Quotations...

"Jsem něžný i krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slze je síla. jdi a žij." (Ščipačov)Proč mi všichni říkají mlč, když si chci promluvit?
"Proč mi všichni říkají nebreč, když se mi chce plakat? Proč mi všichni říkají miluj, když není, kdo by mě měl rád? Budou mi také všichni říkat dýchej, až budu umírat?!"

"Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!"

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart." (Keller)

"Thinking is talking of soul with itself. " (Platón)

"The real art of conversation is not only to say the right thing at the right time, but also to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment." (Nevill)

"Každý jsme anděl s jedním křídlem. Abychom mohli vzlétnout, musíme se obejmout."

"If we perceive an event as stressful, difficult, or painful, then it will be. If we tell ourselves that what we are experiencing is exciting, an opportunity, or fun, then it will be."

"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light." (Keller)

"Zlo nekončí proneseným slovem. Jeho cesta je tím teprve zastoupena. A rány se nehojí tak lehce, jak snadno kámen opustí dlaň." (Kožík)

"Věci lásky jsou věci života. Po čase zimním přicházívá jaro, po beznaději vzniká naděje, po hrůzách noci zasvítává den." (Vančura)

"Nejopojnější jsou ty sny, sněné s otevřenýma očima." (Corneille)

"Kdo vášnivě miluje, nežije již v sobě samém, nýbrž v milované bytosti; čím více opouští vlastní bytost a takřka přechází v toho, jejž miluje, tím větší rozkoš pociťuje." (Rotterdamský)

O autorovi

  • Jméno gabulesul
  • Bydliště Sokolov
  • Jsem jaká jsem, trošku bláznivá, občas vážná, hodně o všem přemýšlím, protože to je vždy důležité. mám ráda pěkný humor a upřímné lidi a MILUJU mou lásku Tálinku, krásnou dcerušku :-)
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy