fkbanicekmost

FK Baník Most

 

FK Baník Most - Fotbal Fulnek

Mostečtí se v zápase s Fulnekem opravdu předvedli. Most od začátku hry určoval tempo hry a fulnek témeř neviděl míč. Do prví šance se dostal Vitali Truvila, ale rozhodčí odpískal faul, který vlastně ani nebyl. O pár minut později Most sřílel rohový kop, hráč Mrkvička hlavou trefil břevno a hráč Karel Franěk patou kopl míč až za bránu. Most se v druhé šanci ocitl asi 15 minut po vstřelení první branky, ale Oboya uklouzl a tak Most přišel o míč. V 45. minutě Petr Loos, fauloval hráče z fulneku ve vlastní pokutovém území a tak sudí nařídil penaltu, kterou mostecký brankář Paleček nechytil. Po poločase Most vstoupil do hry ještě útočněji a v 73, minutě nechal kouč vystřídat Stanislava Hofmanna za Jiřho Jedináka, který byl v poli necelou minutu a už vstřelil branku. Most si po této brance udržel skóre a vyhrál 2:1

Sestava Mostu : Paleček – Loos, Webster, Hainault, Trubila – Sigmund, Štumpf (63. Schut), Hofmann (73. Jedinák), Oboya – Mrkvička (63. Bogdanov), Franěk.

Sestava Fulneku: Pospěch – Jindřišek (82. Vrťo), Švec (53. Krása), Kovář, Sedlák – Schulmeister (34. Vyskočil), Pavlík, Lukaštík, Vajda – Janoviak, Koštuřík.

Autor fkbanicekmost
Dne 30.Srpen 2008
V 13:44
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář