..   26.Duben 2008


tak jsem dnes pročítala, co jsem sem vkládala před více jak rokem za články. Zajímavé, jak člověk na některé věci, situace a vlastní smýšlení mění názor. Chtěla jsem to původně smazat, ale říkám si proč, tak jsem taková byla nebo jsem, sama už nevím :-) napsal/a: gambinka 20:15 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

gambinka 16.05.2008 13:25:31

nenapsala jsem, že jsem se změnila, vím, že ne. Spíše člověk na prožité věci získává nový náhled. A to je správné a já jsem s tím spokojená. S tím, co bylo a co je.


Krystof22 29.04.2008 11:02:46

No, ono milá gambinko se člověk v zásadě nemění. Reaguji tím na tvůj blog ze soboty. Tvé články, které jsi napsala před více než rokem, jsou ovlivněny tehdejší náladou,dobou. Praha mění každýho jen na venek. Někdy bych chtěl možná vidět tu gambinku, která chodila na gympl do Sockolova než tu, která píše, jaká byla a že změnila názor na věc. Promiň,vim o tom asi "méně jak ty",ale v tomhle ohledu si obhajuji svůj názor a nenechám si ho vzít. Každopádně, snad tě ve středu neupálí:-) S Pozdravem José alias Kryštof 22, i když už mi je o 731 dní více:-)