03.Červen 2010
Sex ve vodě? Pozor na rizika!

Voda vám umožní zajímavé polohy při sexu
Voda vám umožní zajímavé polohy při sexu
foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jezera,rybníky, bazény, vířivky, moře… Zde všude vás může přepadnout touha posexu. Milování ve vodě může přinést do sexu mnoho nového! Voda totižnadnáší, takže umožní velmi zajímavé polohy a proniknutí, kterých lzejinak dosahovat velmi těžko. Na druhou stranu může přinést i celou řadurizik, o kterých je třeba vědět!

Zvlhčujte i ve vodě!

Možná se vám to bude zdát divné, ale i přimilování ve vodě můžete mít problém s nedostatečným zvlhnutím, a tímpádem bolestivým průnikem. Voda totiž může smýt poševní sekret, kterýhladké proniknutí umožňuje. Abyste při pronikání netrpěla, je dobrépoužít lubrikant na bázi silikonu. Otázkou však je, jak budete přináhlém vzplanutí touhy hledat vhodné místo, kde můžete lubrikantnanést. Pokud však máte k dispozici chráněné místo, můžete vyřešit itento problém.

Rády experimentujete?
Prohlédněte si nabídku internetového obchodu sexshop.cz a vyberte si, na co si jen vzpomenete!

Možná rizika

Nejen koupání, ale i milování ve vodě bohuželpřináší zejména ženě mnoho rizik. Například pokud už ve vodě kvetousinice a jiné drobné živé organismy, měli bychom se obou bohulibýchaktivit vyvarovat! Žena totiž riskuje zánět močových cest, nebo podráždění poševních stěn kvůli malému zvlhčení.

Zvažte požitek i riziko sexu ve vodě
Zvažte požitek i riziko sexu ve vodě
foto: samphoto.cz/jiunlimited

„Sinice obsahují látky, které způsobují alergie.U koupajícího se člověka, podle toho, jak je citlivý a jak dlouho vevodě pobývá, se mohou objevit vyrážky, zarudlé oči, rýma. Alergickéreakce mohou vyvolat i některé řasy.
Sinice také mohou produkovatrůzné toxiny (jedovaté látky). Podle toho, kolik a jakých toxinů se dotěla dostane, se liší i projevy: od lehké akutní otravy projevující sestřevními a žaludečními potížemi, přes bolesti hlavy, až po vážnějšíjaterní problémy. Není sice známo, že by na otravu sinicemi při vodnírekreaci někdo zemřel, ale vyskytly se případy úhynu zvířat," varujePetr Punman ze Státního zdravotního ústavu.

Gynekologové také varují před možností vznikupoševních zánětů: „Už jenom koupání v některých vodách může kvůlipřítomnosti sinic a dalších mikroorganismů vést k rozvinutí poševníhozánětu, natožpak milování ve vodě, kdy je voda zatlačována do ještěintimnějších oblastí," říká gynekolog Jiří Zlámal.

S kondomem opatrně

Měli byste také vědět, že otěhotnět je možné ipři sexu ve vodě, ačkoliv tato pravděpodobnost je nižší. Voda sicezpůsobí, že se rozpustí roztok, který vyživuje spermie, a ty po chvílihynou, ale i tak určitá možnost oplodnění zůstává. Bezpečná jehormonální antikoncepce či nitroděložní tělísko, voda nemá na tytometody žádný vliv. Není však vhodné spoléhat na přerušovanou soulož ana chemickou antikoncepci (spermicidy), kterou může voda jednodušeodplavit.

Pokud jste zvyklí chránit seproti nechtěnému těhotenství a pohlavním chorobám pomocí kondomu,můžete ho použít i ve vodě. Je třeba však mít na zřeteli, že pro totoprostředí nebyl „konstruován“ a jeho použití není stoprocentní. V prvnířadě by se měl kondom navlékat ještě na souši a nikdy ne ve vodě. Přinasazování kondomu ve vodě by mohlo dojít k tomu, že do něj proniknevoda, takže by se mohl jednoduše vysmeknout. Výrobci kondomů takéupozorňují, že prezervativ je testován a navrhován pouze pro vaginálníprostředí a jakékoliv jiné použití může způsobit jeho porušení. Nicméněto může být na mnohých místech velký problém – těžko si představit, jaksi někdo navléká prezervativ na břehu českého rybníka…

Sex ve vodě vám může přinést skutečně originálníprožitky a netušené pocity. Pravda, pro dodržení bezpečných zásad je toněkdy poněkud složité...

Vložil: havirkaa @ 22:49  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: havirkaa
Domov: Hodonín
O mně: ahojky, hládem kamaráda/ku na pokec
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates