28.Říjen 2009
NIGHTMARE --- opduštění,láska,smrt ( JE TO JENOM SEN ??????
 - ( mJsem v nějakém parku se svou bývalou holkou, se kterou sem bral drogy a prosím jí o odpuštění . (mám pocit viny že sem jí dostal do sraček a pak jí nato nechal  samotnou).
 - Ona mi odpouští a já sem štastný moc šťastný.
 - Najednou se ocitneme v nějakém velkém kamionu a ona je zavřená v kleci a eště je tam pár lidí nějací bezďáci.Mám o ní hrozný strach protože nás někdo pronásleduje. hledám něco po kaminou čím bych rozmlátil mříže nic nenacházím a pak si všimnu že zámek je hrozně tenkej a tak ho v pohodě utrhnu.
 - Když otevřu klec tak tam není ale sedí  za mnou na druhý straně.V tom do kaminou něco narazí roztrhne ho vejpůl a dovnitř skočí nějakej zabiják a chce jí zabít. Skočím po něm a brutálně ho umlátím pěstma tak že mu doslova rozmlátim hlavu na kaši.
 - Opět jsem moc štastný a najednou spolu jdeme nějakou krásnou vesničkou je krásný den sluníčko svítí, domečky jsou jako malovaný je to nádhera když najednou slyšíme střelbu tak se otočím a vidím jak za námy asi 6ti leté malé dítě střílí do těch domečků a naopak z domů se střílí na něj. dostanu strach že nás trefí tak začneme utíkat.
 - najednou běžíme do kopce a střelba se přibližuje.Ona se najednou promění v černou kočku a já ji beru do náručí a utíkám rychleji když vtom proti nám vyběhnou dva černí vojáci.
 - zastavím aby na ns nestříleli ale moc tomu nevěřím a tak pouštím kočku ( ji ) na zem protože si myslím že do ni střílet nebudou. Kočka se rozeběhne a vojáci po ní vystřelí a trefí jí do nohy a chytnou ji.
 - přímo před míma očima rozstřílí moji milovanou v tom snu na hadry já jí přitom koukám do očí a hrozně brečím.
 - V tom se s pláčem probouzím
-probudil sem se asi ve 3 ráno a eště párkrát sem se rozbrečel takle velkou noční můru sem eště neměl a hlavne tak živou. Sice se mi pravidelně zdává o tom že mě někdo postřelil tenhle měsíc už třikrát ale tohle bylo opravdu hnusný. Zapálil sem si cigáro a ihned si ten sen zapsal.Dost mi to pomohlo ze sebe dostat ten humus kterej ve mě zanechal ten sen.

Tento sen mi hodně prozradil.Nakonec sem za něj rád i když byl tak hnusnej  tak mi hodně pomohl uvědomit si pár důležitejch věcí. Jsem rád že jsem se v komunitě naučil pracovat se  sny a se svým podvědomím.

Pokud by jste někdy kdokoliv chtěli zkusit vyložit nějaký sen tak klidně sem sním já vám rád poradím.... .

Kategorie: Myšlenky a sny | vložil: fermesis ¤


Komentáře (1):