mno tak sem Nám založila tadykten blog...aby byla švanda xD...mno aby se svět dozvěděl o našich intelektuálních myšlenkách a mohli z nás být právoplatní fylozofové =o)
Publikováno: 15.Únor 2009
v 16:41



Autor: dRaZi_JeBAci_

komentáře (0)
ASIK SEM DEMENTEK =o)
Tak sem se dneska nějak rozepsala... to se mi moc často nestává. Teda vlastně skoro vůbec. Hlavně když máme ve škole sloh..to mě nikdy nic nenapadne, tak mi to dycky pomáhá vymyslet maminka xD...mno...a tak sem odhalená, ale když mě to neva. Já se za to nestydima týjo ty smajlíci mě taky štvou...je budu muset změnit...jen těch 10 základních tu mam...sem čekala že je Kachnička nebo Vijojka už změnily a vono nic. Tak je to zas na mě. Teda ne že by na mě bylo všecko..to já si jen dycky takhle stěžuju ale přitom nikdy nic nedělám. Ale to zas taky neznamená že nedělám vůbec nic, to zase jo.Mno ale taky záleží na tom co dělám...ono se může brát taky jako že něco dělám kdž nic nedělám protože vlastně dělám nic. Nebo můžu brát taky jako že něco dělám když jen sedim a koukám. To taky něco dělám.=o) Pak občas dělám nějaký sprosťárny...ale to je vedlejší...ale ty dělám protože mě je naučili ostatní Jebáčci...jinak sem bejvávala samozdřejmně slušná.Takže se dá vlastně říct, že pořád něco dělámA týjo já písám úplný koninky...ale když mě to hrozně baví...když tu zatim nikdo nic jinýho nenapísal a tak si nemam co číst.=o) Mno a ještě sem nepopsala jak sem uklízela. Tákže sem vzala hadr a utřela zbytek prachu...mmm...to je sice hrozně zajímavý, ale když už mam ty věci o ničem písat tak je písám.=o)A na to že mi nejde sloh už sem toho celkem fakt hoooodně napísala...Tak to abyh už rači skončila.Kůli autorským právům,aby mě neobvinily z toho že tu písám jen já a nikdo jinej=o)tak papa a zase někdy budu písat.

S pozdravem dementní Jelení Nožička (Nička)

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: dRaZi_JeBAci_
Region: Asie
O mně: Takše...Drazí jebáci je rozšířený druh víry,která vznikla v prvopočátcích demence na jedné sídlácké lavičce před Ničky baráčkem...Tvůrkyněmi víry jsou tři svaté ženy...Prorokyně MC prasečí kopejtko,Mc rybí prst a MC bedi jelení noha xD
Můj profil

Kategorie

Archiv

Přátelé

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE