03.Duben 2009
Den co den Vás potkávám, den za dnem o Vás víc a víc vím. O Vás Vy zbabělí a bezcitní. O Vás,špatných a zlých. Nedokážu pochopit proč Vás příroda ztvořila. Co na Vás viděla, když odsouhlasila Váš příchod mezi lidstvo.

Proč nejsou všichni dobří, přátelští. Proč je spousta z Vás kolem. Nejvíc nesnáším ty, kteří ubližují aniž by si toho byli vědomi. Kdo Vás to naučil? Co to do Vás vjelo?

Otázka za otázkou. Tolik odpovědí čekám tolik let. Nikdo mi neodpoví. Proč padla karta na nás ostatní, na mě? Proč já musím být ten hodný a stále si říkat, že je to dar z hůry. Že se mi to později stokrát vrátí? Z jakého důvodu se to těm bezpáteřným parchantům vrací pokaždé, když udělají tu svou levárnu a ja nedostanu za svou laskavost nic? To je proto, že jsem tenhle nepochopitelný systém společnosti pochopil? To mám za to, že jsem tu špínu prokoukl? To bych radši chtěl být mezi těmi obyčejnými, kteří si bezproblémově šlapou cestu životem a nic nechápou. Nevidím výhodu v tom, že jsem se nebál všímat si světa kolem sebe.

Nesahejte na mě, na mé soukromí, na mé přátele a už vůbec nemyslete na mou rodinu! Nikdo Vám nedal právo šahat na to, co Vám nepatří. Neohrožujte tu mou cestu životem. Nešpiňte mé mínění o životě. Mou důvěru k žití, obdiv k lásce a respekt k přátelství.

Proč jsem ve společnosti jen čárka, která s těmi prohnilými základy nesmí hnout? Co musím udělat, abych se dostal k jádru věci a změnil to? Aha, už vím. Ten, kdo hýbe světem jste právě Vy!!! Takže když budu stejným sráčem jako Vy, můžu si lusknout a dělat co chci. Ale já k Vám nepatřím.

Nepochopitelně složitě zařízené to všechno je. Nechte mě žít a já budu alespoň dělat, že o tom všem nevím !!!
Vložil: fAr-OuT_MADcap ¤