Tož poviem vam to tachto, bola nuda a taky prdel,tož porad se to stridalo. No 24. som tak jako každy rok měl nejvice prace ja. Musel som zdobit teho umelohmotneho pazgřivca, litat po baraku s vysavacim chobotem, po Ostravě kupovat posledni předrážene gešenky a bolo toho prostě moc. Že to su svatky kludu jsem poznal až pre večeři, kdy bolo ticho jak v hrobe. Nebyt te kosti co som ji spolknul, hutoril bych,že moji rodiče něumí mluvit, ale jak som slyšel matku vytukavat numero 155 tak jsem tu kost vypluvnul, tož něnecham si zkazit Vanoce. Ja natěšeny na darky a oni mi chcou poslat do Krankenhausu. Tož to ně. No tak pak sme se dokolibaly ke krivě vyzerajucimu stromku, ktery blikal jak ohnostroj na Silvestra, eště že nevybuchoval. No jo krivy byl asi proto,že som ho stavil ja, nu něchcelo se mu stat rovně. Našcestě pod stromkom som našel to co som chtěl tak som byl i spokojeny, jen matka se ptala,který somar ji kupil novy telefon,že se ho nenaučí ovladat a eště dodala otazku, estli ma ta Nokija také to Tré-Mobile siť. Tož nekopli bystě ju ?
Potem co som sa kukl na 102 Puntikovanych šel som sa podivat na mšu svatu - nazvano půlnoční, i když něchapu proč bola už ve 21. Asi by to farař nevydržal, tak začal dřivej, ja se pak mohl divit, jen co jsem vlezl dovnitrku,tak už po mě ta kostelna myša chtěl peňaze, tož tak sem mu tu dvactku daroval.
nasledujuce dva dny som sa nudil k smerti,pretože ně a ně prijst nějaká z ohlašených 20 návštěv, tož tak som navštěvoval všetky online a už sa pomale chystal na Silvostera. napsal/a: datel117 13:05 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář