29.Listopad 2007,15:06


Dannyho parťáci 3George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a všichni ostatní opět vytvořili tým s režisérem Stevenem Soderberghem a chystají nový husarský kousek, samozřejmě nebude chybět vtip a styl.
Danny Ocean znovu velí, takže žádné hrubé metody. Nikomu se nic nestane. Až na protřelého lasvegaského podrazáka Williho Banka (Al Pacino). Dannyho parťáci ho zasáhnou tam, kde to bolí nejvíc – v peněžence. Během slavnostního otevření Bankova nového kasina jménem Bank, přinesou všechny karty i kostky svým držitelům výhru. Aby zasáhli Bankovu pýchu, připraví ho i o prestižní cenu Pěti diamantů. Tohle všechno je jenom začátek. Parťáci jsou připraveni Banka zničit. Uzavřete sázky!

Královna
Tento film je intimním pohledem do zákulisí královské rodiny, ale i vysoké politiky v období po tragické smrti princezny Diany. Odkrývá skutečné emoce i tragický dosah této události na celý svět. Kdo stojí za smrtí "královny lidských srdcí"?

Cesta bojovníka
Na klidné pobřeží přijíždějí vikingští nájezdníci a bezohledně plení, zabíjejí a zotročují. Stejně náhle jak se objeví, tak také zmizí, a zůstane po nich jen malý, nebojácný chlapec. Toho se ujme jeden z indiánských kmenů a daruje mu domov, lásku, lovecké schopnosti a jméno Duch (Karl Urban). O patnáct let později se temní seveřané vracejí a ohrožují hrdinův kmen. S pomocí indiánského šamana se mladý hrdina vydává na ostrý souboj s přesilou, který na dobro určí budoucnost těch, kteří ho mezi sebe přijali. Vizuálně velmi propracovaný film proti sobě staví temné, chladné a nekompromisní vikingské válečníky a přirozené, otevřené Indiány. Ti se samozřejmě jen těžko mohou bránit nájezdu daleko vyspělejší a agresivnější civilizace. Hlavní hrdina je pak člověkem stojícím mezi těmito dvěma světy, jehož úkolem je ochránit svou novou rodinu.

 
vložil: h-amman
Permalink ¤


0 Komentáře: