18.Duben 2008,21:37

Občas je to s klukami kříž - buď to není tvůj typ, nebo je toprotiklad, není ten pravý. Jenže kdo to teda je? GirlsWorld má pro tebesuper test při kterém poznáš jaká jsi a jakého k sobě potřebuješ kluka.Je totiž zcela jedno jestli to bude protiklad, ať se vzájemnědoplňujete, anebo úplně stejný člověk jako ty - ať si skvěle rozumíte.Hlavní totiž je něco úplně jiného, co vás oba dva spojuje. Láska.


1. Je pro tebe ve vztahu důležitý sex?

A) Ano, je pro mě celkem důležitý

B) Ne, není pro mě podstatný

C) Nevím, jsem panna

D) Záleží na situaci, okolnostech

2. Už ses někdy doopravdy zamilovala?

A) Ano, byla jsem v tom až po uši

B) Zatím ne, ale doufám v to

C) Trošku, ale nebyl z toho žádný vztah

D) Asi ano, možná to ale nebyl ten pravý

3. S jakým klukem by jsi nikdy nechodila?

A) S hloupým, nevkusným nesymptatickým klukem

B) S někým, kdo bere drogy, alkohol, kouří cigarety..

C) S někým, kdo by mě podváděl, nebyl by upřímný

D) Mohla bych chodit s každým klukem, kdyby mi byl sympatický, nebo bych nikdy nechodila ze všech smíchaných možností ABC.

4. Uznáváš líbání na veřejnosti?

A) Ano, proč ne?

B) Na diskotéce snad ano, ale ve městě? Nevím

C) Moc ne, přece jen je to intimní věc

D) Záleželo by na místě a okolních lidech

5. Mezi které dívky by ses zařadila...???

A) Mezi takové ty Barbie, ale jinak jsem celkem v pohodě...

B) Mezi normální sympatické holky.

C) Mezi přirozené trošku stydlivé dívky

D) Nevím, záleží, jak mě ostatní přiřadí, na každého jistě působím jinak

6. Které místo na rande by bylo nejlepší?

A) Nějaká restaurace

B) Park

C) Kino

D) Mě je s mým klukem dobře všude, nezáleží na místě

Vyhodnocení!!! Zapiš si nejčastější odpovědi mezi A,B,C,D a potom podle největšího počtu písmenek najdi svou odpověď!!!

dddddddddddd

Nejvíce dopovědí A) : Jsi tak trošku IDEÁL každéhokluka. Jsi hodně romantická, proto jsi taky hodně citlivá a i sebeměnšíhádka v lásce tě dokáže pěkně rozhodit. Bráníš se zuby nehty pomluvám,aby ses náhodou nějak neposkvrnila, ale není proč. Záleží jen na čistýmsvědomí, na ničem jiném.

TYP kluka: Potřebuješ stejný typ, jako jsi ty: Romantickýho kluka, který je ti věrný na každém kroku a dokáže ti pomoct, poradit.

fffffffff

Nejvíce odpovědí B): Jsi NORMÁLNÍ dívka, která taktrošku ví co chce. Záleží ti hodně na lásce a na pocitu štěstí tohodruhého. To je dobře, že nejsi sobecká, ale že myslíš na všechny! Tvůjkluk, nebo idol si toho cení, i když to možná vůbec netušíš.

TYP kluka: Občas potřebuješ trošku volnost, protobys nejraději volila legračního týpka který ale dokáže občas takyvyronit slzu. Není to pro tebe nejdůležitější - ale nebylo by na škodu- kdyby měl stejné zájmy a koníčky, jako ty.

ffffff

Nejvíce odpovědí C): Jsi hodně STYDLIVÁ a proto sitě tvůj idol zřejmě doposud nevšiml. Nebo ano? Neboj se se s nímseznámit, usmát se na něj, nebo ho pozdravit. Brzy si dá 2 a 2dohromady!

TYP kluka: Potřebuješ takový "veřejný typ" který těklidně vtáhne do nějakého hovoru, zeptá se na tvůj názor, nebo tějednoduše bez problémů představý všem svým známým.

ccccccccc

Nejvíce odpovědí D): Jsi opravdu hodně PŘIZPŮSOBIVÁ.Záleží ti vždy na okolnostech. Nesoudíš lidi podle vzhledu nebo zájmů,důležité je pro tebe, zda jsou milí, symptatičtí a jestli jim na tobězáleží. Protože není všechno zlato, co se třpytí....

TYP kluka: Nemáš přesně vyhrazený typ, to je super!Je ti totiž jedno jestli je to vysoký vlasáč, nebo malý ježura. Dokoncebys k sobě brala i úplněho protiklada :-D V lásce se může všechno -přece na ni není nějaký zákoník, ne? :-)

 
vložil: giglinka
Permalink ¤


0 Komentáře: