Citátky...

Saint Antoine De Exupéry:
"Galeje nejsou tam, kde se kope krumpáčem... Galeje jsou tam, kde údery krompáče nemají smysl, nespojují toho, kdo kope, se společenstvím lidí."

Jan Werich:
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je."

Honoré De Balzac:
"Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene."

Neznámý autor:
"Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život."

Robert Fulghum:
"Kolika lidem jsi dnes řekl, že je máš rád?"

Albert Einstein:
"Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš."

Saint Antoine De Exupéry:
"Vše, co je v člověku krásné, je očima neviditelné."

Sókratés:
"...v každém člověku je slunce, jenom je nechat plát..."

Buddha:
"Láska těl je ostřejší než kopí, kterým se krotí divocí sloni. Je palčivější než plamen, je jako šíp, zabodnutý do mysli člověka."

"Paulo Coelho:
Život je někdy velmi skoupý, uplynou dny, týdny, měsíce a roky, aniž člověk zažije něco nového. Ale pak se otevřou dveře a dovnitř se vřítí lavina. V jednu chvíli nemáte nic, a najednou máte víc, než dokážete přijmout."

O autorovi

  • Jméno gabulesul
  • Bydliště Sokolov
  • Jsem jaká jsem, trošku bláznivá, občas vážná, hodně o všem přemýšlím, protože to je vždy důležité. mám ráda pěkný humor a upřímné lidi a MILUJU mou lásku Tálinku, krásnou dcerušku :-)
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy