PŘÍRUČKA PRO NEZKUŠENÉ - chlapce - od zlobivé Holky

DÍL PRVNÍ: JAK SE CHOVAT PŘI MÉM PRVNÍ ORÁLNÍM SEXU

Dnes vám, milí chlapci, vylíčím základy, jak se chovat a hlavně jak se NEchovat k dívce (či ženě), když už je od té lásky a pustí vás po sukně.

Není vůbec zvláštní, když máte v oblibě orální sex. Vůbec, chlapci, vím, že to na videu vypadá hezky :)). Nicméně je potřeba probrat pár důležitých detailů s vaší milou dívkou. Například probrat varianty jak se zachovat, když přijde na vyvrcholení. Jsou mezi námi i dívky, které takzvaně "nepolykají". Některým se to naopak líbí. Což nemění nic na faktu, že pokud máte něco takového v plánu, tak bystě měli být ohleduplní i ke slečnám, které to rády mají, a zhruba nějaký ten týden se stravovat zdravě + vynechat alkohol a cigarety.
Druhým bodem je být pozorný k potřebám slečny. Některé mají trochu citlivější hrtan a snaha "udělat jim díru do krku" by mohla být zcela kontraproduktivní.
A vůbec nejduležitější je myslet ne na vlastní uspokojení, nýbrž uspokojení partnerčino (a samozřejmě naopak), protože jiné úmysly brzo vyplavou na povrch. Je velmi trapné nechat dívku ožužlávat vaše intimní partie a patřičně jí to neoplatit, pokud jsou samozřejmě vhodné okolnosti, nebo to vyloženě nezamítne - ale bavíme se tady o prvních zkušenostech - cílem je se předvést v co nejlepším světle.
Zbytek už je na vás, ale i přesto, že můžete být nesmělý mladík, tak nezapomínejte alespoň na základní komunikaci. A nějaká ta "nehoda" pošramotí maximálně vaše ego, nikoli možné vyhlídky na další sex s vaší díkvou, pokud to není totální vypatlaná kráva (ano i ty Jano, i ty Kristýno, myslíš, že ty ne, Věro? Ty taky a ano, přesně na tebe a tebe a tebe mluvím:)),  jakých je dnes plno a jaké nikdo nechce, že ano :)

ožužlávat vaše intimní partie :-D*ROFL* Asi chcipnu smichy ae jinak fakt drsne, si sexuoolog nebo co?

no ty vole a řekni mi jestli ty posraný citáty, básničky a porno tu zbytečný nejsou :D

JA SI MYSLIM ZE TO CO PISES JE STARE NEZAPOMEN ZE UZ ZACI V ZAKLADKACH SE UCI O SEXU TAK ZE JE TO ZBYTECNE PSAT O ORALU A VYSAVANI

:D:D:D
o můj bože, kam jsem se to dostala!!??

Me by zajimalo, zda autor{ka} cerpa ze svych zkusenosti, nebo to obslehla z Bravicka. At tak, ci onak - rady ohledne oralniho sexu jsou intervenci do sexualniho stylu kazdeho z nas. Moje holka totiz presne chce, abych ji to do hrdla se zvireci krutosti a ja zas chci, aby me sala, jak zvon hlta poradne ucpanou odpadovou rouru. Suma sumarum, oral je vec tak individualni, ze prirucku "muj prvni oral" sice vydat muzes, ale ne jako soubor rad, ale mozna tak jako autobiografii :-)

Přidej komentář