Něco z Tvého deníčku, lásko má...

27.10.2008
Natálko naše! Včera jsi měla hned dvě návštěvy. Odpoledne Tě navštívila babička Drahuška a donesla Ti balík plen, ty se nikdy neztratí, protože Ty máš spotřebu opravdu velkou. Táta byl od rána v práci, odpoledne nám přijel a hned se Ti věnoval. Maminka vařila moc dobrý oběd, čínu s hranolkama. Na to si ale Ty ještě chvíli počkáš J. K večeru přijeli děda a babi Jeřábkovi. Dali si tu kafíčko, děda nám opravil vrzající dveře, aby Tě už při spánku nerušily, a odjeli. Měli jsme tedy všichni velmi nabitý den. Včera jsi byla opravdu moc hodná, dvakrát jsi mi dopoledne usnula sama v postýlce, ale večer jsi mě a tatínkovi dala dost zabrat. Vyrušili jsme Tě ve 23 hodin ze spánku, abych Ti dala napapat, a to jsme neměli dělat. Spinkala jsi na tatínkovi a dost jsme Tě tím probuzením naštvali. Pak už jsi totiž až do tří hodin ponocovala. A nic Tě přitom netrápilo, to maminka pozná…Byla jsi suchá, napapaná, žádný prdíky, a přesto jsi moc moc zlobila.
Dnes ráno jsi vstávala v devět hodin, teda nic moc, na to, v kolik jsi šla spinkat. Celé dopoledne jsi hrozně moc křičela, naštěstí jsme šly k panu doktorovi, takže jsi se v kočárku trošku uklidnila. Ne na dlouho J. U pana doktora nás nečekala moc dobrá zpráva. Od minulého týdne jsi, miláčku, přibrala jen 5 dkg, což vůbec není moc, ba naopak, málo! Máš tedy 4 050 g, kočičko, a zítra musíme jít dopoledne na kojení k doktorovi, abychom věděli, kolik mlíčka umíš mamince vůbec vypít. Uvidíme…Dnes byl táta zase v práci na ranní, odpoledne přijel a Ty sis ho mohla zase v klidu užívat. Tak moc ho miluješ….



28.10.2008
Natalinko, dneska jsme sice měli být spolu u pana doktora a tam nakojit, ale náš pan doktor je pěkný popleta a maminka taky, vždyť je dneska státní svátek. Takže poté, co jsem Tě oblékla, dala do kočárku a nechala hladovět, jsme se spolu vydaly na polikliniku, která byla samozřejmě zavřená. Byla by to pěkná procházka, jen kdyby Tebe netrápil hladík, tak jsme jely hezky zpátky domů. Aby toho nebylo málo, maminka zapomněla doma slídu na kočárek a pršelo, a tak jsem nebyla mokrá jen já, ale i Tvůj vůz J. Doma jsem Ti ihned dala napapat a Ty jsi naštěstí zase usnula. Dneska jsi byla zase nějak podezřele hodná, až na to ráno, kdy se to dalo pochopit. Dvakrát jsem Tě dnes uložila do postýlky a Tys usla. Šikovná holčička! Tátu jsme doma opět postrádaly, ale odpoledne se nám vrátil a zase Ti všechno vynahradil. Taťka si udělal dušenou mrkev…co myslíš, chutnalo by Ti? Jinak se s tatínkem bavíme nejen Tebou, i když Tebou nejvíce, ale také počítačovou fotbalovou hrou. Řekla bych, že hned, jak tomu budeš rozumět, tak Tě to tatínek jistě rád naučí. Běda ale, jak budeš hrát za Spartu, víš, co jsem Ti povídala, ne?Tak jo….před tátou pssst J. Teď je večer, já tu píšu Tvé denní zápisky a tatínek Tě mezitím chová na hrudi, tak, jak to máš ráda. Ty spinkáš…JSI SLADKÁ!!!! Uvidíme, jaký bude večer a noc. Určitě budeš zase krásně spát tak, jak to umíš, mufíčku. Zítra pa, Naty……….


30.10.2008
Ahoj broučku náš, dnes Ti odvyprávím, jaký byl Tvůj včerejší a dnešní den…Vlastně o tom dnešním pořádně nic nevím, o tom ale až později. Nejdřív včerejšek..Byla jsi slaďounká jako každý den, maminka s Tebou u doktora nebyla, protože se jí nechtělo vstávat, volala panu doktorovi, že přijdeme v pátek. Můžu být v klidu, protože vím, že hlady netrpíš, to bych tak nenechala. Táta byl v práci, ale přijel o něco dřív než minulé dny. Ty jsi odpoledne krásně a dlouho spinkala a tak maminka měla čas uvařit sobě i tatínkovi, s tatínkem si zahrát fotbal, obarvit si vlasy a spoustu dalších věcí. Tatínkovi jsem udělala rizoto a sobě rybí prsty s hranolkama. Co by sis dala Ty? To první je samozřejmě zdravější, milášku! Maminka se včera připravovala do školy a vysvětlovala tatínkovi, jak Tě bude krmit. Večer jsi usnula opět až tatínkovi v náruči, ten Tě ale rozmazluje..J.
Dnes ráno tedy máma vstávala do školy, ještě předtím Tě maminka nakojila, protože pak už jsi byla odkázána jen na tatínka, flašku a mlíčko sušené-Nutrilon. Maminka odjela na celý den do školy a bála se, aby Tě tohle mlíčko nezachutnalo víc jak to maminky, už kvůli tomu, že z láhve se pije určitě lépe…Ale když maminka přijela s těžkými prsy domů a přiložila k Tvým rtíkům, okamžitě bez váhání jsi se přisála a vysála ze mě všechno to nahromaděné mlíčko. Mě se ulevilo, nejen od zátěže na hrudi, ale hlavně, že maminčina prsa zvítězila nad umělou výživou. Tatínek to tu s Tebou všechno zvládl, teda aspoň se mi k ničemu špatnému nepřiznal a Ty jsi v pořádku, takže myslím, že je vše ok a taťka je moc šikovnej!!! Maminku už máš dnes tedy od pěti hodin doma, ale můžu Ti říct, že mi bylo tak moooooooc smutno..Stýskalo se mi Ty můj poklade!!!!
Jinak abych nezapomněla..Včera měl tatínek asi špatný den..Rozbil Ti tlusťošku Jarmilu, tu natahovací hračku, kterou jsem Ti pořád pouštěla a Tys na ni byla tak zvyklá. Určitě to ale neudělal schválně, tak mu to odpusť J. A pak Ti večer před koupáním vyvolal pěkný pláč. Svlékal Ti dupačky přes hlavičku bez rozepnutí knoflíčků, to muselo bolet, viď? To mu také odpusť, on se teprve učí a pro příště ví, že veškerý otvor na Tvém oblečení, který je menší než Tvá hlavička, má knoflíky. A určitě je příště rozepne. Viď táto??? Tak pusu!!!!!!!Oběma!!!



2.11.2008
Milá Naty, dnes jsou dušičky, svátek zesnulých, v tento den lidé vzpomínají na své blízké zemřelé. Ale na to Ty máš ještě spoustu času než vůbec pochopíš otázku života a smrti. Teď se máš krásně, nic Ti nechybí, nemusíš mít žádné starosti a neřešíš žádné problémy. Jsi teď šťastné miminko!!
Abychom se vrátili k předešlým dnům…
V pátek jsme i s tatínkem navštívili babičku Drahušku, udělala mamince a tatínkovi výbornou polévku, to aby měla mamča hodně výživného mlíčka pro Tebe. Přišla nám pozvánka na vítání občánků, kde hlavním aktérem budeš samozřejmě Ty, sluníčko. Už jsem Ti vybrala, co budeš mít na sobě. Budeš fešanda a já se moc těším. Půjde s námi babička Drahunka, protože táta musí jet na praxi…Bohužel!!!
V pátek Tě ještě navštívila teta Roni z Varů, podepsala se Ti do památníčku, stejně jako všichni Tví hosté. Přivezla Ti plyšáčka-hrocha a sprchový gel do koupele, to budeš voňavoučká J. Táta jel pak odpoledne do práce, vrátil se po osmé hodině. Ty jsi necelou hodinku spinkala v posteli na maminčině hrudi.
V sobotu jsme se také nenudili. Táta byl na ranní v práci a přijel v půl čtvrté. Hned jsme vyrazili za dědou a babi Pittroffovými. Tentokrát jsi tam byla moc hodná, jindy pěkně pláčeš. Takže jsi jim ukázala, že se umíš i smát a povídat J.
A dnes? Dnes jsme měli opět nabitý den. Tatínek jel zase ráno vydělávat korunky a my dvě jsme po poledni vyzvedly babičku D. a jely jsme všichni tři na výlet naším autíčkem. A víš kam? Jely jsme za babičkou Jašovou do Lokte a taky zapálit svíčky na hrobě dědy Jašy, kterého jsme ani já už neznala.
Dnes je den, kdy by měli lidé vzpomenout na své blízké a tak jsme to udělali i my s tatínkem. Když jsme přijely z Lokte, vyzvedly jsme tatínka na nádraží, přijel z práce, a odvezli jsme babi domů. Maminka Tě doma nakojila, vzali jsme dvě svíčky a žluté růžičky, které dal táta mámě, a vyrazili na chodovský hřbitov. Máš tam, Natálko, pochovanou babičku. Je to vlastní maminka Tvého táty. Jmenovala se Olinka a zemřela, když byly tatínkovi čtyři roky. Snad Tebe nic takového nepotká…Tatínek na ni moc rád vzpomíná. Zapálili jsme tam svíčky, položili kytičku a šli dál. Nic víc dělat nemůžeme. Ona se na Tebe ale určitě zeshora dívá a ochraňuje Tě J.
Pak jsme přišli domů a museli jsme Tě vykoupat. Vlastně Tě koupu já, tatínek asistuje. Připravuje mi Tě na koupání a drží Ti osušku aby hned, jak jsi čisťounká, jsi mohla být zabalená.
Mamča dneska vařila játra s fazolema a rýží. Tátovi to prý chutnalo, ale máma si nadala, nemůže, měla bys pak prdíky..
To je pro dnešek vše. Těším se, až Ti budu zase psát, lásko naše!

3.11.2008

Natalinko naše,
Dneska jsi byla táááák hodné miminko. Doufám, že to nezakřiknu J.
Ráno jsi vstávala až před osmou hodinou a dopoledne jsi sama spinkala ve své postýlce. Před polednem přišla babička D., donesla nám nákup a pohoštění od babičky z Lokte. Ty jsi ale spala, tak Tě viděla jen jako spící RůženkuJ. Ve 12:20 jsme byly objednané na poradnu u pana doktora. Byla jsem moc zvědavá, kolik už vážíš, jestli to už bude lepší. A moc jsi mě překvapila, kočičko. Vážíš 4300g, jsi šikulka!! Snad Ti to přibírání vydrží. U doktora jsi byla hodňoučká, při oblékání jsi ale spustila hrozný jekot. Přišla sestřička a povídala: „jo to na nás křičí Pittroffka!“ Takhle Ti mimochodem říká i babi Drahunka. Cestou do doktora jsme jely k babi D., zapomněla nám dát babiččinu omáčku ke knedlíkům, popleta. Tak jsme si aspoň udělaly výlet. V kočárku jsi pěkně hajala a nebrečela. Brek jsi opět spustila až tady v baráku, jakož to tradičně. To aby všichni věděli, že jdou Pittroffáci domů, viď? Táta byl ve škole a odpoledne přijel. Má Tě na starosti, protože si maminka musí udělat věci do školy, má toho opravdu moc. Tak s Tebou taťka kouká na fotbal a maminka se těší, až si taky lehn, něco na mě leze. Tak zítra pa…Mijujem!!!

O autorovi

  • Jméno gabulesul
  • Bydliště Sokolov
  • Jsem jaká jsem, trošku bláznivá, občas vážná, hodně o všem přemýšlím, protože to je vždy důležité. mám ráda pěkný humor a upřímné lidi a MILUJU mou lásku Tálinku, krásnou dcerušku :-)
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy