Recepty, básničky a blbosti do školy...

25.Červen 2010

Chilli con carne | Recepty

Ingredience:

2 lžíce oleje

450 g mletého hovězího zadního masa

2 lžičky chilli

2 lžičky mletého kmínu

půl lžičky oregána

2 stroužky česneku

sůl a pepř

špetka cukru

1 lžíce hladké mouky

450 g loupaných krájených rajčat

450 g konzervovaných fazolí v rajčatové omáčce

(nejlepší je kombinace různých druhů fazolí - vypadá to krásně)

 

Postup:

V kastrolu rozehřejte olej a přidejte mleté maso. Během opékání oddělujte maso vidličkou nebo mačkadlem na brambory, aby se rozdrobilo. Maso osolte a přidejte všechno koření, prolisujte do směsi česnek a poprašte moukou. Na mírném ohniopékejte za stálého míchání asi 3 minuty. Pak přidejte nakrájená rajčata i se šťávou a duste pod poklicí 25-30 minut. Fazole přeceďte a přidejte je khotovému masu. Nechte je 5 minut v masu prohřát.

danielka.163 | 09:20

komentáře (0)

komentáře (0)

Přidej komentář