Pro forma

06.Srpen 2007

Vliv formy na partnerské vztahy nelze dost docenit. Nejen to o formičkách a ohýbání, žvásty o tom, jak kdy kdo ohebný je, a kdy už není. Celý ten divný svět manipulace, kdy člověk dělá, jak se mu líbí více či méně věci, které by normálně považoval za sebe nehodné. Z obou stran. Oba dělají co nechtěj. Vytvářej prostředí nenávisti. Říkají tomu láska (to není nic nového).
Forma mě zajímá, protože "formální" je hodně o principiálním jednání/vyjednávání.

Když přemýšlím o formě těhle zápisků, chtěl bych trochu více elegance do rotoru myšlenek. Asi to nedám.  Nemá to pro mě význam. Proč? Nejen že mě nezajímá "jak kdo vypadá" dříve než-li zjistím jak přemýšlí, ale hlavně: Mám něčím zastírat to nasráno v hlavě, které tam většinu času je?

A vrací to zpátky. Divní týpci na inzerát? Samota? Furt ty důvody pro samotu, nedopřát si, hlavně si nedopřát... Vzpomínám na rozhovory s jednou velmi chytrou paní. Její názory byly zcela konzistentní.
"Nevěra? Padej."
"Budeš žít tak jak říkám."
Přesto ta ženská nebyla schopna ničeho jiného nežli mainstreamového kočkování. Dominance ji vůbec "nezajímala" - teda vlastně byla dominantní nádherně. Ale samozřejmě co se týká oné činnosti:
"Hry na tohle? To bych nikdy nedělala."
Ach, jaká omezení ve formě, jaká divná plechovka, do které se to souká.
Průser je, když se tvá onanie i v pětadvaceti pořád ještě spokojí s pouhou obrazností. Na jaký časy si necháváš ten rozvoj?

Co má z toho života tamta ženská?
Jak může někdo vyžadovat absolutní věrnost, a přitom partnerovi nic nedopřát?
To je mučení v rámci vztahu. Ovšem neznám moc lidí, co by skutečně zajímalo, kam až to vše může dojít. Prostě neznám nikoho, kdo to dost poctivě zkouší. Sám do toho tak nejdu, samozřejmě. Ale chtěl bych, aspoň nějak to někam šoupu. Eh, to bylo nechtěné.

Takže ta formička tupého, nudného vztahu, tupého nudného konsenzuálního sexu je to hlavní. Bože, straž aspidistru konformity. Budeme všichni šedí? Proboha proč? Uprostřed města plného neznabohů člověk najde jen neslané a nemastné, nikam nevedoucí řekl bych téměř katolické plytko.

napsal/a: conrad 12:55 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář