Prostě můj blog na líbku.
30.Květen 2007,20:36
Asi každému z nás se přihodil nějaký trapas. Člověk, kterýse neumí sám sobě zasmát, zrudne, nejraději propadldo země. Mnozí z nás by si přáli zmizet a to nejlépe nepozorovaně. Jak to aleudělat? Jediné sic nerealizovatelné řešení je neviditelný plášť.
Ten má dámy a pánové na první pohled takových výhod! Jdetesi po ulici a nikdo vás nevidí – báječný pocit že? Můžeš zajít kam chceš,vidět, co bys normálně neviděl(a), vyzkoušet co jsi dosud neokusil(a). Jaké byto asi bylo poslouchat pány, jejich komentáře na adresu něžného pohlaví činaopak – dokážete si to představit? Bez pláště to je zkrátka skoro nemožné. Aleříká se, co oči nevidí, to srdce nebolí.
Víte však, že plášť umí způsobit i úraz? Pokud jste maléhovzrůstu bacha na to, abyste si ho nepřišlápli a nedali si na papulu. Pokud jsteten vysoký extrém dejte majzla na to, aby vám nevyčuhovaly nohy. To bykolemjdoucí nerozdýchali! Málem bych zapomněla: Pozor na ně! Ti vás přecineuvidí, takže do vás klíďo mohou vrazit, i když to se stává v přeplněnýchulicích často i viditelným lidem. Budete se muset hodně otáčet, abyste vyvázlinedotčeni.
Co by se ale stalo, kdyby tento plášť dostal do špatnýchrukou? Takoví kriminálníci by ho určitě využívali tak moc, že by ho brzypotrhali. Lidi s úchylkou by mohli v klídku okukovat lidi na nudipláži. Myslím,že jako příklad to stačí.
A jsem opět u toho, že všecko má svoje výhody i nevýhody adokolečka to opakuji. Ještě, že ten plášť není k sehnání normálně v obchodě.
Malá rada na závěr: Když už se vám nějaký ten trapas stane,zasmějte se sami sobě, protože smích je ten nejlepší lék.
 
vloženo brunnerka
Permalink ¤