Omáčka

07.Srpen 2007

O čem to tady je? Get laid, jasně. Celej ten povyk kolem těhle potřeb, koukni jak je to živený. Pěkně odspoda. Deficit na všech stranách. To JE marketing. Čtu teď Poslední slova, od WSB. Vynikající. Ostrá mysl starého pána. Myšlenky na svobodu a omezování svobody, věci kolem konformity, pěkně to zapadá.

Podivné důvody války proti drogám (alkohol, ne mařka je přestupní droga), celý ten výmysl s konstrukcí: Drogy jsou zakázané protože jsou nelegální, cítíte to? Globální policejní stát je sice trochu paranoia, ale představa toho, že ideálem člověka je středostavovský američan/evropan, bohajeho!

To jsme někde úplně mimo (srovnej: kalokagathia, renesance, 60s!). Představme si to. Miliony těch jen správně myslících, správně se oblékajících, ostříhaných, střízlivých, jednoduchých a bezkonfliktních blbečků v chomoutech rodiny, úvěrů a hypoték, práce a vlády. Naproti tomu vědecký ideál, mysl co míří do vesmíru, co neváhá jít na samou mez čehokoli. Copak má smysl žít jinak?

Myšlenky WSB lze vzít a přímo aplikovat na vztahy. Vztahy jsou omezení, co jiného. Jak se různě nazývá to, když Vám někdo tvrdí "že tohle není o penězích"? Lež?

Svoboda je o tom moci co nejvíc. To omezení na obecný konsenzus je blbost. Copak si většina (idiotů) nemyslí třeba že bdsm je špatné, že tráva je zlo, že rodina je dobro, že děti jsou dobro? Dávejme si bacha na bezpečí bláznů.

napsal/a: conrad 12:22 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář