Posila :-)

22.6. 09 se píše do dějin LBST serveru. Tolik uznávaný a vychvalovaný blog cool_moravak bloguje přivítal novou posilu. Není to nikdo jiný než holka_z_filmu.

Přeju pevné nervy a kvalitní články (stejně jako ty moje).

Holka z filmu zdraví všechny čtenáře i svěho wingmana a dodává že pojedeme na rekordy, budeme Vás zahrnovat jednoduchými a srozumitelnými články.
Coming soon .....

Milá Destruction to ale nejde někoho bezostyšně kritizovat a potom napsat, že nemůžeš soudit, když už se stalo. Můj článek o puberťácích je měl kritizovat asi tím, že jsem se jej snažila napsat tak jak píšou články oni - dynamické, krátké, bezvýznamné věty tvořící hloupý a bezvýznamný obsah. Chce to trochu nadhledu, cit pro ironii, smysl pro humor - a prosím, až příště budeš posuzovat jaké članky o něčem jsou a jaké jsou o ničem - prosím aby ses podívala - ne vážně, podívej se! - do svého vlastního blogísku :)duchaplnost sama. Ovšem nemohu soudit, neznám tě :)
Ps: nemusím si hrát na něco víc, mohu být kýmkoliv jen chci

Pro Holku_z_filmu: No... ale tenhle blog byl o necem...prijde mi skoda aby začal byt taky o nicem...BTW: tvuj posledni clanek... co si tim chtela rict? Nadavas tam na pubertaky, ale celej ten clanek zni jako kdybys byla dalsi z nich a jen si hrala na neco vic....Opet nic proti tobe(nemuzu soudit nevim o tobe vubec nic) pouze postreh jak to na me zapusobilo

Já vím, že můj blog byl o ničem, proto už do něj nepíšu :)

Tvoje prispěvky byly o nečem, človek se pobavil, melo to hlavu a patu, clovek se zamyslel... co sem zatím měla moznost posoudit psani Holky_z_filmu nicim me nezaujalo...nic proti ni...jen muj nazor :-)

Proč myslíš ?

No nevim zda to je ta prava posila pro tvuj blog :-(

Co si budeme rozdávat? Peníze ? Ale no tak,..v době krize.. :-)

chcete si nekdo rozdat staci jen na psat budeto rychlijsi

Přidej komentář