má conabídnout.

V roce 2004 vychází druhý díl alba L'Amour Toujours discografiea pokračuje v tradici dílu prvního. Na prvním CD tak najdete jemné,měkké, zamilované melodie a na tom druhém více tanečních, převážněinstrumentálních songů. Tímto albem začíná Gigiho spolupráce sezpěvačkou Dianou J,která nazpívala několik skladeb. Album vychází ve dvou vyhotoveních,speciální "stříbrná" edice obsahuje stříbrně ražený booklet s textypísní a fotkami Gigiho i jeho rodičů, oproti tomu u normální "bílé"edice je tištěný obyčejně.

Svého dokončení se také dočkala trilogie Underconstruction vyjitím dalších dvou pokračování - Underconstruction 2: Silence discografie a Underconstruction 3: Remix discografie. Dalším pokračováním je druhý díl exkluzivní kompilace Gigi D'Agostino At Altromondo: Part 2 discografie, tentokrát již jako dvojité CD. Započaty byly další dvě série kompilací, Benessere 1 discografie o dvou CD s Gigiho novinkami i remixy a také Laboratorio 1 discografie, kde se začínají objevovat skladby v novém stylu.

Gigi vymezuje nový hudební styl Lento Violento (pomalu útočný).Vyznačuje se pomalým tempem s velice výraznými prvky. Je velice živý,někdy až agresivní. Pokud obsahuje vokál, jsou jeho slova většinoujednoduchá, zpravidla se stále opakují. Gigi tímto stylem strháváobrovskou vlnu nadšení a fanoušci tento nový trend přijímají velicekladně.

Spolupráce italských hvězd tanečního nebe přináší své ovoce také Gigimu. Nejdříve své síly spojí s dalším slavným italským DJ Molellou a vznikl projekt Gigi & Molly, který má na svědomí singl Soleado discografie a poté předělávku songu Con Il Nastro Rosa discografieod legendárního italského interpreta Lucia Battisti. Další singlvzniknul ze spolupráce s Daturou a jmenuje se Summer Of Energy discografie. Společné dílo Gigi's Goodnight discografie vzniklo s pomocnou rukou Angela Pandolfi,s kterým Gigi navázal bližší spolupráci a Pandolfi se tak podílí nejenna tomto singlu, ale i na dalších věcech v rámci různých Gigihoprojektů.

Přímý útok

S projekty, na kterých se Agi podílel, se roztrhl pytel a můžemejich vyjmenovat celkem slušnou řádku. Například Officina Emotiva,Orchestra Maldestra, Uomo Suono, Dottor Dag a další. Více informací nasamostatné stránce o Gigiho projektech.Některé tyto projekty jsme mohli slyšet již na předchozích titulech,ale až v roce 2005 se jich objevilo tolik, že se o nich začalo vícemluvit. Je dobré, že Gigi svou tvorbu člení podle stylu na několikvětví a není v tom takový zmatek. Na druhou stranu někteří říkají, žeto není dobrý tah z marketingového hlediska. Každopádně projektů senevyhneme.

Z alba L'Amour Toujours 2 discografie vychází další dva singly, Wellfare discografie a I Wonder Why discografie, oba dost úspěšné. Poté vychází další 2 díly kompilací Laboratorio 2 discografie a Laboratorio 3 discografie. Zajímavé je i to, že byl ohlášen i čtvrtý díl a to ještě dříve, než spatřil světlo světa ten třetí. Vyšla také trilogie EP Movimenti Incoerenti. Spolupráce s Pandolfim pokračuje a mimo Gigiho projektů vydává Angelo také singl Forever discografie, na který Dag přispěl jedním remixem.

Na konci léta roku 2005 Gigi navazuje spolupráci s dalším italskýmtanečním rádiem M2O, které vysílá jak po celé Itálii, tak po internetua sdružuje celkem zvučná jména italské hudební scény, napříkladProvenzano DJ, Molinaro, Promise Land a další. Otevírá hodinový pořadIl Cammino di Gigi D'Agostino, který zpočátku vysílá každou sobotu odsedmé hodiny večerní. V následujícím roce, od 20. února 2006, se pořadvysílá od pondělí do soboty vždy v 18 hodin. Ke slyšení jsou nejenověřené hity, ale také žhavé novinky v pokaždé novém mixu. Gigi takvětšinu svých nových songů předem prozradí. Od 5. března 2007 se pakpořad posouvá na 14:00. Mimo Il Cammino také občas vystupuje jakospeciální host v pořadu Tribe.

Na podzim se na fanoušky hrne lavina nových titulů. Jako Dottor Dag vydává singl La Batteria Della Mente discografie, jako Elettrogang ven posílá singl Once Upon A Time discografie a jako Officina Emotiva předělávku starého hitu od Madonny, singl Like A Prayer discografie. Více na veřejnost se dostává také Gigiho mladý "učeň" Luca Noise, který již spolupracoval s Dagem dříve, ale až nyní se dostává pod světla reflektorů. Nejdříve vydává své první EP Sostanza Noetica EP discografie a poté předělávku hitu Mika Oldfielda s názvem Moonlight Shadow discografie.

Těsně před Vánoci pak vyšlo nové album s názvem Disco Tanz discografieo dvou nabitých plackách. Prakticky jde o ty nejlepší kousky z pořadůIl Cammino, struktura alba je rozvržena tak, že první CD opět obsahujejemnější sklady, druhé je pak rychlejší a útočnější.

Gigi začal spolupráci také s italskou hvězdou tvrdší muziky jménem Daniele Mondello, s kterým občas vystupuje na diskotékách a také společně začali vytvářet tvrdé remixy Gigiho songů.

Dagiho italský hudební vláček je rozjetý plnou rychlostí a můžeme se jen domnívat, co dalšího nám přinese. Těšíme se!

Zdroje: Media Records, Wikipedia, Google
Fotky: Gigi's Family, GirlPower

vše co kdy vydal:

    1. L'Amour Toujours
    2. Casa Dag
    3. Another Way (Angeli In Festa)
    4. La Passion
    5. La Danza Del Sole
    6. The Riddle
    7. Inventi
    8. A Volte Io Mi Perdo
    9. Io Vorrei Non Vorrei Ma Se Vuoi
    10. Pioggia E Sole
    11. Sentirsi Cosi'
    12. Il Trip Del Vagabondo
    13. Magic Of Love
    14. Indiano Dag
    15. Walking
    16. Casa Dag
    17. Magia
    18. Paese In Festa
    19. Narcotic
    20. Evviva Le Nana
    21. Intendo Dire
    22. Mi Sono Capito
    23. L'Uomo Dei Fenomeni
    24. Paciocco
    25. Save The Rap (Impiccio Mix)
    26. Legnata Distorta
    27. Quoting (Mani A Destra Mani A Sinistra)
    28. Pomp
    29. Pero'
    30. Capocantiere
    31. Comunitensa
    32. La Ninna Nanna
    33. Esercizio Del Braccio
    34. Musicore
    35. Belive
    36. Materasso Dag
    37. Grattino Dag
    38. In To The Bam
    39. Mi Sta Sulla Cassa
    40. Distorsione Dag (Lussazione Mix)

Seznam dosud známých desek (1 ze 3 částí):

Acceleration /Daniele GasPresents Groove Planet Pt. 2/ 12”SP, Subway Records, SUB 063, Italy, 1995
A Journey Into Space /Gi Gi D'Agostino/ CD LP, ZYX Music, ZYX 10030-2, Germany,1996
(light blue vs dark blue cd)
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ 12” SP, Virgin Records Ltd., VST1637, UK, 1997
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ 2x12” SP, Virgin Records Ltd., VSTXDJ1637, UK, 1997
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ CD SP, Virgin Records Ltd.,VSCDT1637, UK, 1997
Android (Remixes) /Gianni Parrini/ 12”SP, In Lite Records, INR 903001, Italy, 2003
Android /2 Culture In A Room/ CD SP, Alabianca Records, AB 1691212,Netherlands, 1996
Android The Remixes /2 Culture In A Room/ 12” SP, In Lite Records, INR 995-014, Italy,1995
Angel's Symphony /R.A.F. By Picotto And Gi Gi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX8354-8, Germany, 1996
Angel's Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ CD SP, MCA RecordsLtd., MCSTD 40051, UK, 1996
Angels' Symphony /R.A.F. By Picotto And Gigi D'Agostino/ 12” SP, BXR, BXR 1006, Italy,1996
Angels' Symphony /R.A.F. By Picotto And Gigi D'Agostino/ 12” SP, BXR, BXR 1006, Italy,1996
Angel's Symphony /R.A.F By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, EMIMusic France, 575 037-1, 1996
Angels Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, MCA RecordsLtd., WMCSX 40051, UK, 1996
Angel's Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, MCARecords Ltd., MCST 40051, UK, 1996

Angel's Symphony /R.A.F. By Picotto And Gi Gi D'Agostino/ 12" SP, ZYXMusic, ZYX 8354-12, 1996

Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8 88922 2 3,France, 2000
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9177-2 (ZYX 9177-8),Germany, 1999
(silver vs black cd)
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 115, 2001
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, Golden-Dance-Classics, GDC 2236-8, 2001
Another Way /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, BIG 5064-12, 1999
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9177-2, 1999

Another Way /Gigi D'Agostino/ 12" SP,  7243 8 88922 61   ,EMI Music France   2000   1+1


Baseball Furies /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 1002, Italy, 1993
Batticuore /Fiorello/ 12”SP, Media Italiana, MDI 028-MIX, Italy, 1998
Big Bug /Flowers' Deejays/ 12”SP, Heartbeat. The Real House, H.B. 068, Italy, 1998
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, BMG Entertainment International UK & Ireland Ltd., GIGI 1 / 74321786941, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, Laserr Records, LS 9922606, Netherlands, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, BMG Entertainment International UK & Ireland Ltd., GIGI 2 / 74321786951, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, BMG Entertainment International UK &Ireland Ltd., 74321 786 932, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8874002 9, France,1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, Golden-Dance-Classics, GDC 2144-8,Germany, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9030-8, Germany, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 9030-12, Germany, 1999
Bla Bla Bla (Incl. Kult Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9030V-8,Germany, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, NM1020012, 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, NM1020002, 2002
Bla Bla Bla (Remix) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9030R-8, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, BXR 1062/CD, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1062, 1999
Bla Bla Bla (Enhanced CD Includes Bla Bla Bla Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP,EMI Records, UK, 7243 5 51347 0 7, 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SPBMG Entertainment International UK &Ireland Ltd., GIGI 3 / 74321 786 962, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, Laserr Records, LS 2022602, Netherlands,2000
Bla Bla Bla (Exclusive Limited Scandinavian Edition Incl. 3 Bonus Tracks.)/Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 114, Denmark, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD-R SP, EMI Records (UK), None 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12" SP, CLUB528, 1999

Bla Bla Bla   ZYX9714-12   ZYX   1999   2+1
Bla Bla Bla 2003 /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX 9714-12, 2003
Bla Bla Bla 2003 Rmx /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX 9714R-12, 2003


Bla Bla Bla   xxx   Liberty   2002   2   PROMO CD
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, EMI Music France
Bla Bla Bla (More Mixes) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, EMI Music France, 7243 8875666 2, 1999
o Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla (CDsingle Promo Italy 3Track)

Cada Vez (Que Te Veo) /Negrocan/ 12" SP, H.B. 089, 2000
Cada Vez /Negrocan/ CD SP, Media Records “The Sound Of The Future”, MEDIARECORDS 01/CD, Italy, 2000
Cammino Contento /Uomo Suono/ 12”SP, Noisemaker, NM 067, Italy, 2005
Canto Do Mar /Molto Folk/ CD SP, Media Records Germany, MRG 1019-8, Germany,2004
Canto Do Mar /Molto Folk/ 12" SP, Media Records Germany, MRG 1019-12,Germany, 2004
Canto Do Mar /Molto Folk/ 12" SP, Noisemaker, NM 050, 2004
Capitolo Primero /Gigi D'Agostino/ CD Compilation, Not On Label, None, Italy,2002
Capitolo Segundo /Gigi D'Agostino/ CD Compilation, Not On Label, None, Italy,2003
Carillon /Magic Box/ 12”SP, Media Records Germany, MR 022-12, Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ CD SP, Zeitgeist A Department Of Polydor, 587 215-2,Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ 12" SP, Zeitgeist A Department Of Polydor, 587 215-1,Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ CD SP, Happy Music, AS 192788-2, 2001


Magic Box “Carillon” CD, SPY TIME 541416 500595
!!!   Magic Box “Carillon” 12", 570 997-1, 2002
Carillon - Magic box   570997-1   xxx   xxx   1+2   Blackand white vinyl
Carillon - Magic box   587 215-1   TimeSrl   2000   2+1   
Carillon Part.2 - Magic box   UN 122   TimeSrl   2000   1+1   
Carillon (Part. 2) (Gigi D'Agostino Remixes) /Magic Box/ 12" SP, HappyMusic, , 2001
Carillon (Inclus Le Remix De Gigi D'Agostino) /Magic Box/ CD SP, EMI MusicFrance,
Magic Box - Carillon (CDremix incl. Gigi Molto Remix)

C'Era Una Volta /Beldemandis/ 12”SP, Noisemaker, NM 055, Italy, 2004
City Of Night /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 1040, Italy, 1994
(white vs blue)
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ CD SP, Noisemaker, NM 045-CD, Italy, 2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ 12" SP, Noisemaker, NM 045, Italy,2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ CD SP, ZYX 9800-8, 2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ 12" SP, ZYX Music, BIG 5248-12, 2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ CD SP, Noisemaker, NM 050-CD, Italy,2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ 12" SP, Noisemaker, NM 050, Italy,2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) (Incl. Gigi D'Agostino Mix) /I Chiodi/ CD SP, MRG1009-8, 2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ 12" SP, MRG 1009-12, 2004
Creative Nature Vol. 1 /Gas/ 12”SP, Subway Records, SUB 009, Italy, 1994
Creative Nature Vol. 1 Remix /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Subway Records, SUB029, Italy, 1994
Creative Nature Vol. 2 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 2×12” SP,Metrotraxx, MXX 00009, Italy, 1994
(black, white, red, bule, picture)
Creative Nature Vol. 2 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Vendetta, VENMX-28,Spain, 1996
Cuba Libre /Noise Maker/ CD SP, Jellybean Recordings, JBR 2563-2, US, 1999
Cuba Libre /Noise Maker/ 12" SP, Jellybean Recordings, JEL 2563, US, 1999
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12" SP, BXR 1056, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ CD SP, BXR 1056/CD, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12", ZYX 8989-12, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12" SP, BPM71-386, 1999
Albertino Presenta Deejay Parade Estate /Various Artists/ CD Compilation, TIME090, 1997
Dirty Work /Groove Planet/ 12”SP, Subway Records, SUB 024, Italy, 1994
Disco Tanz Many Ways For DeeJay's… /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, NM 073-CD DP, Italy, 2005
Elisir (Remix) /Gigi D'Agostino/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 8896R-12, Germany, 1999
Est /Lello B. Presents Black Out Vol. 1/ 12” SP, Subway Records, SUB 003, Italy, 1994
Euro Dance Compilation Mixed By Gigi D'Agostino /Various Artists/ CDCompilation, Hit Mania, HM 029-CD, Italy, 1999

Euro Dance Compilation Mixed By Gigi D'Agostino /Various Artists/ MCCompilation,

Experiments Vol. 1 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Subway Records, SUB037, Italy, 1994
Fear Of Flying /Gas Introducing Abstractions/ 12” SP, Subway Records, SUB026, Italy, 1994
Fly /D'Agostino Planet/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8319-8, Germany, 1996
(grey vs coloured cd)
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8319-12, Germany, 1996
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, BXR 1001, 1995
(black, blue)
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, EMI Music France, 576 975-1, France, 1996
Forever /DJ Pandolfi/ 12”SP, Noisemaker, NM 058, Italy, 2005
Gigi D'Agostino At Altromondo Rimini - Italy Part II /Various Artists/ 2×CDCompilation, Noisemaker, COMP 198-CD, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Compilation Benessere 1 /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, COMP 199-CD DP, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Compilation (4 For 2) (Gigi D'Agostino Compilation Benessere 1,Gigi D'Afostino L'Amour Toujours) /Various Artists/ 2xCD Compilation/2xCD LP,COMP 199 BOX, 2005
Gigi D'Agostino Le Voyage Estate (Album Sampler) /Various Artists/ CDCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 0, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Live At Altromondo Rimini - Italy /Various Artists/ CDCompilation, Noisemaker, COMP 192-CD, Italy, 2003
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage '96 Compilation /Various Artists/ CDCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41429 2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage '96 Compilation /Various Artists/ MCCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41429 4, Italy, 1996
Dreamhouse Volume One Le Voyage /Various Artists/ CD Compilation, MCA,MCD60015, UK, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage Estate /Various Artists/ CD Compilation,Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage Estate /Various Artists/ MC Compilation,Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 4, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Some Experiments /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, NM 066-CD DP, Italy, 2006
(vs zyx)
Gigi D'Agostino Underconstruction 3 Remix /Various Artists/ CD EP, Noisemaker,NM 048 CD, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Underconstruction 3 Remix /Various Artists/ 2x12" EP,Noisemaker, NM 048, Italy, 2004
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, Building Records, BUI 0072, Brazil,2000
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, RTI Music, RTI 1110-2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ MC LP, RTI Music, RTI 1110-4, Italy, 1996
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, ZYX 20405-2, 1996

Gigi D'Agostino - Gigi D'Agostino (CDalbum ZZ-06 Russia)

Gigi The Best /Gigi D'Agostino/ CD LP, BMG Entertainment México, S.A. De C.V.,CDES-743218878923, Mexico, 2001
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ CD SP, Noisemaker, NM 047-CD,Italy, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ CD SP, ZYX 9803-8, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, ZYX Music, BIG5250-12, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, NM 047, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, GDC 2328-8, 2005
Gigi's Violin-Elektro Message /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8414-8,Germany, 1996
Gigi's Violin-Elektro Message /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8414-12,Germany, 1996
Elektro Message/Gigi's Violin /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1005, 1996
Elektro Message Gigi's Violin /Gigi D'Agostino/ 12" SP, EMI Music France,576 977-1, 1996
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8808-8, Germany, 1998
(bright vs dark cover)
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8808-12, Germany, 1998
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1023, 1997
Gin Lemon E.P. /Gigi D'Agostino/ CD EP, BXR, BXR 1022-CD, Italy, 1997
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 3×12” EP, BXR, BXR 1022-1, 1022-2, 1022-3, Italy,1997
Gipsy Boy /Sharada House Gang/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 127, Italy, 1997
Gypsy Boy /Sharada House Gang/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8697-8, Germany, 1997
Hard Beat Volume One Journey Into Darker Dreams /Various Artists/ CDCompilation, Nukleuz, PSNC 0078, UK, 1997
Hard Beat Volume One Journey Into Darker Dreams /Various Artists/ MCCompilation, Nukleuz, PSNA 0078, UK, 1997
Hyper Mixes From: Gigi D'Agostino And R.A.F. By Picotto /Cappella/ 12” EP, Media Records “TheSound Of The Future”, MR 660, Italy, 1996
Hypnotribe /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 973, Italy, 1993
I Believe /John Robinson/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 093, Italy, 1996
I Believe /John Robinson/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8559-8, Germany, 1996
I Love The Dream Project /Gianni Parrini/ CD LP, Drohm, DROHM 071 CD, Italy,1996
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, Noisemaker, NM 074-CD, Italy, 2005
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ 12" SP, Not On Label, 2006
(white vs red)
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9937-8, 2005
I Wonder Why (2Track CD 2,99 Euro) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9937-5, 2005
I Wonder Why (Fan-Package) /Gigi D'Agostino/ CD SP/2xCD Compilation, ZYX9937B-8, 2005
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, Disco:Wax, 5051011554223, Denmark, 2005

I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX silver cd promo zyx

Ice Ice Baby 2001 (Incl. Gigi D'Agostino Remix) /Vanilla Ice/ 12” SP, EastWest Records GmbH,8573-84288-0, Germany, 2000
Ice Ice Baby 2001 /ReAnimator Feat. Vanilla Ice/ CD SP, EastWest Records GmbH,8573-84288-2, Germany, 2000
Ice Ice Baby 2001 (Gigi D'Agostino Remix) /ReAnimator Feat. Vanilla Ice/ 12” SP, NOISEMAKER 018, 2000
Il Giardiniere (Remix) /Niccolň Fabi/ CD SP, Virgin Music Italy S.R.L., PCDG79, Italy, 1997
Il Giardiniere /Niccolň Fabi/ 12”SP, Media Italiana, MDI 017 MIX/V, Italy, 1997
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 (Fortified With Yahoo!) /VariousArtists/ CD Compilation, Noisemaker, COMP 170-CD, Italy, 2001
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 (Mixed By Gigi D'Agostino) /VariousArtists/ CD Compilation, ZYX Music, ZYX 55255-2, Germany, 2002
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 /Various Artists/ CD Compilation,Popron Traxx, 017128-2, 2002

Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino   MC 017128-4   PopronTraxx   2001   12+12

Il Programmino Di Gigi D'Agostino Compilation /Various Artists/ 2×CDCompilation, Noisemaker, COMP 175-CD DP, Italy, 2003
Il Programmino Di Gigi D'Agostino Compilation /Various Artists/ 2×CDCompilation, 9809568 (9809570, 9809569), 2003
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista,ARPCD-3963, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, Arista, ARDP-3851-SA,US, 2000
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista,ARPCD-5010, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ 12" SP, Arista,07822-13998-1, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Johnny Vicious Remixes) /Gigi D'Agostino/12” SP,Arista, ARDP-3870-SA, US, 2000
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Mixshow Mixes) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, Arista, ARDP-3871-SA,US, 2000
In 2 My Life /R.A.F. By Picotto/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 133, Italy, 1997
In 2 My Life /R.A.F. By Picotto/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 8830-12, Germany, 1998
In 2 My Life (Special Mixes) /R.A.F. By Picotto/ 12” SP, GFB Active MusicProjects, GFB 134, Italy, 1997
Into The Bytes /Neurone/ 12”SP, Metrotraxx, MXX 00001, Italy, 1994
Italo Mega Dance Vol. 2 /Various Artists/ CD Compilation, Deejay Exclusive,40005-2, Austria, 2006
Klassic Klub Cuts Progressiva The Best Of The Italian New Wave Mixed By GigiD'Agostino /Various Artists/ CD Compilation, Activ, ACTIV CD 7, UK, 1996
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Noisemaker, ALB 012-CD DP,Italy, 2004
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, ZYX 20714-2, 2004
(white vs silver)
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Popron Traxx, 9870498, 2005

L'amour Toujours2   30   2005   MagicRecords   987049-8   8 02498 70498 1
L'amour Toujours2   30   2005   BuildingRecords   BUI 0195   7 898302 091955 >


L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×12” EP, Noisemaker, NM 027, Italy, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 027-CD, Italy, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 1013811, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 1013802, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, ZYX 9420-8, 2001
(jewel vs digi)
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 141,Denmark, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Popron Traxx, 54506-2, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 12”EP, EMI Music France, 7243 5 50714 6, 2002
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, GDC 2300-8, 2003

L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista, 07822-14920-2, US, 2001
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours EP (CDsingle Promo White Label)

L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Noisemaker, ALB 003, Italy, 1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, ZYX 20536-2, 1999
(jewel vs digi)
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, Noisemaker, ALB/033 815, Italy,1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, Popular Records, 623398335327,Canada, 1999
L'Amour Toujours (2CD Za Cenu Jednoho!) /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, PopronMusic, 54419-2, 2000
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, NM2028509, Netherlands, 1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Vale Music VLCD 050-1, 2000
L'Amour Toujours (Enhanced CD - Special Scandinavian Edition) /Gigi D'Agostino/CD LP, ICE CD 410, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD LP, Arista, 07822-14710-2, 2001

L'Amour Toujours   ALB/003 MC   MediaRecords   1999   6+5,6+5   2 MC
L'amour Toujourslimited   23   1999   ZYX   ZYX20536-2   0 90204 88962 4
L'amour Toujours   23   2000   MagicRecords   159133-2   6 01215 91332 3
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” 2xCD, ALB 003/CD BIS, 1999
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” 2xMC, ALB 003/MC BIS, 1999

Seznam dosud známých desek (2 ze 3 částí):

L'Amour Toujours /GigiD'Agostino/ 2×CD LP, magic rec 159133-2, 2000
L'Amour Toujours (Beats For The Feet) /Gigi D'Agostino/ CD LP, Record Express,REC 255134-2, Hungary,

Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours (Beats For The Feet)” CD, REC 0006.2, 1999
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours (Chansons For The Heart)” CD, REC 9584.2,1999

avex trax 2cd (incl voyage)
2xMc
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” CD, AVCD 17060, 2002

Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum BMG Mexico)
Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Ovacao Portugal)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Tracks Magic Rec.)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Magic Rec. Error-press)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Avex Trax Asian)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Asian Arista)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Promo Arista USA)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum lim. Digipack ZYX)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Album)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Tracks Polish)


L'Amour Toujours 2002 (Special Edition) /Gigi D'Agostino/ CD-R SP, Not OnLabel, PRO-4152105, Germany, 2002
L'Amour Toujours (I'll Fly With You)-Sandstorm-Out Of Control /Various Artists/12” EP,Popular Records, POP 4163, Canada, 2001
L'Amour Toujours (I'll Fly With You) Also Features Another Way /GigiD'Agostino/ CD SP, Popular Records, 623398336621, Canada, 2001
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ CD SP, Media Records Germany, MRG 1034-8, Germany, 2005
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ 12" SP, NM 065, 2005
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ 12" SP, MRG 1034-12, Germany, 2005
La Passion MedleyWith Rectangle /Gigi D'Agostino/ 12”SP, Arista, 07822-15033-1 (07822-15033-1-SA, 07822-15033-1-SB), US, 2001
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8 898842 1, France, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Noisemaker A Subsidiary Of Media Records Benelux,NM2029812, Netherlands, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 116, Denmark, 2001
La Passion(Incl. New Remix And Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9245R-8,Germany, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9245-8, Germany, 1999
(4 vs 5 tr cover)
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, GDC 2265-8, 2001
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Liberty EMI Records UK, 7243 5 50928 2 3, 2002
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, NM2029802, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ 12" SP ZYX Music, BIG 5097-12, 1999
La Passion E.P./Gigi D'Agostino/ CD SP Vale Music, VLCDMX 253-4, 1999
La Passion E.P./Gigi D'Agostino/ 12" SP Vale Music, VLMX 253-3, 1999

La Passion   724387901667   EMIMusic France   2001   1+1
La Passion(Medley With Rectangle) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Greece

Like A Prayer /Officina Emotiva/ 12”SP, Noisemaker, NM 069, Italy, 2005
Lizard '99 /Mauro Picotto/ 12”SP, BXR, BXR 1071, Italy, 1999
Lizard (New '99 Remixes) /Mauro Picotto/ CD SP, Overdance!, OR 9001-2, France,1999
Lizard (New '99 Remixes) /Mauro Picotto/ 12" SP, Overdance!, OR 9001-7,France, 1999

Various Artists “M2O Musica Allo Stato Puro” CD, CD12/m2o, 2006
M2O musica allo stato puro 14

Mario Piů & M. Picotto Fuori Orario /Various Artists/ CD Compilation, RTIMusic, RTI 1106-2, Italy, 1996
Melody Voyager /D'Agostino Planet/ 12”EP, BXR, BXR 1002, Italy, 1995
Minestra E.P. /Orchestra Maldestra/ 12”EP, Noisemaker, NM 072, Italy, 2005
Moonlight Shadow /Luca Noise/ 12”SP, Noisemaker, NM 068, Italy, 2005
(black vs white)

Movimenti Incoerenti Vol. 1 /Various Artists/

« Domu | Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »

» Přidej komentář Gigi D´agostino | BIGI

BIGI

Bigiho blog hudba,hry,filmy a spousty dalšího
 

Gigi D´agostino

Gigiho mládí

Roku 1967, konkrétně v neděli 17. prosince, přišel na svět maličkýLuigi. Narodil se hned poté, co se jeho otec Nicola a matka Rosapřestěhovali ze Salerna na jihu Itálie do severoitalského města Turínav regionu Piemone, provincie Torino. V této zemědělsky rozvinutélokalitě (obilí, víno) a průmyslově vyspělém městě (FIAT) Gigi vyrostl.

Kdy přesně jsi začal svou kariéru?
Začínám ji každý den...

V době jeho mládí se Itálií šířila hudba hvězd jako Al Bano, RicchiE Poveri, Adriano Celentano, Drupi, I Santo California, DomenicoModugno a další. Jejich muziku Gigi vnímal a samozřejmě ho ovlivnila.Některé jejich hity posléze předělal nebo z nich použil určité prvky.

Jak jsi vlastně začal?
Začal jsem s touhou tance a smíchu, protože tanec a smích znamená volnost a svobodu, hudba je svoboda.

Gigi měl už od malička velký sen - stát se uznávaným na poli hudby.Již od svých nejmladších let, na české poměry opravdu velice brzy,navštěvoval různé diskotéky a hudební akce, kde koukal DJpod ruce a poté doma sám zkoušel to, co dokázal zachytit. Postupně sedostal až k pozici, kde ovládal světelné efekty (to mu bylo asi 16let). I díky této funkci získával zkušenosti a cit pro muziku. Postupemčasu se propracoval až za mixpult. Nejdříve jako pomocný DJ a poté již sám za sebe (roku 1986; v 19 letech). Tím otevíráme další kapitolu jeho života.

Začátky DJe

Jednoho večera jsem dal reproduktory na balkon a pokusil se sdílet emoce, které jsem cítil při poslechu hudby, s lidmi na ulici.

Mixování ho bavilo a i když muzice věnoval většinu svého času,uživit ho nedokázala. Pracoval proto jako instalatér a zedník, přičemžpo večerech hrál v řadě diskoték v Turíně a jeho okolí. NapříkladDiscoteca Patio, Pacha, Area, Palace a v mnoha dalších, ta úplně prvníbyla v Klubu WoodStock. Vystupováním získával další kontakty a zkušenosti, až se mu roku 1992 podařilo zremixovat song Sexo Sexo discografie pro věhlasného Wendy Garciu. I díky tomuto remixu získal další možnosti a tak vznikl remix Rave Tirolers - Uipy discografie.

První velkou párty jsi zorganizoval k Tvým 23. narozeninám.
Majitelklubu se mě ptal, zda nechci znovu přijít; po několika letech jsem měljiž vlastní osazenstvo a přestal jsem hrát na malých párty a začal vjednom z nejvýznamnějších turínských klubů Ultimo Impero.

Jeho talentu si všiml italský DJ Gianni Parrini, který s Gigim vytvořil projekt Voyager. V roce 1993 společně vyprodukovali singly Baseball Furies discografie a Hypnotribe discografie. V témže roce se Gigi také stal hlavním DJ klubu Ultimo Impero, kde působil rovných pět let až do roku 1998. Potkal se zde se Sandro Bitem a všiml si ho zde také Michele Generale,který s ním začal spolupracovat nejdříve v projektu Gas a poté společněs Danielem Maffei v projektu Daniele Gas a tím Gigi začal produkovatsvou vlastní hudbu.

Producent

Ve výše uvedených projektech společně s Michelem Generale vyprodukoval první bombu s názvem Creative Nature vol.1 discografie.Styl elektronické progresivy se uchytil a tento song byl velice kladněhodnocen, a tak měl Gigi chuť tvořit. Sám za sebe vydal The Mind'sJourney discografie a ještě stvořil několik remixů.

Ti, co se nechají unést fascinací a nechají ji ze sebe proudit, ti mohou vytvářet moc nádherné věci.

Dalším velkým úspěchem byl singl Sweetly discografie,který zapůsobil na Gianfranca Bortolottiho a Gigi se tak dostal roku1995 do teamu Media Records. Tento singl dosáhl předních míst mnohahitparád. Středozemní progresiva, tak se začalo říkat stylu, který Gigivymezil a protože měl tento žánr obrovský úspěch, Media Recordszaložili speciální label přímo pro releasy v tomto duchu - BXR neboli Brixia Records (Brixia je latinský název města Brescia - Boloň).

Poté Dagi začal se svými přezdívkami, které v současnosti ještě rozšířil. Jako D'Agostino Planet vydal veleúspěšný singl Fly discografie. Pak přišlo první album s názvem Gigi D'Agostino discografie. Titul plný nádherných melodických, převážně instrumentálních písní, byl velice kladně hodnocen a za výbornou prodejnost mluví Zlatá deska.Jeden z nejkrásnějších titulů, které kdy Gigi za celou svou kariéruvydal. V poměrně krátké době spatřilo světlo světa další album AJourney Into Space discografie.Kvalitativně i prodejnostně na tom bylo hůře, ale žádný propadák tonebyl. V tak krátkém časovém úseku se ještě podařilo vydat výběrovéalbum The Greatest Hits discografie s největšími hity.

Ještě si stihnul poskládat a mixnout dvě kompilace Le Voyage '96 discografie a Le Voyage Estate discografie. A aby toho nebylo málo, vydal ještě dlouhou řádku úspěšných singlů. S kamarádem a kolegou z BXR Mauro Picottem stvořili singl Angel's Symphony discografie. Pokračoval singlem Gigi's Violin / Elektro Message discografie a cover verzí úspěšného hitu od jeho oblíbených U2 - New Year's Day discografie.

Rok 1996 byl však také smutný a mnoha lidem v Gigiho okolí se 2.května 1996 zatajil dech. Důvodem byla hrůzostrašně vypadající nehoda,kdy byl Gigiho Mercedes Benz SL prakticky zničen. Zranění však naštěstínebyla vážná. Můžeme jen hádat, kdo za tu nepříjemnou situaci mohl, dlefotografií šlo zřejmě o řetězovou nehodu, protože auto je nabourané jakna předku, tak na zádi. Hlavní však je, že nehoda měla šťastný konec.

Dalším výrazným titulem se stalo EP s názvem Gin Lemon E.P. discografie,velice povedená záležitost znovu převážně instrumentálních kousků.Dalším singlem, který stojí za zmínku je Music (an echo deep inside) discografie. Poté vychází singly Cuba Libre discografie a Elisir (Your Love) discografie, které sklízí další notný úspěch u fanoušků a druhý jmenovaný také v rádiích.

Příkře vzhůru

Rok 1999 byl pro Gigiho v mnohém zásadní a znamenal pro něho zlom vkariéře. Dá se říct, že cokoliv vydal mělo obrovský úspěch a Gigi zatyto tituly vyhrál několik platinových desek, což ho katapultovalo navrchol. Album o dvou CD L'Amour Toujours discografieurčilo další vývoj hudby Dagiho. Prodejnost byla monumentální, svědčí otom několikanásobná platinová deska v několika zemích a také to, že jestále k dostání. Album utváří a definuje další směr, kam se bude Gigihomuzika ubírat. Úspěch zaznamenaly i singly z tohoto alba.

Za Another Way discografie také získal platinovou desku. K dalším hvězdným singlům roku 1999 patří také Bla Bla Bla discografie, La Passion discografie a The Riddle discografie. Další platinovou desku Luigi dostal za EP Tanzen discografie. V tomto roce ještě stihnul sestavit a namixovat kompilaci Eurodance '99 discografie s největšími hity roku.

Dalším titulem, kterým posluchačům předává emoce, je EP Tecno Fes discografie. Velice známé, uznávané a v rádiích dosti hrané jsou dva remixy Cada Vez discografie od Negrocan a také remix songu Ice Ice Baby discografie.

Psal se již rok 2001, kdy byl Gigi oceněn jako Nejlepší italskýproducent taneční hudby a také jako Nejlepší italský umělec světa.Dalším Dagovo krokem bylo spojení sil s moderátorem rádia DeeJay Albertinem a vytvoření hitu Super discografie.K singlu byl natočen také originální a velice vtipný videoklip s oběmatvůrci. Úspěch byl neskutečný, singl se držel na 4. místě prodejnostiitalských CD po dlouhých 5 týdnů.

Následuje druhý díl EP Tecno Fes vol. 2 discografie, taktéž prodejně i kvalitativně na jedničku. Další EP s názvem L'Amour Toujours discografieobsahuje dva nové remixy stejnojmeného hitu a také cover verzi songu UnGiorno Credi ve spolupráci s původním interpretem Edoardem Bennatem.Kompilace Il Grande Viaggio di Gigi D'Agostino discografieobsahující nejen kousky od Gigiho, ale také upravené songy jinýchinterpretů, bylo přijato rozporuplně, i když si drží stále kvalitníúroveň. Neoficiální cestou se ven dostali také 2 mixovaná CD s názvemCapitulo Primero discografie a Capitulo Segundo discografie,které Gigi rozdal svým dobrým fanouškům po živém vystoupení. Jedná se odva sety poněkud tvrdšího ražení ve stylu progressiv house a electro,úplný tracklist není známý.

Na výsluní

Gigi toho má za sebou již hodně, má svůj věhlas a tak není problémdostat do rádia svůj vlastní program. Roku 2003 tak začíná vysílat svépravidelné sety na rádiu RIN - Radio Italia Network pod názvem IlProgrammino di Gigi D'Agostino. Každý týden zde uvedl své novinky apořad se udržel poměrně dlouho. Zakončen byl vydáním kompilace IlProgrammino di Gigi D'Agostino discografie, kde na 2 CD uvedl většinu těch nejlepších hitů tohoto rádiového týdeníku.

Od roku 1998 Gigi prakticky stále projíždí jižní Evropou a hraje vklubech především po celé Itálii, ale také v Německu, Rakousku a občasi v dalekém Španělsku. Všechna vystoupení objíždí v automobilu, protožese bojí létat letadlem. Od doby, co opustil diskotéku Ultimo Impero, tak nemá svůj domovský klub. Tím se mu stává až diskotéka Altromondo v Rimini, avšak nestává se oficiálně residentním DJ,přesto je tento klub chápán jako jeho domovský - Gigi zde vystupujevelice často a trvale zde můžete zakoupit zboží s Gigiho tématikou.Vyústěním této spolupráce je vydání exkluzivní kompilace GigiD'Agostino Live At Altromondo discografie, na které se nachází aktuální hity v promixovaném setu.

Agiho remix vychází také na singlu Objection (Tango) discografie od Shakiry. Dalším vydaným EP je první díl série Underconstruction: Silence EP discografie, které po delší pauze zaznamenalo obrovský úspěch. K songu Silence discografie byl také natočen vtipný, počítačově renderovaný videoklip.

Dotýkat se hvězd

Luigiho oblíbené motto "Čas pracuje pro mne" přesně značíčáru jeho hudebního života - dozrává a začíná produkovat obrovskémnožství titulů, které však neztrácí kvalitu a každý z nich má conabídnout.

V roce 2004 vychází druhý díl alba L'Amour Toujours discografiea pokračuje v tradici dílu prvního. Na prvním CD tak najdete jemné,měkké, zamilované melodie a na tom druhém více tanečních, převážněinstrumentálních songů. Tímto albem začíná Gigiho spolupráce sezpěvačkou Dianou J,která nazpívala několik skladeb. Album vychází ve dvou vyhotoveních,speciální "stříbrná" edice obsahuje stříbrně ražený booklet s textypísní a fotkami Gigiho i jeho rodičů, oproti tomu u normální "bílé"edice je tištěný obyčejně.

Svého dokončení se také dočkala trilogie Underconstruction vyjitím dalších dvou pokračování - Underconstruction 2: Silence discografie a Underconstruction 3: Remix discografie. Dalším pokračováním je druhý díl exkluzivní kompilace Gigi D'Agostino At Altromondo: Part 2 discografie, tentokrát již jako dvojité CD. Započaty byly další dvě série kompilací, Benessere 1 discografie o dvou CD s Gigiho novinkami i remixy a také Laboratorio 1 discografie, kde se začínají objevovat skladby v novém stylu.

Gigi vymezuje nový hudební styl Lento Violento (pomalu útočný).Vyznačuje se pomalým tempem s velice výraznými prvky. Je velice živý,někdy až agresivní. Pokud obsahuje vokál, jsou jeho slova většinoujednoduchá, zpravidla se stále opakují. Gigi tímto stylem strháváobrovskou vlnu nadšení a fanoušci tento nový trend přijímají velicekladně.

Spolupráce italských hvězd tanečního nebe přináší své ovoce také Gigimu. Nejdříve své síly spojí s dalším slavným italským DJ Molellou a vznikl projekt Gigi & Molly, který má na svědomí singl Soleado discografie a poté předělávku songu Con Il Nastro Rosa discografieod legendárního italského interpreta Lucia Battisti. Další singlvzniknul ze spolupráce s Daturou a jmenuje se Summer Of Energy discografie. Společné dílo Gigi's Goodnight discografie vzniklo s pomocnou rukou Angela Pandolfi,s kterým Gigi navázal bližší spolupráci a Pandolfi se tak podílí nejenna tomto singlu, ale i na dalších věcech v rámci různých Gigihoprojektů.

Přímý útok

S projekty, na kterých se Agi podílel, se roztrhl pytel a můžemejich vyjmenovat celkem slušnou řádku. Například Officina Emotiva,Orchestra Maldestra, Uomo Suono, Dottor Dag a další. Více informací nasamostatné stránce o Gigiho projektech.Některé tyto projekty jsme mohli slyšet již na předchozích titulech,ale až v roce 2005 se jich objevilo tolik, že se o nich začalo vícemluvit. Je dobré, že Gigi svou tvorbu člení podle stylu na několikvětví a není v tom takový zmatek. Na druhou stranu někteří říkají, žeto není dobrý tah z marketingového hlediska. Každopádně projektů senevyhneme.

Z alba L'Amour Toujours 2 discografie vychází další dva singly, Wellfare discografie a I Wonder Why discografie, oba dost úspěšné. Poté vychází další 2 díly kompilací Laboratorio 2 discografie a Laboratorio 3 discografie. Zajímavé je i to, že byl ohlášen i čtvrtý díl a to ještě dříve, než spatřil světlo světa ten třetí. Vyšla také trilogie EP Movimenti Incoerenti. Spolupráce s Pandolfim pokračuje a mimo Gigiho projektů vydává Angelo také singl Forever discografie, na který Dag přispěl jedním remixem.

Na konci léta roku 2005 Gigi navazuje spolupráci s dalším italskýmtanečním rádiem M2O, které vysílá jak po celé Itálii, tak po internetua sdružuje celkem zvučná jména italské hudební scény, napříkladProvenzano DJ, Molinaro, Promise Land a další. Otevírá hodinový pořadIl Cammino di Gigi D'Agostino, který zpočátku vysílá každou sobotu odsedmé hodiny večerní. V následujícím roce, od 20. února 2006, se pořadvysílá od pondělí do soboty vždy v 18 hodin. Ke slyšení jsou nejenověřené hity, ale také žhavé novinky v pokaždé novém mixu. Gigi takvětšinu svých nových songů předem prozradí. Od 5. března 2007 se pakpořad posouvá na 14:00. Mimo Il Cammino také občas vystupuje jakospeciální host v pořadu Tribe.

Na podzim se na fanoušky hrne lavina nových titulů. Jako Dottor Dag vydává singl La Batteria Della Mente discografie, jako Elettrogang ven posílá singl Once Upon A Time discografie a jako Officina Emotiva předělávku starého hitu od Madonny, singl Like A Prayer discografie. Více na veřejnost se dostává také Gigiho mladý "učeň" Luca Noise, který již spolupracoval s Dagem dříve, ale až nyní se dostává pod světla reflektorů. Nejdříve vydává své první EP Sostanza Noetica EP discografie a poté předělávku hitu Mika Oldfielda s názvem Moonlight Shadow discografie.

Těsně před Vánoci pak vyšlo nové album s názvem Disco Tanz discografieo dvou nabitých plackách. Prakticky jde o ty nejlepší kousky z pořadůIl Cammino, struktura alba je rozvržena tak, že první CD opět obsahujejemnější sklady, druhé je pak rychlejší a útočnější.

Gigi začal spolupráci také s italskou hvězdou tvrdší muziky jménem Daniele Mondello, s kterým občas vystupuje na diskotékách a také společně začali vytvářet tvrdé remixy Gigiho songů.

Dagiho italský hudební vláček je rozjetý plnou rychlostí a můžeme se jen domnívat, co dalšího nám přinese. Těšíme se!

Zdroje: Media Records, Wikipedia, Google
Fotky: Gigi's Family, GirlPower

vše co kdy vydal:

    1. L'Amour Toujours
    2. Casa Dag
    3. Another Way (Angeli In Festa)
    4. La Passion
    5. La Danza Del Sole
    6. The Riddle
    7. Inventi
    8. A Volte Io Mi Perdo
    9. Io Vorrei Non Vorrei Ma Se Vuoi
    10. Pioggia E Sole
    11. Sentirsi Cosi'
    12. Il Trip Del Vagabondo
    13. Magic Of Love
    14. Indiano Dag
    15. Walking
    16. Casa Dag
    17. Magia
    18. Paese In Festa
    19. Narcotic
    20. Evviva Le Nana
    21. Intendo Dire
    22. Mi Sono Capito
    23. L'Uomo Dei Fenomeni
    24. Paciocco
    25. Save The Rap (Impiccio Mix)
    26. Legnata Distorta
    27. Quoting (Mani A Destra Mani A Sinistra)
    28. Pomp
    29. Pero'
    30. Capocantiere
    31. Comunitensa
    32. La Ninna Nanna
    33. Esercizio Del Braccio
    34. Musicore
    35. Belive
    36. Materasso Dag
    37. Grattino Dag
    38. In To The Bam
    39. Mi Sta Sulla Cassa
    40. Distorsione Dag (Lussazione Mix)

Seznam dosud známých desek (1 ze 3 částí):

Acceleration /Daniele GasPresents Groove Planet Pt. 2/ 12”SP, Subway Records, SUB 063, Italy, 1995
A Journey Into Space /Gi Gi D'Agostino/ CD LP, ZYX Music, ZYX 10030-2, Germany,1996
(light blue vs dark blue cd)
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ 12” SP, Virgin Records Ltd., VST1637, UK, 1997
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ 2x12” SP, Virgin Records Ltd., VSTXDJ1637, UK, 1997
Ancient Person Of My Heart /Divine Works/ CD SP, Virgin Records Ltd.,VSCDT1637, UK, 1997
Android (Remixes) /Gianni Parrini/ 12”SP, In Lite Records, INR 903001, Italy, 2003
Android /2 Culture In A Room/ CD SP, Alabianca Records, AB 1691212,Netherlands, 1996
Android The Remixes /2 Culture In A Room/ 12” SP, In Lite Records, INR 995-014, Italy,1995
Angel's Symphony /R.A.F. By Picotto And Gi Gi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX8354-8, Germany, 1996
Angel's Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ CD SP, MCA RecordsLtd., MCSTD 40051, UK, 1996
Angels' Symphony /R.A.F. By Picotto And Gigi D'Agostino/ 12” SP, BXR, BXR 1006, Italy,1996
Angels' Symphony /R.A.F. By Picotto And Gigi D'Agostino/ 12” SP, BXR, BXR 1006, Italy,1996
Angel's Symphony /R.A.F By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, EMIMusic France, 575 037-1, 1996
Angels Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, MCA RecordsLtd., WMCSX 40051, UK, 1996
Angel's Symphony /RAF By Picotto & Gigi D'Agostino/ 12" SP, MCARecords Ltd., MCST 40051, UK, 1996

Angel's Symphony /R.A.F. By Picotto And Gi Gi D'Agostino/ 12" SP, ZYXMusic, ZYX 8354-12, 1996

Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8 88922 2 3,France, 2000
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9177-2 (ZYX 9177-8),Germany, 1999
(silver vs black cd)
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 115, 2001
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, Golden-Dance-Classics, GDC 2236-8, 2001
Another Way /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, BIG 5064-12, 1999
Another Way /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9177-2, 1999

Another Way /Gigi D'Agostino/ 12" SP,  7243 8 88922 61   ,EMI Music France   2000   1+1


Baseball Furies /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 1002, Italy, 1993
Batticuore /Fiorello/ 12”SP, Media Italiana, MDI 028-MIX, Italy, 1998
Big Bug /Flowers' Deejays/ 12”SP, Heartbeat. The Real House, H.B. 068, Italy, 1998
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, BMG Entertainment International UK & Ireland Ltd., GIGI 1 / 74321786941, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, Laserr Records, LS 9922606, Netherlands, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, BMG Entertainment International UK & Ireland Ltd., GIGI 2 / 74321786951, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, BMG Entertainment International UK &Ireland Ltd., 74321 786 932, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8874002 9, France,1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, Golden-Dance-Classics, GDC 2144-8,Germany, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9030-8, Germany, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 9030-12, Germany, 1999
Bla Bla Bla (Incl. Kult Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9030V-8,Germany, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, NM1020012, 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, NM1020002, 2002
Bla Bla Bla (Remix) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9030R-8, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, BXR 1062/CD, 1999
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1062, 1999
Bla Bla Bla (Enhanced CD Includes Bla Bla Bla Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP,EMI Records, UK, 7243 5 51347 0 7, 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SPBMG Entertainment International UK &Ireland Ltd., GIGI 3 / 74321 786 962, UK, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD SP, Laserr Records, LS 2022602, Netherlands,2000
Bla Bla Bla (Exclusive Limited Scandinavian Edition Incl. 3 Bonus Tracks.)/Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 114, Denmark, 2000
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ CD-R SP, EMI Records (UK), None 2002
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12" SP, CLUB528, 1999

Bla Bla Bla   ZYX9714-12   ZYX   1999   2+1
Bla Bla Bla 2003 /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX 9714-12, 2003
Bla Bla Bla 2003 Rmx /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX 9714R-12, 2003


Bla Bla Bla   xxx   Liberty   2002   2   PROMO CD
Bla Bla Bla /Gigi D'Agostino/ 12”SP, EMI Music France
Bla Bla Bla (More Mixes) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, EMI Music France, 7243 8875666 2, 1999
o Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla (CDsingle Promo Italy 3Track)

Cada Vez (Que Te Veo) /Negrocan/ 12" SP, H.B. 089, 2000
Cada Vez /Negrocan/ CD SP, Media Records “The Sound Of The Future”, MEDIARECORDS 01/CD, Italy, 2000
Cammino Contento /Uomo Suono/ 12”SP, Noisemaker, NM 067, Italy, 2005
Canto Do Mar /Molto Folk/ CD SP, Media Records Germany, MRG 1019-8, Germany,2004
Canto Do Mar /Molto Folk/ 12" SP, Media Records Germany, MRG 1019-12,Germany, 2004
Canto Do Mar /Molto Folk/ 12" SP, Noisemaker, NM 050, 2004
Capitolo Primero /Gigi D'Agostino/ CD Compilation, Not On Label, None, Italy,2002
Capitolo Segundo /Gigi D'Agostino/ CD Compilation, Not On Label, None, Italy,2003
Carillon /Magic Box/ 12”SP, Media Records Germany, MR 022-12, Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ CD SP, Zeitgeist A Department Of Polydor, 587 215-2,Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ 12" SP, Zeitgeist A Department Of Polydor, 587 215-1,Germany, 2001
Carillon /Magic Box/ CD SP, Happy Music, AS 192788-2, 2001


Magic Box “Carillon” CD, SPY TIME 541416 500595
!!!   Magic Box “Carillon” 12", 570 997-1, 2002
Carillon - Magic box   570997-1   xxx   xxx   1+2   Blackand white vinyl
Carillon - Magic box   587 215-1   TimeSrl   2000   2+1   
Carillon Part.2 - Magic box   UN 122   TimeSrl   2000   1+1   
Carillon (Part. 2) (Gigi D'Agostino Remixes) /Magic Box/ 12" SP, HappyMusic, , 2001
Carillon (Inclus Le Remix De Gigi D'Agostino) /Magic Box/ CD SP, EMI MusicFrance,
Magic Box - Carillon (CDremix incl. Gigi Molto Remix)

C'Era Una Volta /Beldemandis/ 12”SP, Noisemaker, NM 055, Italy, 2004
City Of Night /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 1040, Italy, 1994
(white vs blue)
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ CD SP, Noisemaker, NM 045-CD, Italy, 2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ 12" SP, Noisemaker, NM 045, Italy,2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ CD SP, ZYX 9800-8, 2004
Con Il Nastro Rosa /Gigi & Molly/ 12" SP, ZYX Music, BIG 5248-12, 2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ CD SP, Noisemaker, NM 050-CD, Italy,2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ 12" SP, Noisemaker, NM 050, Italy,2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) (Incl. Gigi D'Agostino Mix) /I Chiodi/ CD SP, MRG1009-8, 2004
Coraçao Louco (Cuore Matto) /I Chiodi/ 12" SP, MRG 1009-12, 2004
Creative Nature Vol. 1 /Gas/ 12”SP, Subway Records, SUB 009, Italy, 1994
Creative Nature Vol. 1 Remix /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Subway Records, SUB029, Italy, 1994
Creative Nature Vol. 2 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 2×12” SP,Metrotraxx, MXX 00009, Italy, 1994
(black, white, red, bule, picture)
Creative Nature Vol. 2 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Vendetta, VENMX-28,Spain, 1996
Cuba Libre /Noise Maker/ CD SP, Jellybean Recordings, JBR 2563-2, US, 1999
Cuba Libre /Noise Maker/ 12" SP, Jellybean Recordings, JEL 2563, US, 1999
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12" SP, BXR 1056, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ CD SP, BXR 1056/CD, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12", ZYX 8989-12, 1998
Cuba Libre /Gg D'Ag/ 12" SP, BPM71-386, 1999
Albertino Presenta Deejay Parade Estate /Various Artists/ CD Compilation, TIME090, 1997
Dirty Work /Groove Planet/ 12”SP, Subway Records, SUB 024, Italy, 1994
Disco Tanz Many Ways For DeeJay's… /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, NM 073-CD DP, Italy, 2005
Elisir (Remix) /Gigi D'Agostino/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 8896R-12, Germany, 1999
Est /Lello B. Presents Black Out Vol. 1/ 12” SP, Subway Records, SUB 003, Italy, 1994
Euro Dance Compilation Mixed By Gigi D'Agostino /Various Artists/ CDCompilation, Hit Mania, HM 029-CD, Italy, 1999

Euro Dance Compilation Mixed By Gigi D'Agostino /Various Artists/ MCCompilation,

Experiments Vol. 1 /Gigi D'Agostino & Daniele Gas/ 12” SP, Subway Records, SUB037, Italy, 1994
Fear Of Flying /Gas Introducing Abstractions/ 12” SP, Subway Records, SUB026, Italy, 1994
Fly /D'Agostino Planet/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8319-8, Germany, 1996
(grey vs coloured cd)
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8319-12, Germany, 1996
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, BXR 1001, 1995
(black, blue)
Fly /D'Agostino Planet/ 12" SP, EMI Music France, 576 975-1, France, 1996
Forever /DJ Pandolfi/ 12”SP, Noisemaker, NM 058, Italy, 2005
Gigi D'Agostino At Altromondo Rimini - Italy Part II /Various Artists/ 2×CDCompilation, Noisemaker, COMP 198-CD, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Compilation Benessere 1 /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, COMP 199-CD DP, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Compilation (4 For 2) (Gigi D'Agostino Compilation Benessere 1,Gigi D'Afostino L'Amour Toujours) /Various Artists/ 2xCD Compilation/2xCD LP,COMP 199 BOX, 2005
Gigi D'Agostino Le Voyage Estate (Album Sampler) /Various Artists/ CDCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 0, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Live At Altromondo Rimini - Italy /Various Artists/ CDCompilation, Noisemaker, COMP 192-CD, Italy, 2003
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage '96 Compilation /Various Artists/ CDCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41429 2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage '96 Compilation /Various Artists/ MCCompilation, Virgin Music Italy S.R.L., 8 41429 4, Italy, 1996
Dreamhouse Volume One Le Voyage /Various Artists/ CD Compilation, MCA,MCD60015, UK, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage Estate /Various Artists/ CD Compilation,Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Presents Le Voyage Estate /Various Artists/ MC Compilation,Virgin Music Italy S.R.L., 8 41880 4, Italy, 1996
Gigi D'Agostino Some Experiments /Various Artists/ 2×CD Compilation,Noisemaker, NM 066-CD DP, Italy, 2006
(vs zyx)
Gigi D'Agostino Underconstruction 3 Remix /Various Artists/ CD EP, Noisemaker,NM 048 CD, Italy, 2004
Gigi D'Agostino Underconstruction 3 Remix /Various Artists/ 2x12" EP,Noisemaker, NM 048, Italy, 2004
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, Building Records, BUI 0072, Brazil,2000
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, RTI Music, RTI 1110-2, Italy, 1996
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ MC LP, RTI Music, RTI 1110-4, Italy, 1996
Gigi D'Agostino /Gigi D'Agostino/ CD LP, ZYX 20405-2, 1996

Gigi D'Agostino - Gigi D'Agostino (CDalbum ZZ-06 Russia)

Gigi The Best /Gigi D'Agostino/ CD LP, BMG Entertainment México, S.A. De C.V.,CDES-743218878923, Mexico, 2001
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ CD SP, Noisemaker, NM 047-CD,Italy, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ CD SP, ZYX 9803-8, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, ZYX Music, BIG5250-12, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, NM 047, 2004
Gigi's Goodnight /Gigi D'Agostino & Pandolfi/ 12" SP, GDC 2328-8, 2005
Gigi's Violin-Elektro Message /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8414-8,Germany, 1996
Gigi's Violin-Elektro Message /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8414-12,Germany, 1996
Elektro Message/Gigi's Violin /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1005, 1996
Elektro Message Gigi's Violin /Gigi D'Agostino/ 12" SP, EMI Music France,576 977-1, 1996
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8808-8, Germany, 1998
(bright vs dark cover)
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 12" SP, ZYX Music, ZYX 8808-12, Germany, 1998
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 12" SP, BXR 1023, 1997
Gin Lemon E.P. /Gigi D'Agostino/ CD EP, BXR, BXR 1022-CD, Italy, 1997
Gin Lemon /Gigi D'Agostino/ 3×12” EP, BXR, BXR 1022-1, 1022-2, 1022-3, Italy,1997
Gipsy Boy /Sharada House Gang/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 127, Italy, 1997
Gypsy Boy /Sharada House Gang/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8697-8, Germany, 1997
Hard Beat Volume One Journey Into Darker Dreams /Various Artists/ CDCompilation, Nukleuz, PSNC 0078, UK, 1997
Hard Beat Volume One Journey Into Darker Dreams /Various Artists/ MCCompilation, Nukleuz, PSNA 0078, UK, 1997
Hyper Mixes From: Gigi D'Agostino And R.A.F. By Picotto /Cappella/ 12” EP, Media Records “TheSound Of The Future”, MR 660, Italy, 1996
Hypnotribe /Voyager/ 12”SP, Discomagic, MIX 973, Italy, 1993
I Believe /John Robinson/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 093, Italy, 1996
I Believe /John Robinson/ CD SP, ZYX Music, ZYX 8559-8, Germany, 1996
I Love The Dream Project /Gianni Parrini/ CD LP, Drohm, DROHM 071 CD, Italy,1996
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, Noisemaker, NM 074-CD, Italy, 2005
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ 12" SP, Not On Label, 2006
(white vs red)
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9937-8, 2005
I Wonder Why (2Track CD 2,99 Euro) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX 9937-5, 2005
I Wonder Why (Fan-Package) /Gigi D'Agostino/ CD SP/2xCD Compilation, ZYX9937B-8, 2005
I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, Disco:Wax, 5051011554223, Denmark, 2005

I Wonder Why /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX silver cd promo zyx

Ice Ice Baby 2001 (Incl. Gigi D'Agostino Remix) /Vanilla Ice/ 12” SP, EastWest Records GmbH,8573-84288-0, Germany, 2000
Ice Ice Baby 2001 /ReAnimator Feat. Vanilla Ice/ CD SP, EastWest Records GmbH,8573-84288-2, Germany, 2000
Ice Ice Baby 2001 (Gigi D'Agostino Remix) /ReAnimator Feat. Vanilla Ice/ 12” SP, NOISEMAKER 018, 2000
Il Giardiniere (Remix) /Niccolň Fabi/ CD SP, Virgin Music Italy S.R.L., PCDG79, Italy, 1997
Il Giardiniere /Niccolň Fabi/ 12”SP, Media Italiana, MDI 017 MIX/V, Italy, 1997
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 (Fortified With Yahoo!) /VariousArtists/ CD Compilation, Noisemaker, COMP 170-CD, Italy, 2001
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 (Mixed By Gigi D'Agostino) /VariousArtists/ CD Compilation, ZYX Music, ZYX 55255-2, Germany, 2002
Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino Vol. 1 /Various Artists/ CD Compilation,Popron Traxx, 017128-2, 2002

Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino   MC 017128-4   PopronTraxx   2001   12+12

Il Programmino Di Gigi D'Agostino Compilation /Various Artists/ 2×CDCompilation, Noisemaker, COMP 175-CD DP, Italy, 2003
Il Programmino Di Gigi D'Agostino Compilation /Various Artists/ 2×CDCompilation, 9809568 (9809570, 9809569), 2003
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista,ARPCD-3963, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, Arista, ARDP-3851-SA,US, 2000
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista,ARPCD-5010, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) /Gigi D'Agostino/ 12" SP, Arista,07822-13998-1, US, 2001
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Johnny Vicious Remixes) /Gigi D'Agostino/12” SP,Arista, ARDP-3870-SA, US, 2000
I'll Fly With You (L'Amour Toujours) (Mixshow Mixes) /Gigi D'Agostino/ 12” SP, Arista, ARDP-3871-SA,US, 2000
In 2 My Life /R.A.F. By Picotto/ 12”SP, GFB Active Music Projects, GFB 133, Italy, 1997
In 2 My Life /R.A.F. By Picotto/ 12”SP, ZYX Music, ZYX 8830-12, Germany, 1998
In 2 My Life (Special Mixes) /R.A.F. By Picotto/ 12” SP, GFB Active MusicProjects, GFB 134, Italy, 1997
Into The Bytes /Neurone/ 12”SP, Metrotraxx, MXX 00001, Italy, 1994
Italo Mega Dance Vol. 2 /Various Artists/ CD Compilation, Deejay Exclusive,40005-2, Austria, 2006
Klassic Klub Cuts Progressiva The Best Of The Italian New Wave Mixed By GigiD'Agostino /Various Artists/ CD Compilation, Activ, ACTIV CD 7, UK, 1996
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Noisemaker, ALB 012-CD DP,Italy, 2004
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, ZYX 20714-2, 2004
(white vs silver)
L'Amour Toujours II /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Popron Traxx, 9870498, 2005

L'amour Toujours2   30   2005   MagicRecords   987049-8   8 02498 70498 1
L'amour Toujours2   30   2005   BuildingRecords   BUI 0195   7 898302 091955 >


L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×12” EP, Noisemaker, NM 027, Italy, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 027-CD, Italy, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 1013811, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Noisemaker, NM 1013802, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, ZYX 9420-8, 2001
(jewel vs digi)
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 141,Denmark, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, Popron Traxx, 54506-2, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 12”EP, EMI Music France, 7243 5 50714 6, 2002
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD EP, GDC 2300-8, 2003

L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD SP, Arista, 07822-14920-2, US, 2001
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours EP (CDsingle Promo White Label)

L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Noisemaker, ALB 003, Italy, 1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, ZYX 20536-2, 1999
(jewel vs digi)
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, Noisemaker, ALB/033 815, Italy,1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, Popular Records, 623398335327,Canada, 1999
L'Amour Toujours (2CD Za Cenu Jednoho!) /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, PopronMusic, 54419-2, 2000
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2xCD LP, NM2028509, Netherlands, 1999
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ 2×CD LP, Vale Music VLCD 050-1, 2000
L'Amour Toujours (Enhanced CD - Special Scandinavian Edition) /Gigi D'Agostino/CD LP, ICE CD 410, 2001
L'Amour Toujours /Gigi D'Agostino/ CD LP, Arista, 07822-14710-2, 2001

L'Amour Toujours   ALB/003 MC   MediaRecords   1999   6+5,6+5   2 MC
L'amour Toujourslimited   23   1999   ZYX   ZYX20536-2   0 90204 88962 4
L'amour Toujours   23   2000   MagicRecords   159133-2   6 01215 91332 3
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” 2xCD, ALB 003/CD BIS, 1999
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” 2xMC, ALB 003/MC BIS, 1999

Seznam dosud známých desek (2 ze 3 částí):

L'Amour Toujours /GigiD'Agostino/ 2×CD LP, magic rec 159133-2, 2000
L'Amour Toujours (Beats For The Feet) /Gigi D'Agostino/ CD LP, Record Express,REC 255134-2, Hungary,

Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours (Beats For The Feet)” CD, REC 0006.2, 1999
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours (Chansons For The Heart)” CD, REC 9584.2,1999

avex trax 2cd (incl voyage)
2xMc
Gigi D'Agostino “L'Amour Toujours” CD, AVCD 17060, 2002

Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum BMG Mexico)
Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Ovacao Portugal)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Tracks Magic Rec.)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Magic Rec. Error-press)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Avex Trax Asian)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Asian Arista)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum Promo Arista USA)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum lim. Digipack ZYX)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Album)
o Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (CDalbum + Bonus Tracks Polish)


L'Amour Toujours 2002 (Special Edition) /Gigi D'Agostino/ CD-R SP, Not OnLabel, PRO-4152105, Germany, 2002
L'Amour Toujours (I'll Fly With You)-Sandstorm-Out Of Control /Various Artists/12” EP,Popular Records, POP 4163, Canada, 2001
L'Amour Toujours (I'll Fly With You) Also Features Another Way /GigiD'Agostino/ CD SP, Popular Records, 623398336621, Canada, 2001
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ CD SP, Media Records Germany, MRG 1034-8, Germany, 2005
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ 12" SP, NM 065, 2005
La Batteria DellaMente /Dottor Dag/ 12" SP, MRG 1034-12, Germany, 2005
La Passion MedleyWith Rectangle /Gigi D'Agostino/ 12”SP, Arista, 07822-15033-1 (07822-15033-1-SA, 07822-15033-1-SB), US, 2001
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, EMI Music France, 7243 8 898842 1, France, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Noisemaker A Subsidiary Of Media Records Benelux,NM2029812, Netherlands, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Iceberg Records, ICE CDM 116, Denmark, 2001
La Passion(Incl. New Remix And Video) /Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9245R-8,Germany, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, ZYX Music, ZYX 9245-8, Germany, 1999
(4 vs 5 tr cover)
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, GDC 2265-8, 2001
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, Liberty EMI Records UK, 7243 5 50928 2 3, 2002
La Passion/Gigi D'Agostino/ CD SP, NM2029802, 2000
La Passion/Gigi D'Agostino/ 12" SP ZYX Music, BIG 5097-12, 1999
La Passion E.P./Gigi D'Agostino/ CD SP Vale Music, VLCDMX 253-4, 1999
La Passion E.P./Gigi D'Agostino/ 12" SP Vale Music, VLMX 253-3, 1999

La Passion   724387901667   EMIMusic France   2001   1+1
La Passion(Medley With Rectangle) /Gigi D'Agostino/ CD SP, Greece

Like A Prayer /Officina Emotiva/ 12”SP, Noisemaker, NM 069, Italy, 2005
Lizard '99 /Mauro Picotto/ 12”SP, BXR, BXR 1071, Italy, 1999
Lizard (New '99 Remixes) /Mauro Picotto/ CD SP, Overdance!, OR 9001-2, France,1999
Lizard (New '99 Remixes) /Mauro Picotto/ 12" SP, Overdance!, OR 9001-7,France, 1999

Various Artists “M2O Musica Allo Stato Puro” CD, CD12/m2o, 2006
M2O musica allo stato puro 14

Mario Piů & M. Picotto Fuori Orario /Various Artists/ CD Compilation, RTIMusic, RTI 1106-2, Italy, 1996
Melody Voyager /D'Agostino Planet/ 12”EP, BXR, BXR 1002, Italy, 1995
Minestra E.P. /Orchestra Maldestra/ 12”EP, Noisemaker, NM 072, Italy, 2005
Moonlight Shadow /Luca Noise/ 12”SP, Noisemaker, NM 068, Italy, 2005
(black vs white)

Movimenti Incoerenti Vol. 1 /Various Artists/

« Domu | Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »
| Další »

 
   





© 2006 BIGI | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly



 
   





© 2006 BIGI | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly