Kerkyra, to je ale Korfu

31.Červenec 2007

Tak je to tady, už jsem se vrátil z dovolené. A zase v práci. Fotečky také nějaké mám, ale budou tady vypíchnutý později.

A kde že jsem to byl na dovolené? Jak je vidět z nadpisu, tak na Kerkyře. Kerkyra je řecký název pro Korfu. Tady je takový malý záznam z pobytu:

Kali mera. Tak je to tady. V noci jsme dojeli na místo. Vyhádali si pokoje, které jsme měli mít podle smlouvy. A usnuli. Ráno Obhlídka moře. Černá vlajka. Vlny jsou super. Písek všude v plavkách. Balená voda je dobrá, ale převařená z kohoutku se dá taky. Zase noc, pánská jízda. Poznali jsme servírku Hanku. Noc. Koupání. výlet. Všude zeleno. Vzadu kameny a skály. Chaluhy málo. Spousta rybiček okolo noh. Skoro žádné mušle. Kamera i foťák fotí. Noc. Aqualend. Bolí mne zadek. Gumové kruhy a hups do díry. Autobuse vypadá jak u nás staré, co jezdily do Chorvatska. Klimatizace. Noc. Skůtrem do obchodu. Internet 12Km, vesničaní ani neví co to slovo znamená. Noc. Výlet do Jiříkova. Bazén za drink. Pohoda. Bolí mne ucho. Desátá noc. Zabalit se. Nechat zavazadla u Matlasu. Moře pápá. Zabití času. Řecký večer po druhé. Odjezd. 28 (32 tam) hodin domů, z toho 8h trajekt. Jedeme noc, den, noc. Vlak z Prahy domů.

Ztratil jsem kontakty na lidičky, který jsem poznal v řecku - v busíku jsem posílal sešit pro zapsání kontaků - to jsem zvědavý, kde je najdu:(. jsou z Liberce (8), Příbramy (1), Prahy (2). napsal/a: eda2000 14:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář