06.Únor 2009,19:08

1Medvěd si otevřel obchod. Přijde k němu zajíček a ptá se: "Medvěde, máš shnilou mrkvičku?"Medvěd na to: "No dovol, zajíci, v mém obchodě je jen kvalitní čestvé zboží. Nic starého ani shnilého tu nemám."

Zajíček odešel a druhý den je tam znovu: "Je shnilá mrkvička?"Rozladěný medvěd ho vyhodil a myslí si: "Ten zajíc mi nedá pokoj, dokud mu tu mrkvičku neseženu."

Dalšího dne přjde zajíček a ptá se: "Máš shnilou mrkvičku?"Medvěd říká: "Podívej, zajíci, tohle je solidní obchod a shnilou mrkvičku tu nevedu, ale speciálně pro tebe jsem ji sehnal. Takže shnilou mrkvičku mám."Zajíček vytáhne legitimaci a povídá: "Obchodní inspekce!"

2 Hádají se tři slepice - ruská, německá a slovenská, která z nich snese nejvíc vajec.Ruská se vytahuje: Já denně snesu až 20 vajec!Německá jí odpoví: Pche, to je toho, to já dokážu až 30 vajec!Obě se dychtivě zadívají na slovenskou kolegyni a ta jen nevzrušeně kvokne:No, prečo bych si prcku drela, keď sa dajú kupiť!

3

Na policejní stanici zvoní telefon, policajt ho zvedne a ze sluchátka se ozve:Dobrý den. Prosím vás, okamžitě přijeďte! K nám se vloupala kočka!!!Ale paní to nebude tak zlé.Jaká paní? Vy idiote! Tady kanárek!

4

Na okně ve čtvrtém patře sedí chlapec. Tu se z okapu připlazil na jeho parapet slimák. Kluk do něj cvrnkl tak, že slimák spadl na zem.Minuly tři roky. Mladík slyší zvonek ode dveří, vyhlédne kukátkem - tam nikdo. Otvírá a vidí slimáka, jak sedí na zvonku a říká: "Frajere, to před chvílí, to mělo znamenat co?

5

Sejdou se zvířátka v džungli a lev povídá:˝Jsem rád,že jsme se tu sešli.˝A žaba hned opakuje.˝Jsem ráda, že jsme se tu sešli.˝Lev: ˝Uděláme si výlet.˝Žába zase opakuje: ˝Uděláme si výlet.˝Lev se naštve a povídá.: ˝A ta zelená svině nikam nejede.Nato žába: ˝CHudák krokodýl, ten se tak těšil.

6

Potkají se dvě žížaly a jedna se té druhé ptá: Hele kde máš manžela??? Ále, kluci ho vzali na ryby....

7

Dáma si povídala s knězem.
"Mám doma papouška samičku a ta někdy říká strašlivě obscéní věci!"
"Opravdu? To já mám doma papouška samce a ten se celé dny modlí. Zkusme je dát dohromady, snad jí polepší."
Tak kněz vzal doma svého papouška, zanesl ho k dámě domů a dali ho k samičce do klece. Samec pohlédl na samičku a řekl:
"Díkybohu, mé modlitby byly vyslyšeny!"

8

Pán, která má hrozně vulgárního papouška, se rozhodne, ukázat ho své nové přítelkyni. Tak se rozhodne ho naučit, toto: poslouchej Pepo, když tě zatahám za pravou nožičku, řekneš " dobrý den", když tě zatahám za levou nožičku řekneš " jak se máte?" Tak papoušek na to, že teda dobře. Přijde k nim jednou pánova přitelkyně, zatahá papouška za pravou nožku - ahoj, za levou nožku - jak se máte? Přítelkyně se ohromě zeptá: Co se stane když ho zatahám za obě nožky?? A papoušek na to - Tak spadnu ty krávo!

 
kategorie: vtípky | vložil: crazygirl00 ¤


0 Komentáře: