cute_vixii

27.Říjen 2008

Nepochopím ..

.. to, že někoho nemáte rádi a zásadně se o něm před svýma známýma vyjadřujete, (pokud se vás někdo zeptá, jinak nemáte potřebu o něm mluvit), tak, že vás nezajímá apod., je  myslím celkem v pohodě. Ale když někdo řekne že ho nezajímá, nesahá mu ani ke kotníkům a blablabla, další milion silných řečí, mezitím se naučí pár nových urážlivých slov, pokřikuje je na něj ( už to že na někoho pokřikuje sprostě , svědčí o tom, jak hluboko člověk může klesnout) a pak si myslí že je děsně drsnej, před očima ostatních neustále pomlouváte, píšete o něm na veřejnej blog, jde dost solidně vidět, že se prostě od bejvalýho kamarádství odpoutat nedokážete, musíte pomlouvat, vyřvávat na něj ( samozřejmě jen pokud za váma stojí spoustu kamarádů, že jo?!) Prostě mu leží v žaludku. Vím, závist je hrozná věc .. a jedna věc je dokázaná - ten, kdo pomlouvá závidí, nic jinýho - jen ZÁVIST! .. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych nějaký kamarádství ukončila hádkou, že bych se z někým tak rozhádala až teď .. teda, pardon, já jsem v tomto případě ani nebyla upozorněna že naše " kamarádství" se nějak blíží ke konci. Prostě není nad to když někoho zdravíte a od vám odpoví, zase ho pozdravíte a on vám odpoví .. a tak dál, až jednou pozdravíte a místo klasické odpovědi si prohlídnete možná tak nějakej opovržlivej pohled, nebo něco podobnýho .. Myslím, že je slušnost kamarádství ukončit normálním civilizovaným! způsobem a ne si zvyšovat seběvědomí tím, že se na blogu budu rozplývat jaká je to špína ( ano, momentálně asi velmi oblíbené slovo), děvka a podobný ubohosti. Opravdu, netušila jsem že to takhle někdy skončí, netušila jsem že lidi, který jsem měla ráda a se kterýma jsem si užila spoustu srandy, se kterýma se znám odmala, takhle klesnou, že jim prostě něco přelítne přes nos a takhle to dopadne .. ale prostě jedna jistota je - když tě někdo pomlouvá, zajímáš ho a závidí ti .. kdyby byl rozumnej, prostě si tě nebude všímat ..

 

Toť vše .. doufám že jsem taky neklesla, ale jelikož jsem ve svým příspěvku nikoho neurazila, nepojmenovala jsem ho žádnou ubohou nadávkou a prostě neměla a nemám potřebu nikoho urážet, doufám že ne. Jelikož já, když kamarádství ukončím, si dotyčného prostě nevšímám, přeju mu jen to nejlepší, prostě co - jako kamarádům nám to nevyšlo - a tak ať je spokojenej s někým jiným.

 

Mějte se krásně ...

Autor: cute_vixii v 13:20 |



Komentáře (7):

« Domů | Přidej komentář



29.10.2008 10:28:32, jAna

Jasně.. nejlepší bude když mezi lidma, kteří o to stojí bude vztah v pohodě anebo alespoň neutrál

28.10.2008 16:17:40, Dominika

Jsem opravdu ráda, že se to ujasnilo, myslím že malí děcka už nejsme a tak by jsme se tak ani neměli chovat ..

27.10.2008 23:47:27, Lady_Yaya

Myslím,že tohle je docela dost pravdivej článek..moc dobře vixiňátko

27.10.2008 18:14:10, _VaCaLeK_

Mezi náma je to už doufám vyřešený...A ta závist...Víš,té osobě není ani co závidět...Ty jsi patřila mezi ty kamarády,co dokázali podržet,takže si myslím,že by nebylo dobrý se na to všechno jen tak vykašlat...Nevím,jakej máš na tohle názor a nebudu za tebe mluvit,ale já bych byla ráda(myslím že aji jAna), kdyby sme se my spolu normálně zdravili...Už to asi nebude jako dřív,tomu bych se nedivila,ale aspoň něco,když vím,že s tebou se dá domluvit a taky se s tebou dá vyjít...To je asi tak všechnoco bych teď k tomu napsala...
Ahoj

27.10.2008 18:05:50, jAna

ale každý na to samozřejmě má svůj názor a já ho nikomu neberu

27.10.2008 18:05:21, jAna

A ještě s tou závistí, s tím moc nesouhlasím, protože té o které jsme mluvily opravdu nemám co závidět a nic jí nezávidím, třeba tomu nevěř, ale mluvím čistou pravdu.
Měj se

27.10.2008 18:01:48, jAna

Už jsme si to vyjasnily, (teda aspon doufám) ale přece jenom bych se k tomuto vyjádřila.. NIKDO není svatej a to víme všichni a holt prostě někdy když ta trpělivost přeteče, tak člověk řekne to co si myslí, i když za normální situace, by si to radši nechal pro sebe. Abych mluvila konkrétně. Uznávám svou chybu v tom, že jsem včera do toho připletla i tebe, i když to vlastně nebyl můj záměr. Prostě jsem tím měla na mysli toho člověka, kterýho jsem nikdy za kamaráda nepovažovala, a ona mě taky ne, no a prostě nic dobrýho o ní říct nemůžu. To ale samozřejmě neznamená, že to nemůžeš říct ty. To, co jsi včera možná zaslechla, nebylo mířený na tebe, i když je mi jasný, že v tu chvíli jsis to myslela. Kdo taky ne. Já totiž, když s někým navážu přátelství ať je to na jakoukoliv dobu (a řekla bych že jsme spolu skvělě vycházely dlouho), tak NEZAPOMÍNÁM. Nezapomínám na ty hezký věci co se tsaly a myslím, že můžeme obě říct, že jsme spolu zažily kopec srandy a byla by opravdu škoda se na všechno takto vykašlat. To že je podle mě špatnej někdo, tak neznamená, že je špatnej i ten co stojí vedle něj.. a na to jsem včera v tom stresu pozapoměla. Takže bych se ráda omluvila, jestli jsem se tě něčím dotkla, ale na tebe opravdu mířený nic nebylo. Doufám že to chápeš.. a podle toho jak tě znám, řekla bych, že úplně!! Nebráním se ani tomu promluvit si o všem naživo, jako racionálně uvažující lidi-to jen na okraj.. snad už se to nebude opakovat co se týče poze vztahu mezi námi