Můj svět....
14.Srpen 2007,14:10
AFTER FOREVER

Mini portrét holandské gothic metalové kapely...

Zjistit něco o této kapele nebylo vůbec jednoduché. Ale protože sebiogallery rozhodla alespoň upozornit na existenci této úžasnéholandské gothic metalové kapely, malý mini protrét se přece jenzdařilo připravit.

"After forever - Po věčnosti"

Holandská kapela After Forever je řazena do gothic speed metalu, alepři poslechu jejich hudby není snadné a ani spravedlivé je nějak řaditdo tohoto konkrétního stylu.

Kapela After Forever vznikla v roce 1995, kdy šlo o klasickou speedmetalovou partičku. V roce 1997 se objevila zpěvačka Floor Jansen acelá kapela začala směřovat do gothic metalu, který si však udržovalstále své klasické speed metalové pasáže, které přecházeli domelancholických pasáží s úžasným zpěvem Floor Jansen.

Své první oficiální album vydali After Forever v roce 2000 aokamžitě se o kapele začalo psát v hudebních magazínech a kapelase dostávala poměrně rychle do širokého podvědomí metalových příznivců.Další alba se již prodávali velice dobře a kapela se dostala na 26místo v nejlépe prodávaných albech v Holandsku.

Svoji další tvorbou se After Forever brzy stali úspěšnou světovou kapelou, která jezdí svá turné po celém světě.

JAN KRUMPHANZL O AFTER FOREVER

"Kapelu After Forever jsem poznal prostřednictvím múzy Evy v roce2005. Navrhl jsem obraz "Procitnutí" z cyklu "Něco z Evy" a požádaljsem múzu o nějakou zajímavou hudbu, při které bych mohl pracovat.Zahrnula mě množstvím všelijakých názvů gothických metalových kapela já se rozhodl sáhnout po holandských After Forever, kteří mě hnedsvoji hudbou velice zaujali. Myslím, že jde o skutečně veliceemocionální hudbu při které se příjemně tvoří a pracuje, alespoň v mémpřípadě tomu tak je. Doporučuji všem, kteří se v podobné hudbě rádiztrácejí a nechávají se pohltit tou temnou a současně velice příjemnouatmosférou, kterou tato hudba vyvolává." 

AFTER FOREVER

 Floor Jansen - zpěv

Sander Gommans - guitar

Bas Maas - guitar

Lunk van Gerven - bass

André Borgman - drums

Lando van Gils - keyboards

 
kategorie: Hudba
vložil: erebea
Permalink ¤


0 Komentáře: